Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 pappas konstantinos zodiaΑκόμα και αν νιώθετε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως εσείς επιθυμείτε, προσπαθήστε σήμερα να ελέγξετε την διάθεσή σας, ειδικά σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Εξετάστε όσα σας δυσκολεύουν και δείτε τα με διαφορετική οπτική.

 

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θέματα καριέρας, θα παρουσιάσουν μικρά εμπόδια κατά την διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της ψυχολογικής σας κατάστασης. Σκεφτείτε με λογική και προσγειωμένα, αφήνοντας να περάσουν αρνητικά γεγονότα, χωρίς να επηρεάσουν τους στόχους σας. Μπορεί να υπάρξουν παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις. Στηριχτείτε σε πραγματικά στοιχεία, πριν φτάσετε σε συμπεράσματα.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, φαντασία, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 16, 4

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αυθόρμητες κινήσεις και συμπεριφορές, θα δημιουργήσουν ένα περιπετειώδη κλίμα, απομακρύνοντας σας από θέματα ρουτίνας.  Ίσως, δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε σοβαρά ζητήματα στον εργασιακό σας τομέα. Σε θέματα σχέσεων, απρόβλεπτα γεγονότα θα απαιτήσουν μία διαφορετική προσέγγιση.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Καριέρα, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και μελαγχολίας, θα στιγματίσει την ημέρα σας και θα νιώσετε ότι θέλετε να μείνετε μόνοι. Η στάση αυτή, θα σας ωθήσει να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν και να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά, λάθη που έχουν προηγηθεί. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία με κοντινά σας πρόσωπα, θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο αναλυτικά πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά και γενικότερα την ζωή σας.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, θα κινηθείτε πιο δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να αναγνωριστούν οι ικανότητές σας. Νέα σχέδια και νέες ενάρξεις, θα έχουν την πρόοδο που επιθυμείτε. Η διασκέδαση και η ψυχαγωγία, με φιλικά ή κοντινά πρόσωπα, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας και θα την ανανεώσει.

Ευνοούνται: Ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπική λάμψη

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

 

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα και ταμπού, καθοδηγώντας έτσι τις ενέργειές σας με πιο δυναμικό τρόπο. Μην πιέζετε τα συναισθήματά σας και δημιουργείτε ελλείψεις, που θα φέρουν αρνητικές συνέπειες, στην προσωπική σας ζωή.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προκαταλήψεις και ταμπού του παρελθόντος, μπορεί να εμποδίσουν τις ενέργειές σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Απελευθερωθείτε, νιώθοντας την θετική ενέργεια που πηγάζει μέσα σας να καθοδηγεί τις αντιδράσεις σας, σε σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν. Αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος, μπορούν να γίνουν προκλήσεις για να αποδείξετε τον δυναμισμό σας.

Ευνοούνται: Σχέσεις, συνεργασίες, φίλοι, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

 

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με πρόσωπα που νιώθετε κοντά σας, θα αναδείξει την ευαισθησία και την δοτικότητά σας. Η πρόθεση να τους συμβουλέψετε και να τους στηρίξετε σε δυσκολίες, θα σας φέρει πιο κοντά. Σχεδιάστε την διαχείριση του οικονομικού σας τομέα, χωρίς να αφήνετε υπερβολές να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, φίλοι

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε με σύνεση και λογική, δυσκολίες και εμπόδια που θα εμφανιστούν στον εργασιακό σας τομέα. Δεν χρειάζεται να σας επηρεάσει ο υπερβολικός συναισθηματισμός, με αποτέλεσμα να εθελοτυφλείτε σε εξελίξεις που δείχνουν αρνητικές. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα είναι πιο ευνοϊκές, δίνοντας σας το περιθώριο να ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, δικαστικά θέματα

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάση να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με εργασίες που έχετε παραμελήσει, θα ανανεώσει την διάθεσή σας. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Στραφείτε περισσότερο στον εαυτό σας και θεμελιώστε νέα σχέδια για το μέλλον.

Ευνοούνται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ενίσχυση του κοινωνικού σας κύκλου και η δράση σας στα κοινωνικά δρώμενα, θα σας κρατήσει ενεργούς. Οι αποφάσεις σας θα καθορίσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, γι’ αυτό αφήστε τις για άλλη μέρα. Συλλέξτε περισσότερα στοιχεία που είναι απαραίτητα.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 16, 4

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας είναι αυτή που θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό προσέξτε τις προκλήσεις που μπορεί να εμφανιστούν. Σήμερα, μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε οικονομικές δοσοληψίες που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Στα συναισθηματικά σας, η διάθεσή σας θα σας μπερδέψει και θα δημιουργήσει μικρές παρεξηγήσεις με τους άλλους.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, σχέσεις, συνεργασίες

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μία αισιόδοξη ματιά, θα ενδυναμώσει τις επιθυμίες σας και θα βρείτε ένα σίγουρο μονοπάτι, για να τις κατακτήσετε. Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να έχετε περάσει από αρκετές δυσκολίες στο παρελθόν, αλλά η επιμονή και η υπομονή σας, θα σας φέρουν στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Νέοι έρωτες, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων