Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Κυριακής 24ης Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, δείτε τα πράγματα γύρω σας πιο θετικά, θα βοηθήσει τη μέρα σας. Προσέξτε περισσότερο την επικοινωνία με τους γύρω σας και ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ζυγοί, κάποια πράγματα σας αναγκάζουν να δείτε κάποια θέματα διαφορετικά και να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε.

ΚΡΙΟΣ

Η τάση της ημέρας σας οδηγεί, σε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα σήμερα. Αφεθείτε, ελεύθερα και δημιουργήστε, εξάλλου σας είναι εύκολο να προχωρήσετε καταστάσεις και να δώσετε μία ευχάριστη διάθεση στους γύρω σας. Η αντισυμβατική συμπεριφορά, θα είναι έντονη και στις σχέσεις σας, παρόλο που αυτό μπορεί να δώσει ένα γλυκύτατο πνεύμα, μην ξεπεράσετε τα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογία σας σήμερα, δεν σας βοηθάει να προγραμματίσετε επαγγελματικές υποθέσεις που χρειάζονται καθαρή σκέψη. Αποστασιοποιηθείτε, από σοβαρές αποφάσεις και αφήστε τις για άλλη μέρα. Στραφείτε σε δραστηριότητες που σας ανανεώνουν και δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοπεποίθηση και η επίγνωση των κινήσεών σας, γίνονται τα κομβικά σημεία για την επιτυχία των σχεδίων σας. Οι συναντήσεις σας, καλό είναι να κινηθούν γύρω από την διπλωματική σας διάθεση, ώστε να δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Η προθυμία να διασκεδάσετε, ίσως σας οδηγήσει σε νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείτε την πραγματικότητα από την θετική της πλευρά και μην επιτρέψετε να σας διαβάλλει την ψυχολογία σας αρνητικά. Έχετε την δυναμική, που απαιτείται για να δώσετε τα φώτα σας, στους γύρω σας. Τα υψηλά ιδανικά σας, θα φροντίσουν να φτάσετε ανώδυνα στην κορυφή. Η συμπεριφορά σας, απέναντι στον σύντροφό σας χρειάζεται ισορροπία, για να μην δημιουργήσει αρνητικές συνέπειες μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Η δοτική σας διάθεση, θα έρθει έντονα στο προσκήνιο και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Η καταναλωτική διάθεση θα σας χαρίσει στιγμές ευχαρίστησης, προσοχή όμως, μην υπερβείτε τα οικονομικά σας όρια. Μία μικρή ταλάντευση μπορεί να υπάρξει στα συναισθηματικά σας και να σας κουράσει μέχρι να βρείτε τον τρόπο να περάσετε καλά με όσους αγαπάτε, μην απογοητεύεστε όμως, με αποφασιστική διάθεση θα βελτιώσετε αρκετά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, θα βοηθήσει στις συναντήσεις σας και θα πάρουν το σχήμα που επιθυμείτε, εφόσον η συγκροτημένη σκέψη σας, μπορεί να στηρίξει τις ιδέες σας. Αφεθείτε ελεύθερα, με τον σύντροφό σας και αποφύγετε να σκεφτείτε σήμερα, όσα ακόμα δεν έχουν πάρει τη μορφή που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, θα σας στηρίξουν και θα σας δώσουν την βοήθεια που χρειάζεστε, ώστε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Η διάθεσή σας να γεφυρώσετε καταστάσεις, θα ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία. Η αρμονία στις σχέσεις σας, θα απομακρύνει προβλήματα του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σας ανασφάλεια, σας κάνει να απομακρυνθείτε από υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να ασχοληθείτε με πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας. Το να οραματιστείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον σας, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας, αποφεύγοντας όμως αρνητικές σκέψεις. Το οικογενειακό σας περιβάλλον, μπορεί να σας βοηθήσει στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας σας, βρίσκοντας τα άτομα που θα σας κατανοήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας και η αναλυτική σας σκέψη, θα νουθετήσουν νέους κανόνες στα επαγγελματικά σας. Ο τρόπος που κινήστε, θα αναδείξει την ικανότητά σας και την επιχειρηματική σας διάθεση. Η μέρα σας, μπορεί να κυλήσει ευχάριστα με αγαπημένα σας πρόσωπα, εκμεταλλευτείτε το, για να συζητήστε όσα σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστες υποθέσεις και ξεφύγετε λίγο από την πίεση της καθημερινότητας. Θέλετε να δώσετε ένα ανάλαφρο σχήμα στην ημέρα σας, αλλάζοντας την διάθεση σας προς το καλύτερο. Τα θερμά σας αισθήματα, απέναντι στον σύντροφό σας ή σε κοντινά σας πρόσωπα, μπορούν να βρουν ανταπόκριση σήμερα ευκολότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Διατηρείστε, την ψυχραιμία σας σε δύσκολες καταστάσεις που απαιτούν την προσοχή και την ετοιμότητά σας. Μπορεί, η ψυχολογία σας να είναι επιβαρυμένη από υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, αλλά μην χάνετε την αισιοδοξία σας. Αποφύγετε άτομα, που είναι αρνητικά προσκείμενα προς εσάς και γίνετε πιο επιφυλακτικοί.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων