Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Κυριακής 5 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*
E87C24A7-FDAC-470A-9D5D-34292635E3C1

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσετε ότι χρειάζεται επίλυση στη ζωή σας. Βάλτε προτεραιότητα σε ότι αφορά τον εαυτό σας, φροντίστε την υγεία σας περισσότερο. Κάντε θετικές αλλαγές για σας.

ΚΡΙΟΣ
Μία αισιόδοξη ματιά θα αλλάξει την συμπεριφορά σας, απέναντι στα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι προσδοκίες και οι επιθυμίες σας έχουν την κατάλληλη πορεία, καθώς οι παρελθοντικές σας ενέργειες έχουν στηριχτεί σε λογικές αποφάσεις. Η μέρα, σας βοηθά να επανεξετάσετε πλάνα που απαιτούν αποφασιστικότητα. Οι φίλοι και κοντινά σας πρόσωπα, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4

ΤΑΥΡΟΣ
Η κακή σας διάθεση δεν αφήνει να διευθετήσετε κατάλληλα, τα γεγονότα που θα εξελιχθούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Συγκρατείστε την φαντασία σας και συζητήστε με άτομα, που θα οργανώσετε τα επόμενα σχέδιά σας. Μην αφήσετε στην συναισθηματική σας ζωή, να εισβάλλουν τρίτα πρόσωπα που θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Δείξτε προσοχή στα άτομα που εμπιστεύεστε.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, φαντασία, έμπνευση
Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απρόσμενα γεγονότα θα ακολουθήσουν στην διάρκεια της ημέρας και θα σημαδέψουν τον συναισθηματικό σας τομέα. Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων και θα κάνετε συζητήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν εντάσεις του παρελθόντος. Μείνετε ψύχραιμοι και προσγειωμένοι σε αντιπαραθέσεις.
Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες
Δοκιμάζονται: Καριέρα, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα αίσθημα μοναξιάς και μελαγχολίας, στην διάρκεια της ημέρας θα επηρεάσει τις ενέργειές σας. Ερευνήστε τις υποθέσεις που έχουν λειτουργήσει αρνητικά στο παρελθόν. Δείξτε υπομονή σε δύσκολα γεγονότα, που θα εξελιχθούν στον εργασιακό σας τομέα. Στα συναισθηματικά σας, θα υπάρξουν νέοι έρωτες που θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε.
Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8

ΛΕΩΝ
Η θετική διάθεση, θα ευνοήσει τις προσπάθειές σας και η αυτοπεποίθηση, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια. Μια δυναμική στάση, θα σας κάνει πιο ενεργητικούς, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις και δύσκολες συγκυρίες. Τα ταξίδια και θέματα ανώτερης μόρφωσης, θα ευνοηθούν και η διασκέδαση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα αλλάξει την διάθεσή σας.
Ευνοούνται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, προσωπική λάμψη
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι προσπάθειές σας να ξεπεράσετε περίεργα συναισθήματα ή προκαταλήψεις, θα βοηθήσουν να φέρετε μία ισορροπία στον επαγγελματικό σας τομέα. Στα συναισθηματικά σας, θα επιδιώξετε να συναντηθείτε με τον σύντροφό σας, σε χώρους που νιώθετε άνετα και θα συζητήσετε για θέματα που σας απασχολούν. Επιδιώξτε εξόδους και μικρές εξορμήσεις στην φύση.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεις, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10

ΖΥΓΟΣ
Η ψυχολογία σας, θα μεγεθύνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας. Γίνετε πιο ρεαλιστές και μην αφήσετε το περιθώριο να σας επηρεάσουν στον οικονομικό σας τομέα. Κάποια έξοδο ή συγκέντρωση, θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας.
Ευνοούνται: Σχέσεις, συνεργασίες, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των ατόμων που νιώθετε κοντά σας, θα τους βοηθήσει σε δύσκολα θέματα που αντιμετωπίζουν. Διαχειριστείτε τα χρήματα και τα οικονομικά σας, χωρίς να οδηγηθείτε σε σπατάλες και περιττά έξοδα. Στα συναισθηματικά σας, δεν χρειάζεται να επιμείνετε σε λεπτομέρειες και περιττές αναλύσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν αρνητικά τις σκέψεις σας.
Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία συναισθηματική φόρτιση θα μετατραπεί σε ενέργεια και θα προβείτε σε τολμηρές πράξεις και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε την διαίσθησή σας και χαράξτε νέους δρόμους, για το μέλλον σας. Η επαφή σας με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα σας διασκεδάσει και θα σας ψυχαγωγήσει. Επιδιώξτε να βρεθείτε με τον αγαπημένο σας, κυρίως αν στο παρελθόν είχατε έρθει σε μία απόσταση, η τύχη είναι με το μέρος σας.
Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Έμπνευση, οικογενειακή ζωή, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάγκη να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με θέματα που απασχολούν τους αγαπημένους σας, θα αλλάξει την διάθεσή σας προς το καλύτερο. Η ευαισθησία και η συναισθηματική σας κατάσταση, δεν σας αφήνουν να είστε αποφασιστικοί και δυναμικοί, απέναντι σε σημαντικές καταστάσεις. Αποφύγετε κάθε τι που παρουσιάζει κίνδυνο και φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.
Ευνοούνται: Φαντασία, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να επικοινωνήσετε, συλλέγοντας στοιχεία που θα κριθούν απαραίτητα για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Απομακρυνθείτε από αποφάσεις που είναι οριστικές και θα καθορίσουν τον μελλοντικό σας δρόμο. Η αποδοχή και η υποστήριξη που θα λάβετε από το κοντινό σας περιβάλλον, θα δώσει αισιόδοξα μηνύματα για τις σχέσεις σας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4

ΙΧΘΥΕΣ
Η διάθεσή σας θα επιβραδύνει κινήσεις και αποφάσεις που αφορούν τον εργασιακό σας τομέα και θα φέρει κάποιες αντιπαραθέσεις, με άτομα που συνεργάζεστε. Μείνετε αποστασιοποιημένοι και μην δημιουργείτε αρνητικό κλίμα. Σε θέματα σχέσεων, θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να αποφύγετε αποφάσεις, καθώς η ψυχολογία σας δεν βοηθάει.
Ευνοούνται: Εργασία
Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, σχέσεις, συνεργασίες
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img