Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Τρίτης 16 Ιουνίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia
Το πάθος και η επιθυμία να κατακτήσετε τους στόχους σας, θα σας ωθήσει να κινηθείτε πιο γρήγορα σήμερα. Εξετάστε καλύτερα θέματα στα οικονομικά σας και τους τρόπους που υπάρχουν για να πετύχετε τις επιθυμίες σας. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αγορές, πωλήσεις ή νέες σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ
Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή σε οικονομικά σας θέματα και εξετάστε τις παρελθοντικές σας ενέργειες, οι οποίες ίσως έχουν αρχίσει να αποδίδουν. Αποφύγετε εγωιστικές και δογματικές συμπεριφορές και εκμεταλλευτείτε την δυναμική που διαθέτετε ως προσωπικότητα. Αξιοποιήστε πρωτοβουλίες, λόγω της άμεσης σχέσης που επικρατεί με τους συνεργάτες σας.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συγγενείς, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 18

ΤΑΥΡΟΣ
Χειριστείτε σωστά τον λόγο σας έναντι νέων συμφωνιών και συνεργασιών σας. Θυμηθείτε ότι ο διάλογος είναι το κλειδί για να υπάρξει ένα θετικό κλίμα, στον χώρο εργασίας σας. Σταθείτε σε επιχειρήματα και συγκεκριμένες προτάσεις, για να μπορέσετε να φτάσετε τον στόχο σας. Ευνοϊκές αλλαγές έρχονται στην συναισθηματική σας ζωή, κάνοντας πιο περιπετειώδη την ερωτική σας ζωή.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 1, 20

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, ευνοούνται οι αλλαγές και οι ανακαινίσεις στον εργασιακό σας χώρο. Η μεταμόρφωση της εικόνας σας, θα είναι ριζική και εμφανής στο γύρω περιβάλλον, δείξτε όμως προσοχή σε τρίτα άτομα που θα προσπαθήσουν να σας δυσκολέψουν με την συμπεριφορά τους. Μικρές εξορμήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.
Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν και θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η μέρα είναι κατάλληλη να σκεφτείτε την προώθηση της εργασίας σας και να λύσετε δύσκολα θέματα, φτάνοντας τα στην ιδανική λύση. Νέες πρακτικές και νέες αποφάσεις θα σας φέρουν πιο κοντά στον στόχο σας. Μην αγνοήσετε παρασκήνια που μπορεί να εξελιχθούν στην προσωπική σας ζωή.
Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 1, 22

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις, οι οποίες καλό θα ήταν να αναθεωρηθούν, ώστε να μην μετανιώσετε αργότερα. Ελέγξτε την συμπεριφορά και την στάση σας, κυρίως σε προσωπικά θέματα, εάν το περιβάλλον σας βρίσκεται σε μία διαρκή ένταση. Απομακρυνθείτε από δύσκολα ζητήματα και αφήστε την λύση τους στο μέλλον.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι, κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα, η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσει περισσότερο και θα αυξηθούν οι μετακινήσεις, οι συναντήσεις και οι συμφωνίες. Μπορείτε να εστιάσετε σε νέα συμβόλαια και να χαράξετε νέα πλάνα, δημιουργώντας έναν δυναμικό κλίμα. Οι συζητήσεις που μπορεί να διεξαχθούν με άτομα που θα συνεργαστείτε, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Μην παραμελήσετε προσωπικές επαφές ή φιλικές σχέσεις.
Ευνοούνται: Φίλοι, κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 1, 24

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεση να διασκεδάσετε και να βγείτε από τα κοινότυπα και καθημερινά, ίσως σας οδηγήσει σε ενέργειες που είναι υπερβολικές. Περιορίστε τα έξοδα, γιατί η μέρα δεν τα ευνοεί. Αξιοποιήστε την ημέρα σας και δημιουργήστε νέες σχέσεις που θα σας χαρίσουν περιπέτεια και διασκέδαση. Η ερωτική σας ζωή, θα ανατρέψει την μέχρι τώρα στάση σας, απέναντι στην ζωή.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αμελήσετε τις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές, που μπορούν να δώσουν μία ευχάριστη νότα στην ημέρα σας. Οι ευθύνες και οι υπέρμετρες υποχρεώσεις μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σας, γι’ αυτό ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα. Κυνηγήστε την τύχη σας, έστω και με μικρά σταθερά βήματα.
Ευνοούνται: Εκπαίδευση, νομικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 1, 26

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ευαισθησία που δείχνετε σε καθημερινά θέματα, επηρεάζει τον συναισθηματικό σας τομέα και μειώνει την συγκέντρωσή σας έναντι σοβαρών θεμάτων, που εξελίσσονται αυτή την περίοδο. Ελέγξτε την παρορμητική σας διάθεση και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνουν λάθη. Η σωματικές δραστηριότητες ή μια βόλτα στην φύση, θα εξαλείψουν αρνητικές σκέψεις.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέες γνωριμίες και έρωτες, θα μεταμορφώσουν την ζωή σας. Δείξτε προσοχή αν είστε σε παράλληλα πεδία στην ερωτική σας ζωή, καθώς μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις. Οι αλλαγές και οι νέες προοπτικές που θα δώσετε για το μέλλον σας, θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα και θα καταφέρετε με δυναμικό τρόπο να τις κατακτήσετε.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 18

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πρακτική σκέψη και η σταθερή στάση που κρατάτε απέναντι σε επαγγελματικά θέματα, δημιουργεί ένα υγιές κλίμα σε συνεργασίες. Οι συμβουλές σας προς τρίτα πρόσωπα, θα βοηθήσει στην γεφύρωση κάποιων χρόνιων ζητημάτων. Αφιερώστε την ημέρα σας, σε νέα δημιουργήματα και μέσω του διαλόγου με άτομα που εμπιστεύεστε, θα ανατρέψετε τα πράγματα.
Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, παιδιά, φίλοι
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 18

ΙΧΘΥΕΣ
Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις που εκκρεμούν, καλό θα ήταν να εξετάσετε τις αντιδράσεις των άλλων και να λειτουργήσετε ανάλογα. Αποφύγετε βιαστικές και ορμητικές συμπεριφορές, οι οποίες θα επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και σκεφτείτε καλά πριν δράσετε, όπου αυτό απαιτείται. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να δημιουργηθούν περιπέτειες, χωρίς όμως να ευνοούνται οι σταθερές και μόνιμες σχέσεις.
Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικογενειακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 2, 20

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων