Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 19 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που αφορούν την επικοινωνία σας, αλλά και τις σχέσεις σας, αν δεν είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο διαλλακτικά, όταν χρειαστεί. Εκμεταλλευτείτε σωστά νέες ιδέες που έχετε.

ΚΡΙΟΣ

Οι προτάσεις που θα υπάρξουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα αλλάξουν την μέχρι τώρα άποψη που έχετε για τα θέματα συνεργασίας. Ίσως, αναγκαστείτε να επανεξετάσετε την θέση σας και να αλλάξετε στάση. Οι συναντήσεις στον συναισθηματικό σας τομέα, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα εναρμονίσουν τις σχέσεις με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4

ΤΑΥΡΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, μία ηρεμία θα επικρατήσει και θα σας αφήσει το περιθώριο να ελέγξετε με αναλυτικό τρόπο, θέματα που απαιτούν να κάνετε αλλαγές. Τολμήστε και μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Η διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα θα σας ανανεώσει, φτάνει να μην αφήσετε τις συναισθηματικές μεταβολές, να επηρεάσουν την διάθεσή σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη , φίλοι

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε συζητήσεις και σοβαρά ζητήματα, που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και να τα βάλετε στην θέση τους. Ασχοληθείτε με ανάλαφρα θέματα που δεν θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας. Οι προτάσεις για έξοδο, σε χώρους που σας χαλαρώνουν θα βελτιώσουν την επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ευνοούνται: Δημιουργία, ταξίδια, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι κρυφές καταστάσεις και τα παρασκήνια, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην ανάλυσή τους. Εξετάστε τα στοιχεία που θα σας δοθούν και επεξεργαστείτε με σοφία τον τρόπο που θα πρέπει να τα επιλύσετε. Ίσως, η ανασφάλεια και η αδυναμία που έχετε δείξει στα προσωπικά σας θέματα, αφήνουν το ενδεχόμενο να σας επηρεάσουν τρίτα πρόσωπα. Δείξτε προσοχή στην συμπεριφορά σας.

Ευνοούνται: Έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας σπρώχνει να κάνετε ανοίγματα και να κάνετε νέα βήματα στα επαγγελματικά σας. Η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή στην μελλοντική σας σταδιοδρομία. Στα ερωτικά σας θέματα, είναι πιθανόν να σας βοηθήσουν φιλικά πρόσωπα και να φέρουν την ισορροπία.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 29, 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε αρκετή ένταση, αν οι συζητήσεις σας βγουν εκτός ορίων. Η καλή διαχείριση του λόγου σας, θα βοηθήσει στην εξομάλυνση εντάσεων και παρεξηγήσεων. Θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε οικονομικές συναλλαγές του παρελθόντος και θα έρθετε σε επαφή, με άτομα που μπορούν να σας συμβουλέψουν.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 24, 10

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σας να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα ευνοηθεί. Ταξίδια και εξορμήσεις θα ανανεώσουν την διάθεσή σας, καθώς θα συμμετάσχετε σε συζητήσεις που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα στον γάμο ή στις μακροχρόνιες σχέσεις σας.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 31, 4

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με νομικά ζητήματα, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα απαιτήσουν λογικά συμπεράσματα. Η διαίσθησή σας θα είναι αρωγός σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή και κυρίως, σε νέες σχέσεις. Εμπιστευτείτε την και στηριχτείτε στις πρώτες εντυπώσεις που θα σας δοθούν, από τα νέα πρόσωπα που θα υπάρξουν στην ζωή σας.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 24, 12

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρόθεση να βρείτε μία χρυσή τομή στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως με νέες συνεργασίες, θα σας δώσει θετικά αποτελέσματα. Φροντίστε να διατηρηθεί ένα ήπιο κλίμα, ώστε να μπορέσετε να συζητήσετε χωρίς εντάσεις και επιπλοκές. Η ερωτική σας διάθεση, θα βοηθήσει να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 33, 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα εξετάσετε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε επωμιστεί. Θέματα καριέρας, θα τα αποφύγετε και θα δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας. Η διάθεσή σας δεν είναι κατάλληλη για να δείξετε την ανάλογη δυναμική εικόνα που απαιτείται, σε σημαντικά θέματα.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρόθεση να αντλήσετε δύναμη από εμπειρίες του παρελθόντος και να φανείτε δυναμικοί, δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο, να σταματήσει η εξέλιξή σας. Ο στόχος και ο σκοπός, είναι αυτά που σας ενδιαφέρουν και δείχνετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, για να τα κατακτήσετε. Διώξτε λίγο το άγχος που σας έχει καταβάλλει.

Ευνοούνται: Ταξίδια, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες διαφωνίες μπορεί να υπάρξουν, με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος και θα πρέπει να αποδείξετε τις αγνές σας προθέσεις. Διατηρείστε τις απαραίτητες ισορροπίες στις συζητήσεις που θα προκύψουν και μην αφήνετε λάθος εντυπώσεις.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, οικονομικά

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων