Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 21ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, αν και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σήμερα, κινηθείτε προσεκτικά για να έχετε το περιθώριο της επεξεργασίας. Παρθένοι, το παρελθόν, σας έχει αφήσει στίγματα που πρέπει να εξαλείφουν, για να έχετε καθαρή σκέψη στα παρασκήνια που θα προκύψουν. Σκορπιοί, κάποιες παρεξηγήσεις, που μπορεί να προκύψουν οφείλονται στην έντονη συμπεριφορά σας, γι’ αυτό δείξτε κατανόηση στα θέματα που υπάρχουν.

ΚΡΙΟΣ

Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις που θα εξελιχθούν κατά την διάρκεια της ημέρας, δεν θα σας ικανοποιήσουν και θα το εκφράσετε έντονα, ίσως και με μία οξύθυμη συμπεριφορά. Αποφύγετε να προκαλείτε τις εντάσεις και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας, σε αθλητικές ή δημιουργικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, εμφανίζεται μία υπερευαισθησία και ίσως παρασυρθείτε από πλάνες σκέψεις. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας, η οποία θα σας προστατέψει από προθέσεις τρίτων προσώπων που επιθυμούν να σας επηρεάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα ελευθερίας και ανυπακοής, σας διέπει έντονα σήμερα και θα πρέπει να περιορίσετε αυτή σας την ενέργεια, η οποία θα σας φέρει εκτός ελέγχου. Η επιθυμία να ξεχωρίσετε από τους άλλους, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, σας κάνει αρκετά φιλόδοξους. Οι υπερβολές όμως, σας φέρνουν σε ένα δίλλημα που δημιουργεί απότομες συναισθηματικές μεταβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τάξη και η οργάνωση που επιθυμείτε να βάλετε στον οικονομικό σας τομέα, θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, που σας έχουν φέρει οι μέχρι τώρα κινήσεις σας. Σταματήστε όσο γίνεται τα έξοδα, που σας εκτοπίζουν από την οικονομική σας σταθερότητα, λειτουργήστε με μέτρο.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε τα υπέρμετρα ανοίγματα, που σας φέρνουν σε διλλήματα και δεν υπάρχουν οι βάσεις να τα στηρίξετε. Το αποτέλεσμα αυτών, θα είναι ίσως καταστρεπτικό και δεν θα σας αφήσει περιθώρια επανένταξης. Τα σταθερά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, θα είναι αυτά που θα σας προσφέρουν την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, σας δίνεται ο χρόνος να βάλετε σε τάξη ότι σας μπερδεύει και δεν έχετε μέχρι στιγμής μία ξεκάθαρη εικόνα. Ο χρόνος που έχετε, είναι κατάλληλος για να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας και να δείτε οι δυνατότητές σας, μέχρι που μπορούν να εξελιχθούν.

ΖΥΓΟΣ

Η πρόθεση που έχετε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας, είναι ευχάριστη και μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες. Δείξτε προσοχή όμως, στην απότομη μεταβολή της ψυχικής σας διάθεσης, η οποία θα επηρεάσει αρνητικά την σχέση σας και θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επίλυση των παρεξηγήσεων που έχουν δημιουργηθεί με τον σύντροφό σας, είναι καλύτερο να συμβεί στα πλαίσια μιας εξόδου. Η ειλικρινή αντιμετώπιση των θεμάτων που υπάρχουν, θα είναι το κλειδί για να επαναφέρετε την αρμονία και την γαλήνη στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευχάριστη διάθεση που σας διέπει, σας ωθεί να εκδηλώσετε ένα διασκεδαστικό και χαρούμενο πρόσωπο, κάνοντας τους άλλους γύρω σας να αισθάνονται ευχάριστα μαζί σας. Η οργάνωση των νέων επαγγελματικών σχεδίων σας, θα στηριχτεί στην αισιόδοξη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να σας ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και να σας οδηγήσουν στην επικοινωνία με κάποια πρόσωπα που είχατε στην καρδιά σας. Οι σκέψεις αυτές, θα οδηγηθούν μέσω ωριμότητας και σοβαρού χειρισμού, δίνοντας ένα καλό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, ίσως δεχθείτε μία νέα πρόταση από τον σύντροφό σας, η οποία θα σας βγάλει από το μοτίβο της ρουτίνας. Εκεί που πρέπει να υπάρξουν οι επιφυλάξεις, είναι στην συναναστροφή σας με τρίτα αρνητικά άτομα, που προσπαθούν να σας διαβάλλουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σκέψεις σας, είναι αρκετά αισιόδοξες και γεμάτες αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που ενεργείτε. Η λειτουργία αυτή, βοηθάει να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας και να τους δώσετε μία νέα μορφή στο μέλλον. Το συναδελφικό σας περιβάλλον, εισπράττει την θετική σας ενέργεια και σας κρίνουν, ως αξιόλογη παρουσία.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων