Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, να αλλάξετε όσα δεν σας ικανοποιούν. Φροντίστε περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σας, κάντε θετικές αλλαγές που θα σας ευνοήσουν.

 

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, είναι στοιχεία που θα μειώσουν την ενεργητικότητα και την δράση σας. Η ευαισθησία σας, θα εμποδίσει να εμβαθύνετε σε αναλύσεις που έχουν να κάνουν με την σχέση με τους άλλους γύρω σας. Μείνετε αντικειμενικοί σε εξελίξεις που έχουν κάνει την εμφάνιση τους και σας βάζουν ασφυκτιά όρια. Φανείτε προσεκτικοί σε κάθε περίσταση που μπορεί να αφήσει το ενδεχόμενο να σας επηρεάσουν συναισθηματικά.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την σταδιοδρομία σας, απαιτούν να διατηρήσετε μία απόσταση από πρόσωπα που μπορεί να επηρεάζουν την γνώμη σας. Μπορείτε να εστιάσετε στον τρόπο διαχείρισής τους και να αποκωδικοποιήσετε τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας. Στον προσωπικό σας τομέα, μπορεί να θελήσετε να λειτουργήσετε με ριζοσπαστικό τρόπο, στον οποίο όμως θα πρέπει να αποφύγετε διλήμματα και διχασμούς, για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σταθερή στάση απέναντι σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, θα βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε αναγκαίες συμβουλές, σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Η στάση σας απέναντι στον σύντροφό σας, σήμερα μετράει, μην αφήσετε να υπάρξουν λόγια τα οποία μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Μην εμβαθύνετε σε συζητήσεις, γιατί δεν είναι η κατάλληλη ημέρα.

Ευνοούνται: Εργασία, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διασκέδαση και η δημιουργία νέων σχέσεων, θα σας απαλλάξει από αρνητικές σκέψεις. Θέματα που σχετίζονται με τον νόμο, θα πρέπει να τα εξετάσετε περισσότερο και έπειτα να ενεργήσετε. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, συμβουλευτείτε αρμόδια πρόσωπα.

Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

 

ΛΕΩΝ

Μην κάνετε υπερβολές που θα σας φέρουν ως αποτέλεσμα, σε δύσκολη θέση. Η ανταπόκριση που περιμένετε από το γύρω περιβάλλον, ίσως να μην είναι η αναμενόμενη και αυτό, θα σας επηρεάσει συναισθηματικά. Συγκεντρωθείτε απλά, σε εύκολα θέματα που μπορούν να στρέψουν την προσοχή σας, σε σωστές κατευθύνσεις.

Ευνοούνται: Φαντασία, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνεργασίες σας, σήμερα, θα ευνοηθούν και ειδικά με άτομα του γυναικείου φύλου. Μία έξοδο σε χώρους που νιώθετε άνετα, θα βοηθήσουν να εξελιχθούν οι συζητήσεις των επαγγελματικών θεμάτων σας ομαλά και να έχουν θετικά αποτελέσματα. Αποφύγετε απότομες συναισθηματικές εναλλαγές, που μπορούν να αλλάξουν την πορεία των σχέσεων σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, επικοινωνία

Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

 

ΖΥΓΟΣ

Οι επαγγελματικές υποθέσεις που έχουν μείνει ανεξιχνίαστες στο παρελθόν, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα τις επαναξιολογήσετε. Ίσως, λάβετε κάποια πρόταση ή σας προκαλέσουν άτομα από το γύρω περιβάλλον, τα οποία θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με σθένος και τόλμη. Θέματα της υγείας σας, θα έρθουν σε ισορροπία και θα φροντίσετε να αποβάλλετε το άγχος που σας αισθάνεστε.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να αλλάξετε προς το καλύτερο την ποιότητα της ζωή σας, θα είναι έντονη σήμερα και οι κινήσεις σας, θα είναι ανάλογες. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα, όπως η οργάνωση εκδηλώσεων, φιλικές συναντήσεις και να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο. Αυτό, θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε κάποια συναισθήματα που έχουν καταπιεστεί το προηγούμενο διάστημα.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερβολική ευαισθησία σε άτομα που νιώθετε κοντά σας, μπορεί να επηρεάσει  τις σχέσεις μεταξύ σας. Απομακρυνθείτε από τύψεις και ενοχές, όταν δεν νιώθετε έτοιμοι να συμμετάσχετε σε νέα σχέδια ή νέες ενάρξεις. Το ένστικτό σας, θα γίνει οδηγός στην αναγνώριση συμπεριφορών των άλλων γύρω σας, μπορείτε να το εμπιστευτείτε.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαύγεια του νου και η καθαρή λογική, είναι στοιχεία που μπορείτε να στηριχτείτε για να προχωρήσετε σε προτάσεις και επαγγελματικές συναντήσεις. Σε συμφωνίες που πιθανόν να υπάρξουν και σε νέες συνεργασίες, μπορείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο σε περίπτωση που δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε λόγια τρίτων, που πηγάζουν από προσωπικές τους απόψεις και μόνο.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία αισιόδοξη ματιά απέναντι στα πράγματα, θα σας ενθαρρύνει και θα ενισχύσει τις κινήσεις σας, προς το καλύτερο. Οι αγνές σας προθέσεις, μπορεί να μην ταυτίζονται με των άλλων, γι’ αυτό μείνετε επιφυλακτικοί. Στην ερωτική σας ζωή, μπορείτε να διασκεδάσετε και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και συναντήσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά θέματα. Εκμεταλλευτείτε την προσωπική σας λάμψη, που θα μπορέσει να εξομαλύνει διαφορές που πρόκειται να υπάρξουν, στις νέες σας συνεργασίες. Δείξετε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί.

Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων