Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΚΡΙΟΣ: Κάντε τις επιλογές σας με σωστά κριτήρια, ώστε να είστε ικανοί να παίρνετε τη σωστή θέση στα φλέγοντα ζητήματα. Απαλλαγείτε από αρκετές ανασταλτικές νοοτροπίες και αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί θα κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική. Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και στον οικονομικό σας τομέα. Επενδύστε σε νέους στόχους, χωρίς να ξεχνάτε και την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα γίνουν οι κινήσεις σας πιο δυναμικές και θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία. Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να βελτιώσετε συνεργασίες και στην πορεία θα βασιστείτε σε νέες βάσεις και μοντέλα για τις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε μια νέα ισορροπία στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις, που θα σας σώσει από κακά προηγούμενα. Το άμεσο συγγενικό περιβάλλον σας ενδέχεται να παίξει αρκετά διαφωτιστικό και βοηθητικό ρόλο στα εργασιακά σας θέματα.

ΛΕΩΝ: Μια επαγγελματική σας πρόταση θα υποστηριχθεί από τους συνεργάτες σας. Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση και μαζί με αυτήν και την ψυχική σας διάθεση. Εκφραστείτε δημιουργικά για να δείξετε τα κρυφά σας ταλέντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εδραιώστε κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αγωνιστεί και βρείτε τρόπους να ανανεώστε την ερωτική σας ζωή. Μη γίνετε έρμαιο των καταστάσεων, γιατί υπάρχουν δυνατότητες να λυθούν υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας, η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση κι αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά. Εάν προωθήσετε με σωστό τρόπο τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας θα βρείτε ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στα σημεία που προσπάθησαν οι άλλοι να τη ρίξουν. Ενα δικό σας πρόσωπο θα βοηθήσει να λυθεί μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σύμμαχοί σας θα είναι ο προγραμματισμός και η καλή οργάνωση, οπότε μην πιστέψετε ότι επειδή όλα πάνε κατ’ ευχήν πρέπει να τα αφήσετε στην τύχη τους. Η υπερβολή θα πρέπει να αποφευχθεί, ώστε να ασχοληθείτε άμεσα με προβλήματα που πιθανόν προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρά τις όποιες δυσκολίες, αν βάλετε τα δυνατά σας, η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν, έστω και με καθυστέρηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που ο επαγγελματικός σας τομέας δεν θα δεχθεί απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις, όπου απαιτείται. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους μέχρι πού μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες, περιορίσατε και σταθμίσατε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων