Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Κυριακής 21 Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, ο εκνευρισμός σας, οφείλεται στην αντισυμβατικότητα που υπήρξε ανάμεσα στις επιθυμίες σας και στα πρέπει. Προσπαθήστε να βρείτε τον εαυτό σας και μέσα από αυτή την στάση, θα αισθανθείτε την ελευθερία που σας αξίζει. Παρθένοι, η οργανωτική σας στάση, σας δίνει την δυνατότητα επαναξιολόγησης κάποιων θεμάτων, φτάνοντας έτσι στο σωστό συμπέρασμα για να κατακτήσετε τον στόχο σας ανώδυνα. Η συγκροτημένη σκέψη, δεν θα αφήσει το περιθώριο να υπάρξουν λάθη. Αιγόκεροι, η ερωτική σας ζωή, παρουσιάζει μία ασυμφωνία απόψεων και αυτό οφείλεται στην μη κατανόηση των θέλω σας. Η στροφή να δείτε την πραγματική της εικόνα, σας ωθεί να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να επαναπροσδιοριστεί η θέση σας. Συζητήστε σε ήπιους τόνους και δείξτε κατανόηση.

ΚΡΙΟΣ

Οι πρωτότυπες ιδέες που έχετε, έχουν αρχίζει και ανταμείβονται από το γύρω περιβάλλον σας. Τις προτάσεις για συνεργασίες που σας έχουν γίνει, έχετε το περιθώριο να τις διαπραγματευτείτε και να αναδειχθούν ταυτόχρονα τα ταλέντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, μπορεί να είχαν κάποιες δυσκολίες, αλλά τα πράγματα έχουν πάρει μία καλύτερη τροπή από ότι περιμένατε. Σίγουρα, χρησιμοποιείτε το δυναμικό σας στοιχείο που είναι η σταθερότητα και η μεθοδικότητα. Η διάθεση σας, έχει αλλάξει λοιπόν και μπορεί να σας οδηγεί με σιγουριά προς την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η άθληση ή η γιόγκα θα σας βοηθήσει να αποβάλετε την αρνητική ενέργεια, που σας έχει μεταφέρει το κλίμα γύρω σας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι στις επαφές και στις συζητήσεις που θα προκύψουν, με τα άτομα που έχει υπάρξει μία διαφωνία στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπέρμετρη ευαισθησία που δείχνετε σε ζητήματα που είναι ουσιώδη, έχει την ικανότητα να σας αφήσει απροστάτευτους σε εισβολές από τρίτα αρνητικά άτομα. Προστατέψτε τον εαυτό σας και μην αφήνετε να σας προσβάλουν και να σας εκμεταλλεύονται. Μείνετε για λίγο μόνοι, αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε πως θα πρέπει να πράξετε.

ΛΕΩΝ

Οι καινοτόμες ιδέες που προτείνετε, σας διαφοροποιούν από το σύνολο, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να κινηθείτε μέσα σε πλαίσια, τα οποία θα σας προστατέψουν από κακοτοπιές. Δώστε την απαραίτητη προσοχή, για να μην υπάρξει το περιθώριο να μετανιώσετε αργότερα για τις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που προηγήθηκαν μέσα στην σχέση σας, έχουν φέρει μία ψυχρότητα και αδιαφορία ανάμεσα σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα, για να μπείτε στην διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και θα ήταν καλύτερα να κανονίσετε έναν περίπατο στην φύση, που θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αγάπη για τον συνάνθρωπό σας, αντλείται από την ευαισθησία που δείχνετε προς τα προβλήματα των άλλων και ταυτόχρονα την επιθυμία, να δώσετε την βοήθειά σας. Πριν ενεργήσετε για οτιδήποτε όμως, ελέγξτε τις συμπεριφορές τρίτων και κρίνετε αν είναι απαραίτητο να προβείτε σε βοήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δοτικότητα σας, είναι το κίνητρο να πλησιάσετε τα άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους και να αγγίξετε την καρδιά τους. Μπορείτε όμως να απομακρυνθείτε και να βρεθείτε μόνοι σας, ώστε να σκεφτείτε τι ακριβώς θα σας κάνει ευτυχισμένους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να εξελιχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να δείτε με μεγαλύτερη σταθερότητα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Οι συναντήσεις με άτομα που δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα, απλά θα σας κουράσουν συναισθηματικά. Οι επαφές με άτομα του γυναικείου φύλου, θα είναι πιο ευνοϊκές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ευχάριστη συνάντηση, θα σας φέρει μία θετική είδηση, βγάζοντας σας από την ρουτίνα και κάνοντάς σας να σκεφτείτε πιο αισιόδοξα για το μέλλον σας. Μπορείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαφή σας με τον κόσμο, θα αλλάξει την συμπεριφορά σας και θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η ασχολία σας, με δημιουργικές δραστηριότητες θα αναδείξει τις καλλιτεχνικές σας τάσεις και τα ταλέντα σας. Η μέρα, θα περάσει ευχάριστα και θα γεμίσετε θετική ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δυσκολίες που εμφανίζονται, είναι απρόοπτες και δεν βρίσκεστε σε ετοιμότητα να τις αντιμετωπίσετε. Αυτό σας δημιουργεί ανασφάλεια, για τις ικανότητες σας και γεμίζουν με ενοχές οι σκέψεις σας. Η στάση να μείνετε μόνοι σας και να συλλογιστείτε τι ακριβώς συμβαίνει, θα βοηθήσει να αναπτερωθεί το ηθικό σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων