Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Εκμεταλλευτείτε σήμερα σωστά την ενέργεια της ημέρας, για να βελτιώσετε θέματα στις σχέσεις σας και να αντιμετωπίσετε καλύτερα, παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί. Φροντίστε περισσότερο οικονομικά σας θέματα, αποφύγετε αγορές και νέα έξοδα.

ΚΡΙΟΣ

Στα εργασιακά σας θέματα, θα υπάρξουν εντάσεις, που θα επηρεάσουν το κλίμα που απαιτείται, για μία ήρεμη συνεργασία. Θέματα σχέσεων, μπορεί να σας φέρουν μία μικρή απογοήτευση. Βρείτε ελεύθερο χρόνο και δημιουργήστε νέα σχέδια.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4

ΤΑΥΡΟΣ

Μία συναισθηματική φόρτιση θα μετατραπεί σε δράση, καθώς θα προχωρήσετε σε πιο δραστικά μέτρα στις σχέσεις σας. Η ζωτικότητα και η αρμονία που σας διακατέχουν, προβάλλουν μία δυναμική εικόνα. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα έχουν καλύτερη πορεία, εφόσον θα βρείτε την απαραίτητη κατανόηση και υποστήριξη. Μπορείτε να εξομαλύνετε θέματα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Ευνοούνται: Δημιουργία, ταξίδια, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρεθείτε σε μέρη που νιώθετε ευχάριστα και ταυτόχρονα σας χαλαρώνουν και σας διασκεδάζουν. Αφήστε τις υπερβολές και τις ευθύνες για λίγο πίσω σας, ρίχνοντας μία ματιά στον εαυτό σας. Τα οικονομικά θέματα, θα έρθουν στην επιφάνεια για να επιλυθούν, αλλά εσείς θα νιώσετε λίγο πιεσμένοι. Μην επιμείνετε στη λύση τους, απλά οργανώστε τα κατά σειρά προτεραιότητας.

Ευνοούνται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υποθέσεις νομικών και οικονομικών ζητημάτων, θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία. Αξιολογήστε τις αποφάσεις και τις ενέργειες που έχετε κάνει μέχρι σήμερα και διαμορφώστε το ανάλογο κλίμα, στις συνεργασίες σας. Η διάθεση να επανεξετάσετε στοιχεία με λεπτομέρεια, μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς και να σας δημιουργήσει άγχος. Αναθέστε τα, στα αρμόδια πρόσωπα.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεις

Δοκιμάζονται: Έξοδα, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8

ΛΕΩΝ

Η αρνητική σας διάθεση, επηρεάζει τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας θέματα. Απομακρυνθείτε από συζητήσεις και αναλύσεις και να καταθέσετε με ηρεμία τις απόψεις σας. Βρεθείτε με φίλους και οργανώστε μικρές εξορμήσεις, που θα γεμίσουν με χαρούμενα συναισθήματα την ημέρα σας.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα αισιόδοξα μηνύματα που θα λάβετε από το κοινωνικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα έχουν θετικό χαρακτήρα και αυτό, θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Θα αφήσετε πίσω σοβαρά θέματα και θα ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα και επιφανειακά πράγματα. Εάν παρατηρήσετε ότι το κλίμα στην σχέση σας, οξύνεται και βγαίνει εκτός ελέγχου, αλλάξτε στάση και συμπεριφορά.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η μέρα σας θα αποκτήσει ένα ενδιαφέρον στίγμα, καθώς θα έρθουν στο φως παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Συγκρατείστε την συμπεριφορά σας και μην οξύνετε τα πράγματα. Ένας περίπατος στην φύση, θα εξισορροπήσει την ενέργειά σας.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή

Δοκιμάζονται: Φίλοι, κοινωνικές ομάδες , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εναλλασσόμενη διάθεση και τα διλήμματα, δεν βοηθούν να φέρετε σε μία ισορροπία τα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τι ακριβώς επιθυμείτε να κάνετε και έπειτα κάντε νέες προτάσεις και καταθέστε την άποψή σας. Η στάση αυτή, θα εκμαιεύσει σιγουριά στους άλλους γύρω σας και θα σας ξεχωρίσει. Κάποιες αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν στην σχέση σας και να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα.

Ευνοούνται: Φίλοι, κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρνητικά γεγονότα που εμφανίστηκαν στην ζωή σας, άλλαξαν το σκηνικό γύρω σας. Αυτό οδήγησε τις σκέψεις σας σε μία μικρή απογοήτευση και νιώθετε αδύναμοι να συνεχίσετε. Αφήστε πίσω σας τα πράγματα του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά, βασιζόμενοι στις ικανότητες και δυνατότητές σας. Η υπομονή και η επιμονή, θα σας ανταμείψουν και θα σας οδηγήσουν στον στόχο σας.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 29, 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοκριτική και η αναδρομή στο παρελθόν, σας έδειξαν λάθη του παρελθόντος. Σήμερα, η οπτική σας απέναντι στα πράγματα έχει αλλάξει και η αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση, δίνει την σιγουριά που έχετε ανάγκη. Η τύχη είναι με το μέρος σας και αυτό σας ωθεί σε ένα καινούριο ξεκίνημα στην ζωή σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εμμονές και οι προκαταλήψεις, σας κρατούν δέσμιους σε ένα αρνητικό παρελθόν. Συζητήστε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και κάντε φιλοσοφικές συζητήσεις μαζί τους. Εάν νιώσετε παράξενα συναισθήματα, επιδιώξτε να βγείτε με τον σύντροφό σας σε χώρους που σας χαλαρώνουν, ώστε να συζητήσετε μαζί του, κάτω από ένα ευχάριστο κλίμα.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που θα κάνετε με νέα πρόσωπα στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ευνοηθούν και θα ανοίξουν νέους δρόμους για το μέλλον σας. Συζητήστε αναλυτικά τα σχέδια και τις προτάσεις σας, και μην αφήνετε το ενδεχόμενο να θεωρηθούν ουτοπικά. Σε θέματα σχέσεων, θα επικεντρωθείτε σε οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν σας είναι δύσκολη η πραγμάτωσή τους.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6

 

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img