Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Είναι η κατάλληλη μέρα, να φροντίσετε περισσότερο τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη, δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα να εξισορροπήσετε θέματα και να είστε διαλλακτικοί, σε σημαντικά ζητήματα που τις αφορούν. Μπορεί να δείτε τα πράγματα με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα και αυτό, θα επηρεάσει αρκετές καταστάσεις σήμερα και ειδικά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αποφύγετε την απαισιοδοξία και δείτε την θετική πλευρά των καταστάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Η αφοσίωσή σας στην καριέρα σας, θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Ευνοούνται συμβόλαια και συναντήσεις, στα οποία θα δώσετε μία σωστή πορεία. Μείνετε επιφυλακτικοί στις προθέσεις των άλλων.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί να παρατηρήσετε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο και να νιώθετε μία πίεση από το γύρω περιβάλλον. Ίσως, θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα στην σωστή τους θέση και να απομακρυνθείτε από αδυναμίες και πάθη. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε αθλητικές δραστηριότητες και αποβάλλεται το άγχος, που σας περιορίζει.

Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική διάθεση, θα βελτιώσει την σχέση με τον σύντροφό σας και θα περάσετε καλές στιγμές. Η ανάγκη να βρείτε καταφύγιο σε αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως σας κάνει λιγάκι υπερβολικούς. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας σε όσα ακούτε, συμβουλευτείτε πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να κάνετε δυναμικές ενέργειες, απαιτούν λιγάκι προσοχή για να μην σας φέρουν σε αποτελέσματα, που ίσως αργότερα το μετανιώσετε. Μέσω της  λογικής και της διαύγειας, θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις και να ενεργήσετε κατάλληλα. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς προστριβές και εντάσεις.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

 

ΛΕΩΝ

Η πρακτική σας άποψη και η ανάλυση σε θέματα που απαιτούν προσοχή, σας δίνουν το έναυσμα να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που τυχών θα υπάρξουν στην διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με τόλμη και αποφασιστικότητα. Στα ερωτικά σας αποφύγετε υπερβολές και ψυχρότητες.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα ευνοεί να στρέψετε την προσοχή σας προς τον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε λάθη του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει να μείνετε μακριά από οριστικές αποφάσεις, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Δώστε μία δεύτερη ευκαιρία στα σχέδιά σας και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, χωρίς πιέσεις.

Ευνοούνται: Δημιουργία, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Διαίσθηση, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12

 

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε στα ζητήματα της ημέρας, εμποδίζουν να προβείτε σε αποφάσεις. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τις απότομες συναισθηματικές εναλλαγές. Η απομόνωση, θα σας οδηγήσει σε αναδρομές του παρελθόντος και θα βάλετε μία τάξη στον εαυτό σας.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας προβλέπονται ευχάριστες συναντήσεις και νέες προτάσεις. Οι συνεργασίες σας, θα ευνοηθούν κυρίως με άτομα γυναικείου φύλου και θα δείτε τα πράγματα με μία νέα οπτική. Νέα σχέδια, θα βελτιώσουν την καριέρα σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα συναντήσετε προκλήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, για την αντιμετώπισή τους. Η αναγνώριση και η αποδοχή των νέων σας σχεδίων, θα διαμορφώσει την διάθεσή σας. Τα οικονομικά σας, θα ενισχυθούν και έτσι θα δημιουργηθούν βάσεις και προϋποθέσεις για νέες ενάρξεις.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και να διοργανώσετε εκδηλώσεις και ομαδικές συναντήσεις. Ο έρωτας και η διασκέδαση, είναι στις πρώτες σας προτιμήσεις και θα φροντίσετε να περάσετε ευχάριστα.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, είναι αρκετά δύσκολη και δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις, που κρίνουν το μέλλον σας. Απομακρυνθείτε από αρνητικές σκέψεις και δημιουργήστε γύρω σας ένα θετικό κλίμα. Ίσως νιώσετε έλξη για αγάπες του παρελθόντος και αυτό θα επηρεάσει την διάθεσή σας.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να αντιμετωπίσετε με θάρρος και τόλμη τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα. Σε συμβόλαια και συμφωνίες, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας, σε τρίτα πρόσωπα, ειδικά στα ερωτικά σας.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων