Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΚΡΙΟΣ: Ισως η καθημερινότητά σας έχει επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, αλλά έχετε ξεμπερδέψει και από πολλά. Με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Η αίσθηση ανανέωσης που σας έχει κατακλύσει θα σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υποχρεωθήκατε, λόγω των καταστάσεων, να κινηθείτε μέσα σε ένα κλίμα ρευστότητας, αλλά στο εξής οι ρυθμοί σας θα είναι πιο γρήγοροι σε όλους τους τομείς. Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία για να κυνηγήσετε τους νέους στόχους σας. Αυξήστε ταχύτητα, γιατί το παρόν έχει δελεαστικές προτάσεις. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και φροντίστε να βάλετε αυτούς που έχουν παρεκτραπεί στη θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης και το μυαλό σας θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας, καθώς με αυτά θα μετριάσετε τις δυσκολίες στα οικονομικά σας αλλά και στις σχέσεις σας. Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν αισθητά τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα και μην αφήσετε να σας αρπάξουν άλλοι ευκαιρίες που μοιάζουν να δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς. Είστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν με τους φίλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τα δυνατά σας για να εξασφαλίσετε τα συμφέροντά σας αλλά και κάποιες χρήσιμες συμμαχίες. Σιγουρέψτε την εύνοια που θα έχετε στον αισθηματικό τομέα σας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τα περιθώρια να απαλλαγείτε από παλιές και επιβαρυντικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αρκεί να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην αφήνετε να σας μπλοκάρουν να οι ανασφάλειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να επιδείξετε μεγαλύτερη ανοχή, ψυχραιμία και ορθολογισμό, και να μην αφήσετε τις εσωτερικές ανάγκες σας να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας. Κάντε νέες γνωριμίες και μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν ωφελεί σε τίποτα να σπαταλάτε τη δύναμή σας για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν πρόκειται να αλλάξουν. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε περιφερειακά, όταν διακρίνετε ότι σε κάποια πράγματα υπάρχουν ορατά περιθώρια αλλαγής ή βελτίωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι μέρος της ζωής και δεν γίνεται εσείς να απέχετε, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού δεν θα μείνετε χωρίς συμπαράσταση. Επιταχύνετε κάποιες ενέργειές σας που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η σημερινή μέρα να μη στέκεται αρωγός στις προσπάθειές σας, αλλά είστε από αυτούς που θα θιγούν λιγότερο και στα συμφέροντα και στις σχέσεις τους. Η πλούσια φαντασία σας θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε άψογα στις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε απέναντι στους άλλους θα σας βοηθήσουν και θα μεταφραστούν σε ηθική και πρακτική βοήθεια που θα λάβετε ανέλπιστα. Με τη βοήθεια της λογικής και της σύνεσης μπορείτε να δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων