Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*


Σήμερα, μην ενεργήσετε παρορμητικά σε θέματα σχέσεων, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις και να αναλάβετε νέες ευθύνες, που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να βγάλετε εις πέρας. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα, σε ότι αφορά στην καθημερινή σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ
Η ανάγκη για ελευθερία και οι κινήσεις που ενδέχεται να κάνετε, ενδυναμώνουν σχέδια και ιδέες στον επαγγελματικό σας τομέα. Πριν από κάθε σας κίνηση, σκεφτείτε με ωριμότητα και πραγματοποιείστε στόχους που έχετε καταβάλει προσπάθειες στο παρελθόν. Στηριχτείτε πάνω στις υποδομές που έχετε δημιουργήσει.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4

ΤΑΥΡΟΣ
Απρόοπτα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα συναισθηματικά σας και να νιώσετε μια μικρή απογοήτευση. Διατηρείστε μια αυστηρή στάση, δραστηριοποιηθείτε και φανείτε δυνατοί αν δεχθείτε προκλήσεις αρνητικού τύπου. Μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν στην σχέση με τα παιδιά σας.
Ευνοούνται: Υγεία, επαγγελματικά
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, παιδιά, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αντιδράσεις των άλλων, βοηθούν να συνειδητοποιήσετε λάθη του παρελθόντος και μην μείνετε στάσιμοι, όταν κάποιες δράσεις είναι απαραίτητες να γίνουν. Η μέρα, δεν ευνοεί νέα ανοίγματα και ενέργειες ρίσκου, απλά σας ωθεί να αναβαθμίσετε τα σχέδιά σας, που θα ενισχύσουν την σταδιοδρομία σας.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, αισθηματικά
Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογένεια, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η υπερβολική ευαισθησία σας, ίσως κάποιες φορές σας απομακρύνει από την πραγματικότητα και δεν σας αφήνει να ενεργήσετε ρεαλιστικά. Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Η συνάντηση με φιλικά πρόσωπα, θα σας χαλαρώσει και θα σας παροτρύνει να διασκεδάσετε μαζί τους.
Ευνοούνται: Σπίτι, διαίσθηση, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8

ΛΕΩΝ
Μία συναισθηματική αστάθεια θα σταθεί εμπόδιο, στην ομαλή επικοινωνία με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Σε θέματα σχέσεων, αποφύγετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Ίσως, οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν, θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Απλά, μείνετε σε επιφανειακά ζητήματα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι επαγγελματικές υποθέσεις που έχετε αναλάβει αυτή την περίοδο, σας δημιουργούν ένταση και άγχος. Κινηθείτε με πιο μικρά βήματα και αποφύγετε προκλήσεις που θα επιδεινώσουν την πίεση όπου αισθάνεστε. Ο διαλογισμός ή η γιόγκα, θα βοηθήσουν να βρείτε την ισορροπία σας.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα, μοιάζει να είναι καλύτερη και να δημιουργεί εντυπώσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα χαρίσουν αισιόδοξες σκέψεις. Ασχοληθείτε με σχέδια που θα χαράξουν μια νέα σταδιοδρομία στο μέλλον. Μικρά προβλήματα επικοινωνίας, θα εμφανιστούν στο οικογενειακό ή εργασιακό σας περιβάλλον.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γεγονότα που έχουν συμβεί στο προσωπικό σας τομέα, έχουν προκαλέσει μία μικρή αναστάτωση και νιώθετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την άποψη τους. Αποφύγετε συναισθηματικές μεταβολές που δεν θα βοηθήσουν στην συγκέντρωση των σκέψεων σας.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεση να συνεργαστείτε και να δημιουργήσετε νέες υποδομές στα επαγγελματικά σας, απομακρύνει εντάσεις και ρήξεις στην επικοινωνία σας. Εκμεταλλευτείτε πρωτότυπες ιδέες και την ευστροφία που διαθέτετε, έτσι ώστε να υπάρξουν οι νέες ενάρξεις που επιθυμείτε.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία, σπίτι
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 29, 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ατμόσφαιρα γύρω σας, θα ευνοήσει την ψυχολογία σας και θα προβάλλετε νέες ιδέες. Συναντήσεις θα ευνοηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας, και μπορείτε να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα ενισχύσουν τα οικονομικά σας στο μέλλον.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η οξύθυμη συμπεριφορά θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας και θα σχηματίσει ένα αρνητικό κλίμα. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε αθλητικές δραστηριότητες. Μια έξοδος στην φύση, θα βοηθούσε να βρείτε την χαμένη σας ισορροπία.
Ευνοούνται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4

ΙΧΘΥΕΣ
Σε καθημερινά ζητήματα φαίνεται να δείχνετε μεγαλύτερη προσοχή και αυτό, δημιουργεί μία ένταση στον συναισθηματικό σας κόσμο. Φανείτε προσεκτικοί και εξετάστε κάθε περίσταση που δίνει το ενδεχόμενο να απομακρυνθείτε από τον στόχο σας. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξει περισσότερη ισορροπία και θα μπορέσετε να διευθετήσετε τα έξοδα σας.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων