Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι πρέπει να αρχίσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητές σας και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές. Ασχοληθείτε κυρίως με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Προχωρήστε στα σχέδιά σας, αφού πρώτα οργανώσετε τον χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τα αισθήματά σας για να μη σας δημιουργούν προβλήματα. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στον σύντροφό σας για να σας το ανταποδώσει. Πείτε ευγενικά τις απόψεις σας, χωρίς να πιέζετε τους άλλους να αποφασίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας. Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερόν σας ήμισυ την αγάπη σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τον σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες. Δώστε περισσότερη προσοχή στα έξοδά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται να σας λύσουν τα χέρια. Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα φορτώνεστε όλα εσείς. Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται όλα μαζί για το ίδιο θέμα.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα, βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας. Μόνο με διπλωματία θα σταματήσετε τη διαμάχη των μεταξύ συνεργατών σας. Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας. Μην τους καλομαθαίνετε όλους, γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα κεκτημένα. Η κριτική δεν σας βοηθά, γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Οταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν, υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε και μια τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση αν η έκβασή της δεν είναι βέβαιη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα. Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πριν σας πνίξουν τα έξοδα. Οι σωστές κινήσεις θα βοηθήσουν να διευθετήσετε εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο,τι δεν σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας. Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που θα αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας πριν μετανιώσετε για τις επαγγελματικές αποφάσεις σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων