Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Κυριακής 19ης Αυγούστου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Η ανασκόπηση στο παρελθόν, θα ξεδιπλώσει κρυφές καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και εσείς απλά προσπεράσατε. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να τις αντιμετωπίσετε με σύνεση και ωριμότητα κοιτώντας τις σε βάθος. Ο οικονομικός σας παράγοντας, θα παίξει και αυτός έναν σημαντικό ρόλο στην διάρκεια της ημέρας, βάζοντάς σας σε δράση για την επίλυσή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ειλικρινής στάση απέναντι στους γύρω σας, θα βοηθήσει την συνεργασία μαζί τους, απαιτείται ταυτόχρονα να αναγνωρίσετε και τις δικές τους προθέσεις, ώστε να εκμηδενίσετε τις αρνητικές συνέπειες. Τα αισθήματα που τρέφετε απέναντι στον σύντροφό σας, δεν μπορείτε να τα κρύψετε και εμφανίζονται σε κάθε σας κίνηση. Αφήστε ελεύθερα τον εαυτό σας και πάψτε να του βάζετε όρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα και τα ζητήματα που την αποτελούν, δεν θα σας επιτρέψουν να κάνετε τις εξορμήσεις που έχετε υπόψη σας. Καταμερίστε τις ευθύνες και κινηθείτε με σταθερότητα, χωρίς το άγχος να σας καταβάλει τις σκέψεις. Η μέρα θα κυλίσει σε γρήγορους ρυθμούς και δεν θα σας επιτρέψει να σκεφτείτε τα προσωπικά σας, αφήστε τα για άλλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια σας σήμερα μπαίνουν επί τάπητος και αρχίζετε την ακριβή τους μελέτη, σκεπτόμενοι όλες τις παραμέτρους που τα αποτελούν. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα πλησιάζουν στις προσδοκίες σας, φτάνει να κάνετε τον απαραίτητο έλεγχο. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αποβάλλετε το άγχος, διασκεδάζοντας με τρόπους που καθορίζετε προσιτούς στα δεδομένα σας.

ΛΕΩΝ

Η ασφάλεια σας, είναι αυτή που σας απασχολεί ιδιαίτερα και ψάχνετε τρόπους να την αποκτήσετε. Η σκέψη αυτή, σας απομακρύνει από τα επαγγελματικά σας και σας έλκουν περισσότερο οι χώροι που συνυπάρχετε αρμονικά με έμπιστα άτομα. Βρείτε τον εαυτό σας μέσα από ενέργειες που σας κάνουν να αισθάνεστε δημιουργικοί, αποβάλλοντας συγχρόνως το στρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και η μέρα δείχνει πολύτιμη για τις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε, αφήστε την να περάσει χωρίς το κλείσιμο των συμφωνιών που δείχνουν ότι εμφανίζονται. Οι προτάσεις που μπορεί να δεχθείτε και αντίστροφα, χρειάζονται εκ των προτέρων γερές βάσεις και ετοιμότητα, μην παρασύρεστε από την βιασύνη.

ΖΥΓΟΣ

Η προσωπική σας ακτινοβολία, πηγάζει από την αυτοπεποίθηση που διαθέτετε και διαχέεται έντονα στους γύρω σας. Ο ρομαντισμός σας και η ζεστασιά που εκπέμπετε στον σύντροφό σας, μπορούν να αναθερμάνουν την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχρότητα που εμφανίζεται και παράλληλα μία οξύθυμη συμπεριφορά, εξαιτίας της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης, σχηματίζουν αρνητική άποψη στους γύρω σας και επηρεάζουν την σχέση μεταξύ σας. Αποφύγετε, κάθε ένταση που θα σας εξωτερικεύει αυτά τα συναισθήματα. Αφήστε τα κύρια ζητήματα για άλλη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρασκηνιακά θέματα, θα πάρουν θέση και θα σας απορροφήσουν τις σκέψεις, απομακρύνοντας σας από κάθε άλλη ενέργεια. Μην παρασυρθείτε με πλασματικές σκέψεις και γεννήματα της φαντασία, αλλά σταθείτε σε πραγματικά γεγονότα που σας δίνουν ένα ακριβές συμπέρασμα. Ο ψυχικός σας κόσμος, θα χρειαστεί να έχετε την απαραίτητη ηρεμία, ώστε να λειτουργήσετε με σοφία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνιακή σας σκέψη και η εργατικότητά σας, θα σας ωθήσει σε κινήσεις που θα αποβούν σημαντικές για το μέλλον σας. Έχετε την ευχέρεια να σκεφτείτε, ότι σας είναι απαραίτητο για την εξέλιξή σας. Η αλληλοκατανόηση και η διάθεση για συμφιλίωση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ανανεώσουν τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, είναι μία από τις θετικές σας ημέρες, εφόσον τα πράγματα θα κυλήσουν στους τομείς που θέλετε, στο επίπεδο που προσδοκάτε. Βάλτε τα δυνατά σας και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, θυμηθείτε ότι θα ανταμειφθείτε μια μέρα για όσα κάνετε. Μέσα από κάποιες συγκυρίες στον προσωπικό σας τομέα, θα δείτε με άλλο πρίσμα τα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η διάθεσή σας, σας δίνει το περιθώριο να σκεφτείτε και να κάνετε μία νέα αρχή. Είστε σε θέση να αγωνιστείτε δυναμικά και να κατακτήσετε τους στόχους σας, προσπερνώντας οποιαδήποτε εμπόδιο εμφανιστεί ανάμεσά σας. Η γενναιοδωρία σας, είναι το βάθρο για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν μεταξύ οικείων σας προσώπων.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων