Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 

Σήμερα, δώστε περισσότερο προσοχή σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά σας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να δείτε με μία διαφορετική οπτική, όσα σας δυσκολεύουν. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να κάνετε νέα βήματα, όμως εξετάστε καλύτερα όλες τις εκδοχές και τις καταστάσεις, πριν ξεκινήσετε κάτι νέο ή πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η τάση να αντιμετωπίσετε με δυναμικό τρόπο τα επαγγελματικά σας, θα δώσουν επέκταση στα σχέδια σας και θα βελτιώσει τα προσωπικά σας. Η διασκέδαση και η νέοι τρόποι επικοινωνίας, θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και θα σας χαρίσουν μία αισιόδοξη ματιά.

Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία απροσδιόριστη πίεση θα εμφανιστεί κατά την διάρκεια της ημέρας, η οποία θα σας επηρεάσει αρνητικά και θα νιώσετε ότι δεν βρίσκεται διέξοδο, σε θέματα που σας απασχολούν. Ίσως, φανείτε σχολαστικοί σε θέματα σχέσεων και αυτό, θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο προγραμματισμός και η οργάνωση νέων σχεδίων, θα επικεντρώσει την προσοχή σας σε θέματα σοβαρού τύπου. Η διάθεση να ξεπεράσετε προκλήσεις που έχουν ήδη εμφανιστεί, θα αναδείξει την διπλωματική σας στάση και την αποφασιστικότητά σας. Περιορίστε την τάση για τα καταναλωτικά σας σχέδια και βάλτε τα απαραίτητα όρια.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες, θα είναι ευνοϊκή κατά την διάρκεια της ημέρας και νέα σχέδια, μπορούν να συζητηθούν. Η συνεργασία με πρόσωπα του γυναικείου φύλου, θα προσδιορίσει μία νέα σταδιοδρομία. Μην είστε διστακτικοί σε περίπτωση που η σχέση σας θα απαιτήσει να δείξετε την αποφασιστικότητα σας.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

 

ΛΕΩΝ

Γεγονότα και καταστάσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική σας εξέλιξη, θα προέχουν στην διάρκεια της ημέρας. Η αρμονία και η γαλήνη των συναισθημάτων σας, θα διώξει κάθε αμφιβολία και διχασμό, που φέρνουν εμπόδια στις σχέσεις σας.

Ευνοούνται: Δημιουργία, ταξίδια, αισθηματικά

Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απομακρυνθείτε από ανασφάλειες και φοβίες, που ίσως έχουν δημιουργήσει εντάσεις και στο παρελθόν. Προσπαθήστε να συγκροτήσετε τις σκέψεις σας και να δείτε τα θέλω σας, με πιο ξεκάθαρη σκέψη. Η ισορροπία των συναισθημάτων σας και η ανοχή σε θέματα που έχουν δείξει αρνητική εικόνα, θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα, οικογένεια

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14

 

ΖΥΓΟΣ

Η λεπτομέρεια και η ανάλυση σε ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σας αποκατάσταση και εξέλιξη, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Μία νοσταλγική διάθεση, θα σας ωθήσει να επανασυνδεθείτε με σχέσεις του παρελθόντος, που ίσως έμειναν ανολοκλήρωτες.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 24, 8

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, μπορεί να μην είναι από τις καλύτερες, καθώς θα νιώσετε ότι υπάρχει ένας υπέρμετρος έλεγχος από τρίτα πρόσωπα, που βρίσκονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η επιχειρηματική συμπεριφορά και η ορθολογική σκέψη σας, θα περιορίσει εντάσεις και παρεξηγήσεις, που θα εμφανιστούν.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλικές συναντήσεις, θα είναι στα πρωταρχικά σας ενδιαφέροντα και μία αντισυμβατική συμπεριφορά, θα ακολουθήσει τις ενέργειες σας. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, θα γίνουν οδηγοί στην δημιουργία νέων σχέσεων. Μία έντονη προσωπικότητα θα αναδειχθεί και θα γίνετε το επίκεντρο.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 26, 8

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν σας επιτρέπει να ανοιχτείτε και να μιλήσετε για τα συναισθήματα σας. Μία εσωστρέφεια, θα χαρακτηρίσει την συμπεριφορά σας και θα στραφείτε στο να βρείτε την ισορροπία σας. Ο αθλητισμός ή σωματικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, σπίτι

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρωτοπορία και οι ακρότητες, θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Μιλήστε για όσα αισθάνεστε και ακούστε όσα έχουν να σας πουν οι άλλοι. Η κατάθεση των συναισθημάτων σας και η ειλικρίνεια, θα φέρουν την ισορροπία σε θέματα σχέσεων.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η υπερβολική εξέταση θεμάτων που αφορούν τους άλλους και η δοτική σας συμπεριφορά, σας απομακρύνει από την προσωπική σας αναζήτηση. Περιορίστε τον υπερβολικό συναισθηματισμό σας και στηριχτείτε στην ορθολογική σας σκέψη και στην ρεαλιστική πλευρά της ζωής.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img