Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 19ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, παρελθοντικά παρασκήνια θα έλθουν στο προσκήνιο και θα σας στιγματίσουν την ημέρα σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και δείτε τα πράγματα, από ένα ευρύ πεδίο. Παρθένοι, η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας με ειλικρίνεια, σας βοηθάει να αντιληφθείτε την πραγματική εικόνα των γύρων σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να αναλάβετε την ευθύνη, να διαλευκάνετε απόκρυφες καταστάσεις του παρελθόντος, που συνέβησαν στο περιβάλλον σας. Πρέπει να είστε συγκεκριμένοι στις αποσαφηνίσεις που θα πραγματοποιηθούν, ώστε να προβείτε σε ουσιαστικά συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμπεριφορά που εκδηλώνετε στους γύρω σας, τονίζει την αποφασιστικότητα σας και μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σας περίγυρο. Μπορεί να λάβετε απρόσμενη βοήθεια, η ο οποία να διαλευκάνει ζητήματα που σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις εκδηλώσεις που θα συμμετάσχετε σήμερα, θα πρέπει να δείξετε σοβαρότητα και σταθερότητα. Η δοτική σας συμπεριφορά, μπορεί να χαράξει νέους δρόμους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να σας φέρει πιο κοντά. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευχέρεια που δείχνετε στην αντιμετώπιση των οικονομικών σας υποχρεώσεων, αποσαφηνίζει λάθη του παρελθόντος και σας οδηγεί σε σταθερές αποφάσεις. Η συνέπεια και η γενναιοδωρία σας, βοηθάει την βελτίωση των σχέσεων, κυρίως με το αντίθετο φύλλο.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας, μπορεί να πάρει ένα ενδιαφέρον στίγμα με κάποια μυστικά του παρελθόντος. Επίσης θέματα οικονομικού τύπου, θα χρειαστεί να τα αποσαφηνίσετε και να δώσετε τις απαραίτητες λύσεις. Η κατάλληλη διαχείριση, μπορεί να σας επιτρέψει μία νέα αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ειλικρινής διάθεση με το συναδελφικό σας περιβάλλον, θα στηρίξει νέες συνεργασίες και θα δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ σας. Ο ρομαντισμός σας, είναι έντονος και μπορεί να σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στην σχέση με τον σύντροφό σας, δίνοντας σας ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες της καθημερινότητας, σας απωθούν από σχέδια που έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Η ψυχραιμία, είναι η λύση για να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, που θα επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας μπορούν να οργανωθούν, γεφυρώνοντας την άνοδο με τα κεκτημένα σας. Υπάρχει διαύγεια σκέψης και η θέληση, να ακολουθήσετε τον δρόμο των επιθυμιών σας. Σήμερα, έχετε την διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάση, να στρέψετε την προσοχή σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει γιατί σήμερα έχετε ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια. Τα άτομα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, είναι αυτά που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Κρατήστε σε χαμηλούς τόνους, τις συζητήσεις μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ιδέες σας, μπορούν να αποδοκιμαστούν από τους γύρω σας, αν δεν έχετε τις κατάλληλες βάσεις για να τις στηρίξετε. Καταθέστε τις απόψεις σας και υπερασπιστείτε τις, εφόσον μπορείτε να αναδείξετε δυναμικά τις ικανότητες σας. Θυμηθείτε ότι η πραγμάτωση τους, χρειάζεται τον κατάλληλο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα επικρατήσει μία ισορροπία και θα προσπαθήσετε να εξελίξετε νέες ιδέες και σχέδια για το μέλλον. Η ζεστασιά και η ζωτικότητα που εκφράζετε απέναντι στον σύντροφό σας, γεμίζει με ευχάριστες ώρες την ημέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι έκρυθμες καταστάσεις του παρελθόντος, έχουν διαμορφώσει μία οξύθυμη συμπεριφορά και πρέπει να διατηρήσετε τον απαραίτητο έλεγχο, για να φέρετε και πάλι την γαλήνη. Εστιάστε στο να βρείτε την ισορροπία σας και να αναθεωρήσετε καταστάσεις, που σας έχουν πληγώσει.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων