Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας και μην τα βλέπετε όλα ορθολογιστικά. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες. Μην μπερδεύετε τον ρομαντισμό με την εργασία σας, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παίζετε με τις λέξεις, αν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια. Για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη πάψτε να αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις. Καινούργιες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φιλοσοφήστε τα γεγονότα και μη μένετε σε μικρότητες. Σκεφτείτε με γνώμονα τη λογική σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Προσέξτε όμως κάποια άτομα που απλώς σάς χρησιμοποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Άτομα που σας δυσκόλεψαν και σας πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους σε προσωπικό επίπεδο επανεμφανίζονται για να ζητήσουν συγγνώμη με τον δικό τους τρόπο. Από εσάς εξαρτάται αν θα δεχτείτε τη μετάνοιά τους ή θα αλλάξετε δρόμο.

ΛΕΩΝ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις όχι μόνο για τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να επιτύχετε ό,τι σας φαινόταν μέχρι τώρα ακατόρθωτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζήστε το παρόν χαμογελώντας και φτιάξτε ένα μέλλον που θα είναι λαμπερό και πάνω από τις προσδοκίες σας. Κάντε τους κατάλληλους χειρισμούς για να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μάλλον έχετε βρει τη χρυσή τομή στις συνεργασίες σας και έχετε μάθει καλά πως για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας χρειάζεται να δίνετε ευκαιρίες στους συνεργάτες σας να σας αναλύουν τα επιχειρήματά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τα οικογενειακά πρόσωπα θα επέλθει η ηρεμία που αναζητάτε, αφού θα καταλάβουν ότι αυτά που μπορείτε να προσφέρετε τα δίνετε απλόχερα και δεν έχει νόημα να σας πιέζουν, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαύστε τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με τους γύρω σας. Το όμορφο κλίμα στην προσωπική ζωή θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και στιγμές πάθους και έντονου ερωτισμού με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περίφημες και δεν έχουν λόγο να μην είναι, αφού συνεχίζετε να λειτουργείτε με τους ίδιους ρυθμούς. Δίνετε τα πάντα, τρέχετε για καθετί και αγωνιάτε για όλους. Φροντίστε όμως παράλληλα και τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όλοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει ό,τι μπορεί χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε για να βελτιώσετε τη δική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανακαλύψτε τον αληθινό εαυτό σας, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται. Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων