Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Κυριακής 13ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, οι λέξεις κλειδιά σήμερα για την συναισθηματική σας κατάσταση, είναι η συντροφικότητα και η θαλπωρή. Δίδυμοι, η συλλογή νέων στοιχείων θα σας βοηθήσουν στην οργάνωση νέων σχεδίων και θα μπορέσετε να εξελιχθείτε δυναμικά. Αιγόκεροι, οι εντάσεις με το περιβάλλον σας, βάζουν σύνορα στην εξέλιξή σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ζωτική σας ενέργεια, λειτουργεί αρμονικά με την ψυχολογία σας και έτσι μπορείτε να σκεφτείτε πιο δραστήρια και να ακολουθήσετε νέες διαδρομές για την εξέλιξή σας. Οι επαφές σας με τους γύρω σας, μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες για να ενεργήσετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο καλύτερα διατηρείτε την συναισθηματική σας κατάσταση σε αρμονία, τόσο θα μπορέσετε να λάβετε δράση σε θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Η ανάγκη να βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, θα σας κάνουν να ηρεμήσετε και να εξισορροπήσετε τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να βρεθείτε σε χώρους που λειτουργούν με τα δικά σας πιστεύω και έχουν την δυνατότητα να σας εμπνεύσουν για νέες ιδέες. Ίσως υπάρξει αποδοχή ή υποστήριξη από κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν να ξεδιπλώσετε ιδέες και σχέδια, που έχουν μείνει στάσιμα τον τελευταίο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κυκλοθυμική σας διάθεση που προέρχεται από προβλήματα και τις δυσκολίες και οδηγεί τις συζητήσεις σε εντάσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, σε θέματα που παρουσιάζουν δυσκολίες και πρέπει να φερθείτε με ωριμότητα και σοβαρότητα σκέψης.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα ευνοεί να επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε ξεκινήσει και πρέπει να τα διευθετήσετε, χωρίς να αποφεύγετε να κοιτάτε την πραγματικότητα στα μάτια. Προσέξτε την ορμητικότητα που βγαίνει από μέσα σας και φέρνει μία ανισορροπία στις σκέψεις σας, μπορεί να σας φέρει εκτός ελέγχου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί η κακή σας διάθεση, να διογκώνει την εικόνα των πραγμάτων και να παρατηρείτε ότι τα πράγματα βρίσκονται σε μια αστάθεια. Η ισορροπία που πρέπει να υπάρξει μέσα σας, θα δώσει τις λύσεις, χωρίς να αισθάνεστε ότι χάνετε την αισιοδοξία σας. Ζητήστε βοήθεια από άτομα που έχετε εμπιστοσύνη, ίσως σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, σας απασχολεί περισσότερο η σχέση ή ο γάμος σας και γι’ αυτό είστε διατεθειμένοι να γεφυρώσετε το επικοινωνιακό χάσμα, που έχει δημιουργηθεί. Έτσι, θα στραφείτε σε συζητήσεις που θα έχουν αναλύσεις εις βάθους και θα σας χαρίσουν μία ανανέωση στην σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα προβλήματα που συναντάτε στην επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας και η τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας, δίνουν μία πτωτική εικόνα στις σχέσεις σας. Η λύση είναι να εστιάσετε στον εαυτό σας και να σκεφτείτε τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, η διασκέδαση είναι αυτή που σας ενδιαφέρει και θα προτείνετε σε φίλους να βρεθείτε, παίρνοντας μέρος σε εξορμήσεις και εξόδους. Η τάση αυτή, είναι απαραίτητη για να σας δώσει μία ανάσα από την πιεσμένη ρουτίνα που σας ακολουθεί, το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, διότι μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με τους γύρω σας. Η συμπεριφορά σας, δείχνει μία ψυχρότητα και δεν έχετε την θέληση να συζητήσετε για θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μην πιέζετε τον εαυτό σας, διότι στο τέλος θα υπάρξουν συμπεράσματα που μπορεί να σας ενοχλήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες προκαταλήψεις και εμμονές του παρελθόντος, σας ακολουθούν μέχρι σήμερα και σας περιορίζουν την ελευθερία σκέψεων. Η στάση όμως αυτή, μπορεί να δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις με τους γύρω σας και ιδιαίτερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσπαθήστε να την περιορίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, έχετε την διάθεση να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας και να τους κάνετε ευτυχισμένους. Αυτό όμως, μπορεί και να φέρει επιπλέον έξοδα. Αποφύγετε συζητήσεις που απαιτούν εμβάθυνση, διότι η φόρτιση που μπορεί να σας μεταδώσουν, θα χαλάσουν το κλίμα στις σχέσεις σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων