Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μέχρι το τέλος της μέρας θα τα έχετε καταφέρει περίφημα. Εξάλλου, η ομορφιά και η εμφάνισή σας στηρίζονται στη γοητεία που ασκείτε μέσα από την επικοινωνία και το παιχνίδι των εντυπώσεων, από το οποίο ποτέ δεν βγαίνετε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα που αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε όλα στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη φοβάστε να προχωρήσετε. Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να ψάχνετε πρόσκαιρα υποκατάστατα για ό,τι δεν αφήνει ευχαριστημένους, αλλά έχετε τα περιθώρια να διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που μπορεί να σας γεμίσει, χωρίς να γκρεμίσετε ό,τι έχετε αυτή τη στιγμή.

ΛΕΩΝ: Με εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχετε είναι να κουραστείτε ψυχολογικά. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της σχέσης σας, αν καταφέρετε να περιορίσετε το άγχος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα πάρετε αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Παραμείνετε ήρεμοι και γλυκοί, αποβάλλοντας σκέψεις που στροβιλίζονται στο μυαλό σας και σας εγκλωβίζουν στην αισθηματική περιχαράκωση.

ΖΥΓΟΣ: Δεν ήσασταν ποτέ κτητικοί η ζηλιάρηδες και αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματά σας, προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη σας. Οι κατακτήσεις που θα έχετε σε γενικό επίπεδο θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι γνωριμίες σας προβλέπονται ενδιαφέρουσες, καθώς η καλή ψυχολογική σας διάθεση θα σας ωθεί να δείχνετε τον καλύτερο και ελκυστικότερο εαυτό σας. Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή με κάποιον με τον οποίο είχατε ψυχραθεί. Μπαίνετε σε μια νέα φάση στη ζωή σας και παρότι ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, υπάρχουν ακόμα κενά και καλό είναι να μην τα παραβλέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και χρειάζεται την υποστήριξή σας. Αποφύγετε να πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις που θα αφορούν τη σχέση σας κατά τη διάρκεια της μέρας, γιατί θα είναι επικίνδυνο.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν δεν φανείτε ψύχραιμοι, οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να γίνουν αιτία για ομηρικούς καβγάδες. Επειδή η επικοινωνία θα είναι δύσκολη, προσέξτε μη λάβετε λανθασμένα μηνύματα. Δώστε σαφείς εντολές για να γίνει αυτό που θέλετε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων