Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια για σήμερα 31 Ιουλίου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

Ήλιος τετράγωνο Σελήνη: Εσωτερικές συγκρούσεις καθορίζουν τις σχέσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με ζητήματα που μας προκαλούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας για αυτό και δεν αποκλείεται να σταθούμε σε οικονομικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν. Έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς, καθαριστικό είναι βέβαια να μην υπάρξουν αδιάλλακτες συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε τους προσωπικούς μας φόβους και να κατανοήσουμε τι θέλουν οι άλλοι από εμάς και πώς μπορούμε να κρατήσουμε ένα σταθερό περιβάλλον γύρω μας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στην Παρθένο αμέσως μετά τα μεσάνυχτα δημιουργεί στην ανάγκη και την επιθυμία για άμεση δράση σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να αποδώσει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Παράλληλα, έχουμε την ευκαιρία να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας και την σχέση μας ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα που μπορεί να μας αγχώνει.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Λέοντα μετά το μεσημέρι μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη υπερένταση που θα εκδηλωθεί σε επικοινωνιακό επίπεδο. Δεν είναι εύκολα να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας και αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα τα αισθηματικά μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά σκέψεις και λόγια που μπορεί να εκφραστούν με απότομο τρόπο καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν νευρικότητα και πιθανές κόντρες.

Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και κατήφεια καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν οικονομικά εμπόδια που θα ρίξουν την ψυχολογία μας. Σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία με ψυχραιμία χωρίς να καταθέτουμε τα όπλα.

Πριν τα μεσάνυχτα το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στην Παρθένο φροντίζουν να μας αποζημιώσει στο τέλος της ημέρας καθώς αντιλαμβανόμαστε με ευκολία τις ανάγκες μας και έχουμε την δυνατότητα να τις εκφράσουμε στο πρόσωπο που θέλουμε να βρίσκεται δίπλα μας.

Δείτε αναλυτικά προβλέψεις για κάθε ζώδιο εδώ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων