Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Εμπιστευτείτε, σήμερα, περισσότερο τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, ειδικά σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα. Προσπαθήστε να δείτε πώς θα εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις μακροπρόθεσμα.

 

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να φλερτάρετε και να ασχοληθείτε με νέα επαγγελματικά σχέδια, θα καθορίσει το κλίμα της ημέρας. Μία χαρούμενη ατμόσφαιρα θα σχηματιστεί γύρω σας και τα πράγματα θα πάρουν μία νέα τροπή, η οποία θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία έντονη στροφή προς τα προσωπικά σας θέματα θα παρατηρήσετε κατά την διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας απρόοπτων γεγονότων που θα ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος. Αποφύγετε κάθε κόντρα και ένταση με το κοντινό σας περιβάλλον, ώστε να λυθούν θέματα που σας έχουν αναστατώσει.

Ευνοούνται: Έξοδα, οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σταθερότητα και η τήρηση κάποιων αποφάσεων, θα διατηρήσει την ισορροπία που απαιτούν θέματα που βρίσκονται υπό εξέλιξη. Συζητήστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, η συγκρότηση και η οργάνωση θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Ευνοούνται: Σχέσεις, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ερωτικές σας σχέσεις, θα ευνοηθούν και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Οι προσπάθειες σας να επανασυνδεθείτε με κάποια άτομα, είναι στα σχέδιά σας. Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, να είστε σίγουροι για τα θέλω σας και απομακρυνθείτε από εγωιστικές σκέψεις.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14

 

ΛΕΩΝ

Μία κυκλοθυμική διάθεση, θα σας εμποδίσει να έχετε μία αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που συνεργάζεστε. Παρότι η μέρα ευνοεί να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, ίσως νιώσετε λίγο άβολα με κάποια θέματα. Η ψυχραιμία, είναι το κλειδί της ημέρας.

Ευνοούνται: Δημιουργία, ταξίδια, αισθηματικά

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίου και θα σας εκπλήξουν στοιχεία που θα έρθουν στο φως. Μείνετε επιφυλακτικοί σε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε και παρατηρείστε συμπεριφορές, που χαρακτηρίζουν την μελλοντική σας πορεία. Ίσως, μία μικρή απόσταση από τα γεγονότα, σας αφήσει να δείτε την ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16

 

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, σας ωθεί να κάνετε νέα ανοίγματα και να συμμετάσχετε σε συνεργασίες που θα δώσουν σε δημοσιότητα στοιχεία και σχέδια. Μετριάστε τις αντιδράσεις σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε δραστηριότητες που θα σας εμψυχώσουν και θα αναδείξουν τα ταλέντα σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν το περιθώριο να αναβαθμιστούν και η σκέψη να εξειδικευτείτε στον τομέα που θέλετε, θα διαμορφώσει μία πιο δυναμική εικόνα. Οι κριτικές που ίσως δεχθείτε από τρίτα πρόσωπα, θα τις αντιστρέψετε σε προκλήσεις προς τις ικανότητες σας.

Ευνοούνται:  Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία να συζητήσετε και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα στρέψει τις σκέψεις σας σε πολλές υποθέσεις. Η ενασχόληση σας με θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή στην ζωή σας. Η παιδεία, τα ταξίδια και θέματα μακρινών αποστάσεων, θα απασχολήσουν το μυαλό σας και θα οδηγηθείτε σε ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την ασφάλειά σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο ,υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, ίσως, δεν χαρακτηριστεί μία από τις καλύτερες, αλλά ο δυναμικός σας χαρακτήρας θα βοηθήσει να εξασφαλίσετε την οικονομική σας ασφάλεια. Η δυσμενή επικοινωνία που θα υπάρξει σε θέματα ερωτικών σχέσεων, θα φέρει μία ανακατάταξη των πραγμάτων. Παλιά μυστικά μπορεί να έρθουν στο φως και αυτό, θα δυσκολέψει την κατάσταση, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, σπίτι

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συμπεράσματα για συναισθήματα που τρέφουν οι άλλοι για σας, δίνει την σιγουριά στα επόμενα βήματα σας. Η ειλικρίνεια και κατανόηση σε συζητήσεις που θα προκύψουν με κοντινά σας πρόσωπα, θα αποδεσμεύσουν στερεότυπα που σας κρατούσαν δέσμιους στο παρελθόν.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, φαντασία, οικογένεια

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

 

ΙΧΘΥΕΣ

Υποχρεώσεις και κοινότυπα θέματα, θα σας κρατήσουν μακριά από νέα σχέδια και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Φροντίστε να αποβάλλετε το άγχος και να μείνετε σταθεροί στον δρόμο που έχετε χαράξει, για το μέλλον σας. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα, θα απελευθερώσει συναισθήματα καταπίεσης.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img