Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσετε και τη συμπεριφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιλέξτε τις γνωριμίες σας και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Οσοι δεν σας κάνουν απλώς αφήστε τους. Δεν χρειάζεται να επιμένετε να τους εξηγήσετε αυτά που δεν καταλαβαίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετατρέψτε το άγχος σας σε δημιουργικές δραστηριότητες και όχι σε διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στους στόχους που επιδιώκετε να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα θα ξεπεραστούν με προνοητικότητα. Εξάλλου, δεν θα λείψουν από δίπλα σας άτομα που είναι πρόθυμα να σας καταλάβουν και να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να τα ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε ψυχολογικά. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που υπάρχουν για αλλαγή στη ζωή σας, αρχίζοντας από τον έλεγχο των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα που έχετε σε αισθηματικό επίπεδο δεν σας αφήνουν να κρίνετε σωστά, όμως τίποτα δεν γίνεται εύκολα ή γρήγορα και χωρίς να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

ΖΥΓΟΣ: Ηρεμήστε, ξεκουραστείτε και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας. Λάθη τακτικής που θα προκαλέσουν ανεπιθύμητες περιπλοκές είναι σκόπιμο να τα αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσφορές στον αισθηματικό τομέα θα είναι πολλές, αλλά ό,τι σας ενδιαφέρει δεν σας ικανοποιεί. Μια ερωτική περιπέτεια έρχεται για να ενισχύσει την αισιοδοξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως ένα ταξίδι ματαιωθεί ή μια συμφωνία καθυστερήσει, αλλά θα σας γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας και θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος, γιατί επηρεάζει τη μαχητικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας βελτιώνεται, όμως προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παρατυπίες και λάθη που θα έχουν αντίκτυπο στα σχέδιά σας και κάντε συνετούς οικονομικούς χειρισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μόνο με ηρεμία θα καταφέρετε να δείτε ποια πρόσωπα δεν θέλουν τίποτα να δώσουν ή ίσως δεν μπορούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε απολογισμό και θα διαπιστώσετε πως ακόμα κι αν πιέζεστε, δεν είστε εσείς αυτοί που ανήκουν τους χαμένους. Αν, όμως, περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους, θα δυσαρεστηθείτε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων