Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 pappas konstantinos zodiaΣήμερα, μην επιμείνετε σε συζητήσεις, που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ή τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο διαλλακτικά, σε συνεργασίες και γενικότερα σε επαγγελματικά σας θέματα. Ο Ερμής, αλλά και ο Άρης, επηρεάζουν αρκετά τις σχέσεις σας με τους άλλους, την επικοινωνία σας και χρειάζεται καλή σκέψη πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα.

 

ΚΡΙΟΣ

Οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σταθούν εμπόδιο σε νέες συνεργασίες που επιθυμείτε να κάνετε. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με ψυχραιμία. Στα συναισθηματικά σας, θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικά θέματα, τα οποία θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο απ’ ότι νομίζετε.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

 

ΤΑΥΡΟΣ

Νέες επαφές που θα υπάρξουν στον κοινωνικό σας κύκλο, θα σχηματίσουν καινούργιους έρωτες που θα σας διασκεδάσουν και θα βρεθείτε στο επίκεντρο. Αυτό, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα λάμψει η προσωπικότητά σας. Σε κρυφές καταστάσεις και παρασκήνια που θα υπάρξουν στον χώρο εργασία σας, μείνετε συντονισμένοι και αποφύγετε βιαστικά συμπεράσματα.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν βοηθάει να αντιμετωπίσετε παρασκήνια που θα έρθουν στο φως. Η σταθερότητα και η συγκρότηση των σκέψεών σας, είναι το κλειδί, ώστε να μην αφήσετε ενδεχόμενα παραπλάνησης. Μνήμες του παρελθόντος, θα ξυπνήσουν και θα ενεργοποιήσουν παλιές επιθυμίες.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, φαντασία

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες συμφωνίες και συμβόλαια που υπάρχουν στο πλάνο σας, θα ευνοήσουν τις ενέργειες σας και θα προσδιορίσουν νέα σχέδια στα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε την μέρα σας να πάει χαμένη, αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας και να βρεθείτε σε χώρους, που σας χαλαρώνουν.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

 

ΛΕΩΝ

Αισθήματα αισιοδοξίας, θα βοηθήσουν τις συνεργασίες και τις συμφωνίες που πρόκειται να κάνετε. Ευνοούνται οι συναντήσεις, προσπαθήστε περισσότερο να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα που θα συνεργαστείτε. Δείξτε προσοχή σε άτομα που έχουν κακές προθέσεις, ίσως δεν αισθάνονται όλοι όπως εσείς. Μια βόλτα στη φύση, θα ανανεώσει την διάθεσή σας και θα βελτιώσετε την σχέση με τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας, σήμερα, λίγο οξύθυμο, απομακρυνθείτε από συζητήσεις και διενέξεις, που θα εξελιχθούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Διοχετεύστε την ενέργεια σας, σε αθλητικές και σωματικές δραστηριότητες και βρεθείτε με φίλους και άτομα που εμπιστεύεστε.

Ευνοούνται: Έξοδοι, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

 

ΖΥΓΟΣ

Σε καθημερινά ζητήματα, μπορεί να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Σκεφτείτε και λειτουργήστε με λογική και αντικειμενικότητα, σε θέματα που κρίνουν τις σχέσεις σας και το μέλλον σας. Σε οικονομικά θέματα, θα μπορέσετε να συζητήσετε με τα αρμόδια άτομα και να συλλέξετε περισσότερα στοιχεία.

Ευνοούνται: Οικονομικά, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα δείξετε μία αντισυμβατικότητα και θα ξεπεράσετε κατεστημένα και στερεότυπα του παρελθόντος. Μην ξεχνάτε να βάλετε φρένο σε ενέργειες που μπορεί να υπάρξουν σοβαρά επακόλουθα αργότερα. Η ασυνέπεια και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, είναι αρνητικά στοιχεία μέσα στην σχέση σας και θα φέρουν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Απλά δείξτε μια ώριμη συμπεριφορά.

Ευνοούνται: Σχέσεις, συνεργασίες, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτική σκέψη και η οργάνωση, σε θέματα που σχετίζονται με κέρδη ή τα οικονομικά σας, θα σας κάνουν πιο σίγουρους για το αποτέλεσμα. Μπορείτε να δώσετε συμβουλές σε άτομα που τις χρειάζονται, όταν νιώθετε έτοιμοι και σίγουροι. Θέματα καριέρας, θα έρθουν στο φως και θα σας απασχολήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μην δείξετε αμήχανοι και αδύναμοι, να τα αναλάβετε.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, παιδιά, φίλοι

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, είναι καλό να παρατηρείτε εξονυχιστικά τις αντιδράσεις των άλλων και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που έχουν προηγηθεί. Αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και συμπεριφορές, οι οποίες μπορούν να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Ο έρωτας και το πάθος, θα στηρίξουν τις νέες σας ερωτικές σχέσεις.

Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε, σήμερα, σε καθημερινά ζητήματα, προσδιορίζει μία ήπια συμπεριφορά. Η γαλήνη που νιώθετε στον συναισθηματικό σας τομέα, θα βοηθήσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια στον σύντροφό σας, για θέματα που σας απασχολούν από το παρελθόν. Συγκρατήστε τις σκέψεις σας και μην τις αφήσετε να σας επηρεάσουν, βλέποντας ως αποτέλεσμα ένα εχθρικό περιβάλλον γύρω σας.

Ευνοούνται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, έξοδοι, διασκέδαση

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στο πλαίσιο των νέων συμφωνιών και συνεργασιών που θα προκύψουν, θα υπάρξουν προτάσεις που θα σας εκπλήξουν και θα σας ενθουσιάσουν. Οι στόχοι και οι προσδοκίες σας, έχουν την εύνοια της ημέρας και θα μπορέσετε να χαράξετε νέους δρόμους, για να τα καταφέρετε.  Άτομα του γυναικείου φύλου, θα συμπαρασταθούν στα συναισθηματικά σας και θα υποστηρίξουν τις ιδέες σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων