Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Κυριακής 26ης Αυγούστου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία σας, ευνοείται σήμερα αρκετά, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα και οι προσδοκίες που έχετε θέσει, μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη ευχέρεια από μέρους σας. Η σκέψη σας, να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε με την συμπεριφορά σας, ότι έχετε την διάθεση να γεφυρώσετε το χάσμα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας, θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προϋποθέσεις να ανταπεξέλθετε με ικανότητα στα επαγγελματικά σας, είναι να υποστηρίξετε τα σχέδια σας και να παρατηρείτε την συμπεριφορά των γύρων σας. Μπορείτε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, διοργανώνοντας συναντήσεις μαζί τους και εξωτερικεύοντας τους τον δημιουργικό χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάλαφρη διάθεση και η χαλαρή σκέψη, δίνουν έναν διαφορετικό αέρα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η διάθεσή σας, δεν βοηθάει μόνο αυτόν τον τομέα, αλλά και σε άλλους, όπως στα ταξίδια και στη μόρφωση. Δημιουργείστε πρώτα ένα ήπιο περιβάλλον, ώστε οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να είναι εποικοδομητικές και τα αποτελέσματα να είναι θετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, θα είναι οικονομικού τύπου και οι σκέψεις σας, θα κρίνουν το αποτέλεσμα που θα επέλθει. Εξετάστε τα ζητήματα σφαιρικά, λαμβάνοντας υπόψη σας την μελλοντική τους ακολουθία. Ακολουθείστε την διαίσθησή σας και μία νέα αρχή σας περιμένει να ξεκινήσετε.

ΛΕΩΝ

Οι κριτικές των γύρων σας, είναι το κίνητρο για να συνεχίσετε δυναμικά την πορεία σας. Αντιμετωπίστε ότι σας απασχολεί, με ειλικρίνεια ακούγοντας με προσοχή και τις ανησυχίες των άλλων, ο τρόπος αυτός, θα ξεκαθαρίσει θέματα του παρελθόντος. Η προσωπική σας ζωή, θα πάρει μία νέα μορφή, μετά από αυτές τις συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα της καθημερινότητας, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος από το χρόνο σας. Ίσως να μην σας μείνει αρκετός χρόνος, για προσωπικά ζητήματα, μην ανησυχείτε, τα πράγματα για να πάρουν την τελική τους μορφή, θέλουν υπομονή. Αφιερώστε λίγο χρόνο όμως και για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η δοτικότητα σας και η εμπειρία σας στον τρόπο χειρισμού των επαγγελματικών σας, μπορούν να δώσουν ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Σταθείτε στην καθαρότητα σκέψης, την οποία διαθέτετε και απομακρύνετε το άγχος, από την ζωή σας. Η διάθεση να ακολουθήσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας, σας κάνει πιο ενεργητικούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έντονη συναισθηματική σας κατάσταση, επηρεάζει τα επαγγελματικά σας και σας κρατάει απόμακρους από κάθε δραστηριότητα. Η στροφή προς το σπίτι και η επαφή με άτομα εμπιστοσύνης, θα σας δώσει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Προσπαθήστε σήμερα, να χαλαρώσετε και αφήστε σημαντικά ζητήματα για άλλη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κινητικότητα, θα είναι αρκετά έντονη σήμερα, μην παρασυρθείτε όμως και προχωρήσετε στην τελειοποίηση των σχεδίων σας. Ίσως έχετε ακόμα κάποιες εκκρεμότητες, που πρέπει να ολοκληρώσετε, ώστε να φτάσετε τον στόχο σας. Οι επαφές σήμερα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι σύντομες, αφοσιωθείτε σε όσα θέλετε να κάνετε και σας χαροποιούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία αρμονία και μία γαλήνη, θα σας συνοδέψει σήμερα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα και θα σας επιτρέψει να δείτε με καθαρότητα, τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα, θα επιβεβαιώσουν την επιχειρηματική σας σκέψη. Μία ευθυμία, θα βοηθήσει τις σχέσεις σας να καθοδηγηθούν προς την ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις, που σας πιέζουν συναισθηματικά, διότι μπορεί να εκφράσετε μία οξύθυμη συμπεριφορά, υπερασπίζοντας τις απόψεις σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και δείξτε ανωτερότητα. Ασχοληθείτε με αθλητικές ή απαιτητικές δραστηριότητες, ώστε να αποβάλλετε το άγχος που σας διακατέχει.

ΙΧΘΥΕΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έρθουν στο φως υποθέσεις παρασκηνίων που υπήρξαν στο παρελθόν. Σταθείτε σε πραγματικά γεγονότα και αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, διότι θα σας αποπροσανατολίσουν. Η διαίσθησή σας και το ένστικτό σας, θα είναι τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την θέση σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον ψυχικό σας κόσμο και να ασχοληθείτε με εποικοδομητικές δραστηριότητες.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων