Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, φροντίστε περισσότερο τον τομέα των οικονομικών σας. Θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν δάνεια, οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και νέες αγορές, που θέλετε να κάνετε. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα, για να προχωρήσετε σε κλείσιμο συμφωνιών, ειδικά αν αφορά τον τομέα των οικονομικών σας και αγοραπωλησίες. Γενικότερα φροντίστε να εξετάσετε καλύτερα κάποια πράγματα, πριν προχωρήσετε νέα σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Μία έλξη σε παρελθοντικές υποθέσεις, θα διαμορφώσει το κλίμα της ημέρας και θα ανανεώσει την ψυχολογική σας κατάσταση. Ίσως, ζήσετε μικρά απρόοπτα γεγονότα που θα τραβήξουν την προσοχή σας, από σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η φαντασία και η δημιουργία είναι στοιχεία, που θα σας ξεκουράσουν.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να εξετάσετε προτάσεις στα επαγγελματικά σας, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Μείνετε σε ετοιμότητα για ευκαιρίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους και οργανώστε τα νέα σας σχέδια. Η επικοινωνία με κοντινά σας πρόσωπα θα βελτιωθεί, βλέποντας με μία νέα οπτική τα πράγματα.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα γεμίσουν τις σκέψεις σας και θα νιώσετε να αλλάζει η ατμόσφαιρα γύρω σας. Ευνοούνται συναντήσει, επενδύσεις και συμφωνίες, χωρίς να αμελείτε αρνητικές προθέσεις που μπορεί να υπάρχουν από τρίτους. Η επιθυμία να αγοράσετε δώρα και να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, θα ανανεώσει την διάθεσή σας και θα σας διασκεδάσει.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και συναντήσεις που μπορεί να σας φέρουν εκτός ελέγχου και διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Οι αθλητικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος.

Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8

ΛΕΩΝ

Δείξετε μεγαλύτερη συγκέντρωση σε καθημερινά ζητήματα και αποφύγετε την βιασύνη και εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Φανείτε προσεκτικοί στα λόγια σας και περιορίστε αρνητικές σκέψεις, που αφήνουν το ενδεχόμενο συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Σε θέματα σχέσεων, μην επιμείνετε σε υπερβολικές αναλύσεις.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ελεύθερο πνεύμα σας, οδηγεί τις ενέργειές σας σε πράξεις που είναι υπέρμετρες. Γι’ αυτό προσπαθήστε να το περιορίσετε και να βάλετε τα όριά σας, ώστε στο τέλος να μην το μετανιώσετε. Μια έξοδος στην φύση, θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

Ευνοούνται: Θέματα σχέσεων, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10

ΖΥΓΟΣ

Μια λογική στάση απέναντι στα πράγματα, θα βοηθήσει στις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Μπορείτε να δείξετε την αποφασιστικότητά σας, σε συμφωνίες και συνεργασίες που είναι απαιτητικές. Η δοτικότητά σας θα φανεί στις συμβουλές που θα δώσετε σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, μην αγνοείτε συμπεριφορές και ενέργειες τρίτων προσώπων. Μιλήστε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια, σε θέματα που μπορούν να προσδιορίσουν την θέση και τις υποχρεώσεις σας. Θέματα που αφορούν τα παιδιά σας θα κινηθούν πιο εύκολα, καθώς η επικοινωνία μαζί τους θα βελτιωθεί.

Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, ταξίδια, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που αφορούν εκκρεμότητες και οικονομικά ζητήματα, θα ξεκαθαριστούν και θα μπορέσετε να τα βγάλετε σε τάξη. Η λογική στάση και η επιμέλεια, απέναντι στις υποχρεώσεις σας θα επιβεβαιώσουν τις ικανότητές σας.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες συναντήσεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σας και θα φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκμεταλλευτείτε νέες συνεργασίες, κυρίως με άτομα του γυναικείου φύλου. Απομακρυνθείτε από περιττά έξοδα και σπατάλες, ώστε να αποφύγετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού στα οικονομικά σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που αφορούν την εργασία σας, θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα λάβετε απαντήσεις που ίσως σας χαροποιήσουν. Μπορεί να λάβετε χρήματα τα οποία θα βοηθήσουν να φέρετε σε ισορροπία τον οικονομικό σας τομέα. Βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και οργανώστε μικρές εξορμήσεις, οι οποίες θα σας βγάλουν από την ρουτίνα.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

ΙΧΘΥΕΣ

Ζήστε το σήμερα και ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα, τα οποία θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία και την διάθεσή σας. Κατανοήστε τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφουν τα άτομα γύρω σας και έπειτα πράξτε ανάλογα. Μην αφήνετε την υπερβολική σας ευαισθησία, να γίνει οδηγός σε αποφάσεις ζωής.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας,

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων