Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορείτε να μοιραστείτε όσα αισθάνεστε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Δίας, δίνει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να βελτιώσετε θέματα σχέσεων και να φροντίσετε περισσότερο, όσα είναι σημαντικά για εσάς. Εστιάστε σε οικονομικά σας θέματα. Νέα πρόσωπα, μπορεί να βοηθήσουν να δεχτείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

ΚΡΙΟΣ

Συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και αρκεστείτε σε απλά, αλλά σταθερά βήματα, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο, που ίσως έχετε βρεθεί. Η επιμονή και η προσήλωση, θα σας ξεχωρίσει και θα αποδώσουν οι προσπάθειές σας. Οι ελεύθεροι θα βρεθείτε σε νέο κύκλο και θα κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να νιώσετε ότι ελέγχεστε από τρίτα πρόσωπα και αυτό θα βαρύνει την ψυχολογία σας. Ίσως, είναι μία πρόκληση για να αποδείξετε την αντοχή και την δύναμή σας, ώστε να φτάσετε στον στόχο σας. Σε θέματα σχέσεων, προφυλάξτε τον εαυτό σας, από εκνευρισμούς και εντάσεις που θα επιφέρουν αρνητικές συνέπειες.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διασκέδαση και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν και ταυτόχρονα, θα είστε διατεθειμένοι να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Ίσως, ασχοληθείτε με τα προβλήματα φιλικών σας προσώπων και η άποψή σας, θα τους βοηθήσει πολύ. Η μέρα, θα σας βοηθήσει να καλύψετε αστοχίες του παρελθόντος και να προβάλλετε τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν η κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και να διευθετήσετε δύσκολα θέματα. Αφήστε τα για άλλη μέρα και συμβουλευτείτε κατάλληλα πρόσωπα, που έχουν εμπειρία και μπορούν να σας συμβουλέψουν. Μια βόλτα στην φύση ή περισσότερος χρόνος για τον εαυτό σας, θα επαναφέρουν την χαμένη σας ισορροπία.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η διάθεσή σας θα σας οδηγήσει να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό ή καινοτόμο, αφού δεν θέλετε να απασχοληθείτε με καθημερινά θέματα. Μπορεί να συμβούν αρκετά απρόοπτα στην προσωπική σας ζωή, τα οποία θα έχουν ευχάριστο χαρακτήρα και θα σας εκπλήξουν.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας, θα είναι το εμπόδιο για να ενεργήσετε δραστικά σε θέματα που έχουν γρήγορη εξέλιξη. Μην βιαστείτε, χρειάζεστε τον απαραίτητο χρόνο για να έρθετε κοντά με τον εαυτό σας και να επεξεργαστείτε, αδυναμίες και πάθη. Προσπαθήστε να αλλάξετε την οπτική που βλέπετε τα πράγματα και να πιστέψετε περισσότερο σε εσάς.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10

ΖΥΓΟΣ

Η τύχη, είναι σήμερα με το μέρος σας και μπορείτε να χειριστείτε με ευκολία τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, όσο και τις οικονομικές. Το φλερτ και η διάθεση να διασκεδάσετε, θα σας φέρει κοντά σε παρελθοντικές σχέσεις. Νέα πρόσωπα θα υπάρξουν στην ζωή σας και αυτό, θα είναι μία καινούργια αρχή για τα ερωτικά σας.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιτρέπετε σε αρνητικά άτομα να επηρεάζουν τις απόψεις σας και να εισβάλλουν στην προσωπική σας ζωή. Η αρνητική ψυχολογία, μπορεί να σας ωθήσει σε λανθασμένες κινήσεις και σκέψεις. Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Σε παρασκήνια που θα έρθουν στο φως, δεν έχετε την διάθεση να τα εξακριβώσετε, αφήστε το απλά για άλλη μέρα.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και μην κάνετε περιττά έξοδα, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η διάθεσή σας για να οργανώσετε εξόδους και μικρές εκδρομές με φίλους ή τον σύντροφό σας, θα σας χαρίσει ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές. Αποφύγετε αμφιταλαντεύσεις, γιατί θα σας κουράσουν ψυχολογικά και δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία με νέους συνεργάτες, θα είναι ευνοϊκή και θα μπορέσετε να τους καταθέσετε τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Η οργανωτική σας σκέψη και η πειθώ σε ιδέες που έχετε, θα βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στον χώρο σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και πείτε περισσότερα υγρά, για την ενυδάτωση του οργανισμού σας.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα που εμπιστεύεστε και συμπαθείτε, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί στην καθημερινότητά σας. Θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε κάποια επαγγελματικά σας θέματα, που έχουν ανατραπεί ή αναβληθεί και να τα φέρετε στο προσκήνιο, για να συνεχίσουν. Στα συναισθηματικά σας, θα υπάρξει αρμονία και θα νιώσετε περισσότερη σιγουριά για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 15, 4

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες που νιώθετε αυτή την περίοδο, οφείλονται στις απρόοπτες ανατροπές που έχουν συμβεί στην ζωή σας. Ίσως, θα πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι και να επικεντρωθείτε στις προσδοκίες και στις φιλοδοξίες σας, βάζοντας τα πράγματα σε μια τάξη και να τα οργανώσετε. Η γιόγκα και ο διαλογισμός, θα βοηθήσουν να αποσυμφορήσετε το άγχος και να νιώσετε πιο σίγουροι για τα σχέδιά σας.

Ευνοούνται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων