Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, θα σκεφτείτε πιο σοβαρά θέματα που αφορούν την εξέλιξη σας και ιδιαίτερα, τα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Νέες ιδέες, μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε καλύτερα στον δρόμο που έχετε επιλέξει, σε επαγγελματικά θέματα. Θα νιώσετε την ανάγκη να συζητήσετε και να σκεφτείτε σε μεγαλύτερο βάθος, καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν χρόνια.

 

ΚΡΙΟΣ

Οι εκκεντρικές σας ιδέες θα κάνουν την διαφορά σήμερα και θα αναδειχθούν τα ταλέντα και οι ικανότητες σας. Ίσως, να μην έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και αυτό, θα σας κάνει να αφήσετε πίσω αρκετά θέματα. Εστιάστε, περισσότερο στα θέλω και στις επιθυμίες σας, χωρίς ενοχές.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, έμπνευση, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 12, 6

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, ίσως είναι αρκετά μπερδεμένη, έπειτα από εναλλαγές που υποχρεωθήκατε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Η ψυχραιμία και η ορθολογική σκέψη, είναι αυτή που θα συμβάλει σε συμπεράσματα που κρίνονται απαραίτητα για την εξέλιξη σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοεκτίμηση που τρέφετε για τον εαυτό σας και η έντονη αυτοπεποίθηση, είναι στοιχεία που θα σας ανταμείψουν. Το φλερτ και το πάθος, θα δημιουργήσει ένα ζεστό κλίμα στην σχέση σας και θα αναζωπυρώσει καταστάσεις του παρελθόντος. Θυμηθείτε, θα πρέπει να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, χωρίς στο τέλος να τις μετανιώσετε.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Έξοδα, οικονομικά, υλική ασφάλεια

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία άσχημη ψυχολογία μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε συζητήσεις και σε αποφάσεις που απαιτούν την προσοχή σας. Η προσπάθεια να φανείτε ρεαλιστές και να αποφύγετε έκρυθμες καταστάσεις, θα δημιουργήσει ένα κλίμα ήπιο. Προτιμήστε άτομα που εμπιστεύεστε και μιλήστε τους για τα συναισθήματα σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

 

ΛΕΩΝ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια, χωρίς να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας. Η δοτικότητά σας και η επιθυμία να χαρίσετε δώρα στους αγαπημένους σας, θα φέρει ευχάριστες στιγμές στην ημέρα σας. Μείνετε σταθεροί σε ερωτικά θέματα και απομακρυνθείτε από το συναίσθημα, για να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα βελτιωθεί και η επικοινωνία με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας, θα αλλάξει προς το καλύτερο. Η καλή διάθεση, θα φέρει κοντά άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μικρές δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσετε στον ερωτικό σας τομέα, αλλά θα είναι πρόσκαιρες.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

 

ΖΥΓΟΣ

Γεγονότα και καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που συμπαθείτε, θα αλλάξουν το κλίμα μεταξύ σας. Η αρμονία που διακατέχει τα συναισθήματα σας, θα είναι το βάθρο για να συμφιλιωθείτε και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Προτείνετε νέες δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν και ταυτόχρονα θα περάσετε ευχάριστα τις ελεύθερες ώρες σας.

Ευνοούνται: Δημιουργία, εκπαίδευση, αισθηματικά

Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανασφάλεια και ο διχασμός στις απόψεις σας, εντείνουν τους φόβους και οπισθοδρομούν την προσωπική σας εξέλιξη. Η διάθεση να ονειρευτείτε και να φλερτάρετε θα δημιουργήσει ένα ερωτικό κλίμα στην σχέση σας. Το παρελθόν μπορεί να σας ακολουθεί, αλλά κρατήστε το ως εμπειρία.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικογενειακή ζωή, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λεπτομερής εξέταση και ανάλυση στα επαγγελματικά σας, θα ευνοήσει τις συνθήκες γύρω σας και θα σας ωθήσει να διαμορφώσετε ένα δυναμικό κλίμα. Μην παρασυρθείτε από λεπτομέρειες και υπερβολές, που απλά θα επηρεάσουν την κατάσταση που υπάρχει στις συνεργασίες σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, σχέσεις, συνεργασίες

Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας τραβήξουν την προσοχή.  Θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές, για να βελτιώσετε ζητήματα που σας απασχολούν.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 12, 6

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με την εκπαίδευση, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Θα νιώσετε στα ερωτικά σας πως η κατάσταση βελτιώνεται, καθώς νέες σχέσεις θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους. Η διασκέδαση και η καινοτομία, θα τραβήξουν την προσοχή σας από την καθημερινότητα.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα,  διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση, δεν επιτρέπει να δείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και ίσως χαθούν ξαφνικά. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά τα πράγματα γύρω σας. Εστιάστε στον δυναμισμό σας και ακολουθήστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, σε αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον σας.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, διαίσθηση, σπίτι

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, αισθηματικά, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων