Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Κάνατε κάποιες προσπάθειες στο παρελθόν προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και, όπως φαίνεται, τώρα φτάνουν στην ωρίμανσή τους. Εξετάστε σε ποιους τομείς πρέπει να επενδύσετε. Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό πνεύμα σας. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία. Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή ασχοληθείτε με κάτι που θα σας βγάλει από την καθημερινή στασιμότητα. Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές, και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πράγματα θα δυσκολέψουν, καθώς ο σύντροφός σας θα ζητήσει περισσότερες δεσμεύσεις από εσάς. Οσοι εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι κοιτάξτε προσεκτικότερα γύρω σας, αφού το άλλο σας μισό είναι πολύ κοντά σας και μάλλον συνεχίζετε να αγνοείτε την ύπαρξή του. Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε τον έρωτα να μπει στη ζωή σας. Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη. Ετσι κι αλλιώς αξίζετε πολλά και ήρθε η ώρα να εισπράξετε την εκτίμηση που καιρό τώρα δεν έχετε εισπράξει. Ο βαθμός δημιουργικότητας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να καταλάβετε πως εσείς είστε κατά βάση υπεύθυνοι για τα καλά και για τα άσχημα που σας συμβαίνουν, και όχι να επιμένετε πως όταν περνάτε καλά οφείλεται στις κινήσεις σας και όταν περνάτε άσχημα φταίνε πάντα οι άλλοι, γιατί μόνοι σας θα τους δώσετε δικαιώματα και θα έχουν δίκιο. Η βδομάδα που θα διανύσετε έχει πολλά να σας προσφέρει και θα σας τα δώσει, αρκεί να είστε ειλικρινείς και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια χωρίς τέλος. Εάν δεν βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιολογήστε τις σχέσεις σας ανάλογα με τη θέση που έχει η καθεμιά στη ζωή σας. Εάν θέλετε να προχωρήσετε τους στόχους σας, ζητήστε μεγαλύτερη αυτονομία και υποστήριξη, αλλά μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις, αν δεν σας δοθούν. Ισως χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας και να μη ζητάτε απαιτητικά να πάρετε την επιβεβαίωσή σας, καθώς έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τελικά να απογοητευτείτε. Πρέπει να είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από άσκοπους εκνευρισμούς για να βρείτε τη σωστή πορεία σας.

ΛΕΩΝ: Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται κι έτσι δεν θα έχετε λόγο να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Εξετάστε προσεκτικά τα κίνητρά σας και ελέγξτε τις προτεραιότητές σας για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Θα σας γίνουν προτάσεις για σχέδια εύκολου πλουτισμού, αν δεν προσέξετε, όμως, θα σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες. Μέχρι στιγμής αμφιταλαντευόσασταν ανάμεσα στο να είστε μόνοι ή να νιώθετε πλήρεις με αρκετά προβλήματα. Ομως, τώρα ξύπνησαν μέσα σας νέες αισθήσεις και σας προκάλεσαν υπαρξιακά ταρακουνήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα είστε αποφασισμένοι να πετύχετε πιο εποικοδομητικά μοντέλα σχέσεων. Με έξυπνες κινήσεις θα έχετε επιτυχίες στις επαγγελματικές σχέσεις σας, ενώ στις προσωπικές σας θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες. Η διάθεσή σας βελτιώνεται, κυρίως αν είχατε κάποιο περιστασιακό πρόβλημα. Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να αναζωογονηθείτε, να γίνετε πιο αισιόδοξοι, να δείτε κόσμο, να εισπράξετε κομπλιμέντα και όλα τα σχετικά. Επιδιώξτε να αλλάζετε συχνά την εικόνα σας για να κερδίζετε σε γοητεία και προτίμηση από το άλλο φύλο. Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις, αν δεν συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

ΖΥΓΟΣ: Εξαλείψτε τα άσχημα παιχνίδια που έχετε αντιληφθεί ότι παίζονται σε βάρος σας από συγκεκριμένα άτομα, αφού στο χέρι σας είναι να τα σταματήσετε και να κρατήσετε αντίστοιχα τα ευχάριστα. Οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα σας πουν πολλά, οπότε αφήστε στην άκρη τις γνωστές σας ανασφάλειες. Θα ηρεμήσετε, αν φροντίσετε να παραμείνετε στο ευχάριστο παρόν, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ενθουσιαστείτε, πάντα με μέτρο για να μην καταλήξετε σε πιθανές απογοητεύσεις. Συμπεριφερθείτε με τετράγωνη λογική και διακριτικότητα, καλλιεργώντας την απλότητα και την ηρεμία στην επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εργασιακός τομέας σας θα είναι ένας αρκετά ενδιαφέρων και θα έχει σταδιακά καλύτερη εξέλιξη. Ακόμα κι αν εσείς δεν το βλέπετε, μην υποτιμήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, αλλά φροντίστε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για την καριέρα και τη δουλειά σας. Να είστε σαφείς στις συζητήσεις σας, καθώς αυτές θα στηρίξουν την εκτέλεση ενός έργου που θα ακολουθήσει. Στις υποσχέσεις που θα δώσετε να είστε περισσότερο φειδωλοί και λιγότερο ανεκτικοί. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε αμήχανα ως προς τις προτεραιότητες των εξόδων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε είναι όχι μόνο εφικτές αλλά και απαραίτητες. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στην επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές για σχέδια και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Το ατού σας αυτόν τον μήνα θα είναι η ικανότητα να κινηθείτε διακριτικά και να αποφύγετε δηλώσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και κόντρες, ειδικά στον εργασιακό χώρο. Φανείτε περισσότερο μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, πείτε αυτά που θέλετε να ακουστούν και, τέλος, ερωτευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα το γνώριμο παιχνίδι σας του φλερτ συνεχίζει να σας συναρπάζει, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε πιο ώριμα την ερωτική σας ζωή, αφού έχει αρχίσει να σας φοβίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πολύ σταθερό και δεδομένο δίπλα σας ή, ακόμα κι αν υπάρχει, μπορεί να μη σας καλύπτει όσο θα θέλατε. Προβείτε σε παραχωρήσεις στα αιτήματα που υπάρχουν γύρω σας, καθώς θα αποδεσμευτείτε στην ουσία από τις σχέσεις που αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Προλάβετε καταστάσεις, αντί να σας προλαβαίνουν αυτές, νιώθοντας περισσότερο αυτοδύναμοι και λιγότερο ευάλωτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη διαιωνίζετε κάτι που έχει τελειώσει, μόνο και μόνο επειδή θέλετε πάντα να αφήνετε τον χρόνο στους άλλους να δουν ότι δεν υπάρχει ελπιδοφόρο μέλλον και να πάρουν μόνοι τους τις αποφάσεις. Είναι βέβαιο πως δεν είστε όπως παλιά στον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεστε ερωτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χάσετε κάποια στιγμή το πάθος που σας χαρακτηρίζει όταν υπάρχει το ερωτικό αντικείμενο. Μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από τα συναισθηματικά σας μπλοκαρίσματα και μη σας πιάνει απόγνωση όταν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, αλλά γυρίστε σελίδα σε ατέρμονους προβληματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Τον τελευταίο καιρό νιώθετε εσείς οι ίδιοι πιο ώριμοι απέναντι στις απαιτήσεις σας όσον αφορά τον ερωτικό τομέα σας και παρότι δεν θα είναι τόσο εύκολες οι επιλογές σας, ακόμα μία φορά θα θελήσετε να αφοσιωθείτε σε ένα και μόνο πρόσωπο. Ομως, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η όποια σχέση επιλέξετε, αυτό που σίγουρα θα τυπωθεί μέσα σας είναι πως το συναίσθημα είναι καλό και σκόπιμο να το επικεντρώνετε και να επενδύετε σε άτομα που μπορούν να το εκτιμήσουν, να το προστατέψουν και δεν θα το εκμεταλλευτούν στην πορεία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων