Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια τα Κυριακής 22ας Ιουλίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, η αισιοδοξία, βοηθάει αρκετά τη μέρα σας και σας οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα. Ζυγοί, η ειλικρίνεια μέσα στις σχέσεις σας ξεκαθαρίζει θέματα, που μπορεί να σας έχουν επηρεάσει το τελευταίο διάστημα.

ΚΡΙΟΣ

Η ευφυής σκέψης σας και η διάθεση για ρίσκο, είναι στοιχεία που συνδράμουν στα σχέδιά σας. Οδηγήστε τα πράγματα, με βάση τις προσδοκίες σας, χωρίς να απομακρύνεστε από όσα έχετε προγραμματίσει. Η σχέση με τον σύντροφό σας, σας βοηθάει να προσπεράσετε κάθε αντιξοότητα, που έχει προκύψει μέχρι στιγμής. Μην επηρεαστείτε από ιδέες τρίτων, εμπιστευτείτε σε όσα γνωρίζετε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία σας, είναι ένα χαρακτηριστικό που σας οδηγεί σε θετικές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν τον επαγγελματικό σας παράγοντα. Προάγετε, τα δυναμικά χαρακτηριστικά σας και παρουσιάστε τις ιδέες σας. Μην ξεχνάτε, να παρατηρείτε τις συμπεριφορές των γύρων σας και να κρίνετε κατάλληλα. Η διάθεση, να ευχαριστήσετε τους άλλους, μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπλέον έξοδα, φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ο ψυχικός σας κόσμος είναι αρκετά φορτισμένος και μπορεί να φανεί στην συμπεριφορά σας. Αποφύγετε συζητήσεις, τις οποίες δεν μπορείτε να τις χειριστείτε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις με τους γύρω σας. Θα θελήσετε, να βρεθείτε με τον σύντροφό σας, ώστε να συζητήσετε πράγματα που σας απασχολούν. Μην διστάσετε, να ακολουθήσετε το δρόμο που εσείς επιθυμείτε και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα και στις υποχρεώσεις που έχετε, δείχνετε μία ευαισθησία, ιδιαίτερα προς τους άλλους. Προσπαθήστε, να χειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση και λογική. Μία ρομαντική διάθεση, θα συνοδεύσει σήμερα, την μέρα σας και η ατμόσφαιρα θα φορτιστεί με την θετική σας ενέργεια.

ΛΕΩΝ

Το πνεύμα ελευθερίας, σας κυριεύει έντονα σήμερα και οι πράξεις σας, είναι ανάλογες. Μπορεί τα όνειρά σας, να μην έχουν μέτρο, θα πρέπει όμως να βάλετε όρια στις κινήσεις σας, ώστε να μην μετανιώσετε στο μέλλον. Θέλετε, να δείξετε στους αγαπημένους σας, ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα γι’ αυτούς, χωρίς όμως να σκεφτείτε νέες καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν. Μην χάνεστε μέσα στο συναίσθημα, ενδυναμώστε και την λογική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρακτικότητά σας, βοηθάει να οργανώσετε τα σχέδιά σας και τις καινοτόμες ιδέες σας. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας και οδηγηθείτε σε σωστά συμπεράσματα. Άτομα του γύρω περιβάλλοντος σας, ίσως περιμένουν την βοήθεια σας. Τα αισθήματά σας, προς τον σύντροφό σας, είναι αληθινά και αυτό μετράει, μην αφήνετε λοιπόν μικρά εμπόδια να μπαίνουν ανάμεσά σας και να επηρεάζουν την σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να είστε περισσότερο συγκροτημένοι και να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, πράττοντας ανάλογα. Μην είστε βιαστικοί, σε σημαντικές υποθέσεις. Μια ειλικρινής σχέση, αναπτύσσεται με τον σύντροφό σας, λόγω των ξεκάθαρων συναισθημάτων, τα οποία είναι αμφίδρομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διατηρείστε, την αυτοκυριαρχία σας και την αυτοπεποίθησή σας, σε οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν, σήμερα. Μην αφήνετε την ευαισθησία σας, να επηρεάσει την καθαρότητα σκέψης σας. Οι σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, θα προάγουν θετικά συναισθήματα και θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Αυτό, θα ενδυναμώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν θέλετε να κάνετε, σήμερα, συναντήσεις, η μέρα σας ευνοεί να τα καταφέρετε. Τα σχέδιά σας, θα κινηθούν με βάση τον σχεδιασμό και την οργάνωση που έχετε κάνει στο παρελθόν, αναπτύσσοντας έτσι τις ικανότητές σας. Βρεθείτε με φίλους και περάστε ευχάριστα την μέρα σας, χωρίς να επιτρέπετε να συμβούν απότομες συναισθηματικές μεταβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, θα κινηθεί με περισσότερη σταθερότητα και μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που θα χαρακτηρίσουν το μέλλον σας. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν συναντήσεις που θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα, από μία άλλη οπτική γωνία. Θέματα του παρελθόντος, που σας απασχολούν στις σχέσεις σας, θα πάρουν σήμερα, μια νέα πορεία, ξεκαθαρίζοντας τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση να ζήσετε το σήμερα, σας κάνει πιο ευχάριστους και πιο επικοινωνιακούς. Τα άτομα που σας περιβάλλουν, το εκλαμβάνουν έντονα και μία θετική ενέργεια υπάρχει στην ατμόσφαιρα, βοηθώντας να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις. Η αποδοχή που θα έχετε σήμερα από τους άλλους, θα ανοίξει νέους δρόμους στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες αρνητικές καταστάσεις, που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, σας έχουν επηρεάσει την ψυχική σας διάθεση, εμφανίζοντας μία ανασφάλεια για το μέλλον. Εστιάστε, στην προσωπικότητά σας και ακολουθήστε τα όνειρά σας, χωρίς αρνητικές σκέψεις. Μία συνάντηση από το παρελθόν, μπορεί να σας ξυπνήσει μνήμες και να πάρουν τα πράγματα γύρω σας, μία νέα τροπή.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων