Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 29 Μαΐου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Μπορείτε να αναλύσετε και να εξετάσετε καλύτερα τα πράγματα που θέλετε να βελτιώσετε. Έτσι και αλλιώς ο Ερμής στον Καρκίνο, θα σας ωθήσει να σκεφτείτε ξανά το παρελθόν, τις σχέσεις με άτομα που αγαπάτε, αλλά και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με περισσότερη ευαισθησία και με μια καλή στρατηγική. Εστιάστε σήμερα, σε οικονομικά θέματα και όσα πρέπει να βελτιώσετε.

Κριός

Είναι κατάλληλη μέρα για να βρεθείτε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε και να μιλήσετε για όσα αισθάνεσθε. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα, ιδιαίτερα με επαγγελματικά και οικονομικά, τα οποία μπορεί να μην προχωρήσουν όπως θέλετε, σήμερα. Προσπαθήστε να κινηθείτε με περισσότερη προσοχή.

Ευνοούνται: Προσωπική εξέλιξη, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 17, 20

Ταύρος

Πριν προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις, σκεφτείτε το καλά σήμερα, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα και σε ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Θα πρέπει να βάλετε καλές προτεραιότητες και να γνωρίζετε τις ευθύνες που αναλαμβάνετε. Φροντίστε να είστε συνεπείς, είτε αφορά τα αισθηματικά σας, είτε τα επαγγελματικά σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι.

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, επαγγελματικά.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 18, 19

 

Δίδυμοι

Διατηρήστε μία σταθερή στάση, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα και βάλτε μία τάξη στα οικονομικά σας. Ο Ερμής στον Καρκίνο, θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε ξανά τον οικονομικό σας τομέα. Προσέξτε περισσότερο αισθηματικά ζητήματα, ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους μετράει πολύ. Μην επιμείνετε σε συζητήσεις και συναντήσεις, σήμερα.

Ευνοούνται: Υγεία, καριέρα.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, φίλοι.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 10, 28

 

Καρκίνος

Εξετάστε καλύτερα όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Αν έχουν υπάρξει λάθη, αξιολογήστε τα και προχωρήστε με νέες προϋποθέσεις. Στα συναισθηματικά σας, όσο πιο ξεκάθαρα είναι τα συναισθήματά σας τόσο καλύτερα θα κατανοήσετε πώς να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση. Η ειλικρίνεια θα βοηθήσει.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, παιδιά, εκπαίδευση.

Δοκιμάζονται: Οικογενειακή ζωή, καριέρα.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 11, 20

 

Λέων

Προσπαθήστε σήμερα, να συγκεντρωθείτε πριν προχωρήσετε οικονομικά ζητήματα, αποφύγετε τα έξοδα και βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς ο Ερμής σας μεταφέρει αρκετή ευαισθησία. Στα συναισθηματικά σας, έχετε ανάγκη να αξιολογήσετε ξανά όσα σας μπερδεύουν.

Ευνοούνται: Έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνία, ταξίδια, εκπαίδευση, νομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 21, 30

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να περνάει σήμερα στο ζώδιό σας, το καλύτερο είναι να προσπαθήσετε να εστιάζετε στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Βάλτε ένα καλό πρόγραμμα για να μην αγχωθείτε. Οι συνεργασίες με γυναίκες ευνοούνται περισσότερο. Βρεθείτε σήμερα με άτομα τα οποία περνάτε ευχάριστα και αποφύγετε το άγχος.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, ταξίδια, συνεργασίες.

Δοκιμάζονται: Έξοδα, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 22, 31

Ζυγός

Μιλήστε και ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις στα συναισθηματικά σας. Είναι σημαντικό να αποδεχτείτε μία κατάσταση πριν να την αλλάξετε. Στα επαγγελματικά σας, βάλτε όλα σας τα δυνατά σε συναντήσεις και αξιοποιήστε νέες ιδέες. Αποφύγετε το στρες, το οποίο μπορεί να επηρεάσει επαγγελματικά σας ζητήματα.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, εργασία, υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 32

Σκορπιός

Ασχοληθείτε σήμερα με ευχάριστα πράγματα, αυτό θα βοηθήσει αρκετά την ψυχολογία και την διάθεσή σας. Μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερο τα συναισθήματα των άλλων και αυτό, θα βοηθήσει σε ζητήματα που αντιμετωπίζετε στα συναισθηματικά σας. Αν υπάρχουν κάποια θέματα στην επικοινωνία σας, σήμερα, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 14, 24, 33

Τοξότης

Βασιστείτε σήμερα στο ένστικτό σας, για όσα θέλετε να κάνετε. Επαναπροσδιορίστε την στάση σας σε θέματα που πια νιώθετε ότι σας κουράζουν και σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Εξετάστε θέματα του παρελθόντος, όμως αποφύγετε την μελαγχολία. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που έχετε στα επαγγελματικά σας.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, έμπνευση, οικογενειακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, έρωτας, παιδιά.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 25, 28

 

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε την μέρα και πάρε τον έλεγχο των καταστάσεων, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που μπορείτε να εστιάσετε σε όσα θέλετε πραγματικά να καταφέρετε. Στα συναισθηματικά σας, εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτους που δεν γνωρίζετε τις προθέσεις τους.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνία, ταξίδια.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 17

Υδροχόος

Προχωρήστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ειδικά στα επαγγελματικά σας και όλα θα κινηθούν ευκολότερα σήμερα. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να κάνετε νέα έξοδα, όμως αποφύγετε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Το καλύτερο σήμερα είναι να βρεθείτε σε μέρη που σας δίνουν θετική ενέργεια.

Ευνοούνται: Καριέρα, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνία.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 18, 27

Ιχθύες

Διαχειριστείτε την εσωτερική ένταση που μπορεί να νιώθετε σήμερα, ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σας. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε καλά όσα θέλετε να πείτε. Αποφύγετε να συζητήσετε για νέα σχέδια που έχετε. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στα επαγγελματικά σας. Η φυσική δραστηριότητα, θα βοηθήσει αρκετά να νιώσετε σήμερα καλύτερα.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, νομικά θέματα, προσωπικότητα.

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 10, 29

*Ιδρυτής, του μοναδικού στον Ελλαδικό χώρο, «Κέντρου Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων