Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 30 Ιουλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία σήμερα, είναι αρκετά ανεπτυγμένη με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και γύρω από την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μπορείτε, να χειριστείτε τις καταστάσεις και να τις καθοδηγήσετε σε επίπεδα, που θα σας προσφέρουν την πρόοδο στο μέλλον. Βάλτε, τα δυνατά σας και θα τα καταφέρετε. Μία θετική πρόθεση, σας διακατέχει σήμερα, ώστε να μπορέσετε να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξεκαθαριστούν θέματα που σας έχουν ενοχλήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τρόπος που ελίσσετε στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι αρκετά δυναμικός και σας προσφέρει την ανάπτυξη. Η μεθοδικότητα, που χειρίζεστε μέχρι τώρα τις καταστάσεις, είναι ευφυής και σας προσφέρει έντονη αυτοπεποίθηση, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κάποιοι γύρω σας, που σας κρίνουν. Σήμερα, μπορείτε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευχάριστη διάθεση που σας διέπει έντονα σήμερα, θα σας ωθήσει σε κινήσεις που μπορεί να σας προσφέρουν και οικονομικές απολαβές. Κινηθείτε, έξυπνα και τα πράγματα θα κινηθούν με το μέρος σας. Το φιλικό περιβάλλον, είναι για σας ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σας και σήμερα , έχετε την διάθεση να τους το αποδείξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως εμφανιστούν μπροστά σας, κρυφές καταστάσεις παρασκηνίων, από τον επαγγελματικό σας χώρο και θα σας απαιτήσουν την προσοχή σας. Κινηθείτε, με καθαρότητα σκέψης και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Βασιζόμενοι, σήμερα στην διαίσθησή σας, θα μπορέσετε να λειτουργήσετε προς όφελος σας, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Το σημαντικότερο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε σήμερα, είναι να μην είστε παρορμητικοί και να αφουγκράζεστε τις συμπεριφορές των γύρω σας. Έτσι, θα μπορέσετε να αποφύγετε αρνητικές καταστάσεις, που μπορούν να σας επιφέρουν προβλήματα στο μέλλον. Τα τρυφερά αισθήματά σας, θα ανοίξουν τον δρόμο της συμφιλίωσης με τον σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ρουτίνα και οι καθημερινές υποχρεώσεις σήμερα, θα σας απορροφήσουν την ενέργειά σας και θα σας απομακρύνουν από τις δραστικές ενέργειες , που έχετε ως πλάνο στον επαγγελματικό σας τομέα. Το υπόλοιπο της ημέρας, μπορείτε να το εξαντλήσετε με δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν την χαλάρωση, που σας είναι απαραίτητη.

ΖΥΓΟΣ

Οι προτάσεις και τα σχέδια που έχετε να προτείνετε στους συναδέλφους σας, είναι αρκετά δυναμικά και απαιτούν τον έλεγχό σας. Ρίξτε μία ματιά στα στοιχεία που έχετε συλλέξει και οργανώστε τα, ώστε να είστε έτοιμοι να τα προτείνετε. Βάλτε, το φλερτ στην ζωή σας και αναπτερώστε το ηθικό σας, έχετε ανάγκη εξάλλου την αποδοχή από τους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε, όσο είναι δυνατόν εντάσεις και διαπληκτισμούς, μεταξύ των συνεργατών σας, διότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα. Μετριάστε, την κάθε σας κίνηση. Η ευαισθησία σας, σας ωθεί να μείνετε στο σπίτι και να ψάξετε τον εαυτό σας, αποφεύγοντας συζητήσεις που απαιτούν την συγκέντρωσή σας. Εστιάστε, στις επιθυμίες σας και διορθώστε λάθη του παρελθόντος που σας μεταφέρουν σε αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και θα υπάρχει αρκετή κινητικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο, διατηρήστε την επιφυλακτικότητά σας και μείνετε απλά παρατηρητές. Σήμερα, ψάξτε να βρείτε άτομα που θα σας ακούσουν, διότι μπορεί να αισθανθείτε μία μοναχικότητα. Άτομα εμπιστοσύνης, θα μπορέσουν να σας δώσουν συμβουλές που θα σας βοηθήσουν, εκμεταλλευτείτε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευφυής σας σκέψη και η πειθαρχία που έχετε πραγματοποιήσει στο παρελθόν, θα μπορέσουν να σταθούν ως κίνητρα, για την πρόοδο σας. Ίσως λάβετε οικονομική βοήθεια, η οποία θα σας στηρίξει , στην επιβίωσή σας. Η γλυκύτητα των τρόπων σας, και η θελκτικότητα σας, θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά, θα εμφανιστεί έντονα στον εργασιακό σας χώρο, εξαιτίας των υποχρεώσεων και των ευθυνών. Διατηρείστε, την ανάλογη ψυχραιμία και προσπαθήστε να εστιάσετε στον εσωτερικό σας κόσμο. Η αυτοκυριαρχία σας, θα σας βοηθήσει να μην χάσετε τα όριά σας, στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίου και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με καθαρότητα σκέψης, ώστε να μην βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα. Προσπαθήστε, να μείνετε σε γεγονότα που είναι αληθινά, ακολουθώντας την διαίσθηση σας. Ο ψυχικός κόσμος σας, είναι αρκετά ταραγμένος και θα σας φέρει εντάσεις στο κοντινό σας περιβάλλον. Μείνετε ψύχραιμοι και αντλήστε δύναμη από τις ικανότητές σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων