Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Αποφύγετε να δημιουργήσετε νέα έξοδα και διαχειριστείτε καλύτερα, όσες εκκρεμότητες υπάρχουν σε οικονομικά θέματα. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να επηρεάσει τις αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σας, θα βοηθήσουν να χειριστείτε άριστα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τους συνεργάτες σας, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, αφού θα τις στηρίξετε σε νέα δεδομένα. Η γενναιόδωρη διάθεσή σας, θα αλλάξει τις αρνητικές εντυπώσεις που ίσως έχουν σχηματιστεί τελευταία, μέσα στην σχέση σας.

Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα, που σας κρατούν στο παρελθόν και εμποδίζουν την προσωπική σας εξέλιξη. Η ένταση που νιώθετε, θα εξισορροπήσει κάνοντας σωματικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Η ανασφάλεια, μπορεί να φέρει μία ανεξέλεγκτη κατάσταση στην σχέση σας, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν ανοίξετε συζητήσεις, σήμερα.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια περίεργα συναισθήματα ή προκαταλήψεις και στερεότυπα, θα οπισθοδρομήσουν τις ενέργειες και δράσεις σας. Μείνετε συντονισμένοι σε λάθη που μπορεί να επέλθουν, λόγω αμφιβολιών ή διχασμών, σε ζητήματα που σας απασχολούν. Προγραμματίσετε νέες εξόδους και βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε τις ανησυχίες κοντινών σας προσώπων, θα αναδείξει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας. Η φροντίδα και η προστασία που δείχνετε απέναντί τους, θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις σας. Στην επικοινωνία σας με φιλικά πρόσωπα, θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί, ώστε να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, φίλοι

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14

ΛΕΩΝ

Μία συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε, θα μετατραπεί σε ενέργεια και θα ωθήσει τα επαγγελματικά σας, σε καλύτερες συνθήκες. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε, θα είναι απρόοπτες και αυτό, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ικανότητές σας. Ταξίδια, θα σας χαρίσουν την περιπέτεια και θα βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, ταξίδια, δικαστικά θέματα

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, στρέψτε την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κόσμο και ασχοληθείτε περισσότερο, με τον εαυτό σας. Μείνετε σε μέρη που νιώθετε ασφάλεια και μπορείτε να χαλαρώσετε. Απομακρυνθείτε από υποχρεώσεις που επιδεινώνουν την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κόσμο και να τους εκφράσετε τις απόψεις σας και να παρουσιάσετε, τα νέα σας σχέδια. Μπορείτε να διασκεδάσετε, αλλάζοντας το βαρύ κλίμα που ίσως επικρατεί, σε πιο ευχάριστο και ανάλαφρο. Με τον σύντροφό σας, η επικοινωνία θα ευνοηθεί και θα συμμετάσχετε σε κοινές δραστηριότητες, που θα σας χαροποιήσουν.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καλή διάθεση, θα επηρεάσει θετικά τα σχέδια και ιδέες σας, στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες και συμβόλαια, στα οποία στο παρελθόν έχει προηγηθεί αναλυτικός προγραμματισμός. Η πορεία της ερωτικής σας σχέσης, θα εξαρτηθεί από την διάθεση την οποία εσείς θα δείξετε, σε θέματα που απαιτούν κατανόηση και ειλικρίνεια.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις, διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα ευνοήσουν την επικοινωνία σας. Σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε τα συναισθήματα των άλλων γύρω σας και να πράξετε με τον ανάλογο τρόπο. Εκμεταλλευτείτε τις ικανότητές σας και τολμήστε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα των προσωπικών σας σχέσεων.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας και τα απρόοπτα γεγονότα, δείχνουν ότι θα πρέπει να μείνετε στάσιμοι σε αποφάσεις και ενέργειες. Επεξεργαστείτε τα στοιχεία που σας δίνονται και μιλήστε με ειλικρίνεια, σε συζητήσεις που αφορούν νέες ενάρξεις και βήματα. Μην οδηγηθείτε σε επιπόλαιες ενέργειες, που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πιθανόν λάθη.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, διαίσθηση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός, δεν σας αφήνει να ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν συγκέντρωση και επιμονή, ώστε να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ίσως, συμβεί κάτι απρόοπτο που θα σημαδέψει την ημέρα σας και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε, την ψυχραιμία σας.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης, θα σας φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν σας. Σήμερα, θα νιώσετε μία μικρή ανασφάλεια, την οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε για να μην επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Οι δυσκολίες στον τρόπο επικοινωνίας σας με κοντινά σας πρόσωπα, θα σας κάνουν να νιώσετε αδύναμοι. Η γιόγκα, θα βοηθήσει στην εξισορροπήσει της ενέργειάς σας.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων