Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Τρίτης

Δείτε αναλυτικά τα ζώδια της Τρίτης.

ΚΡΙΟΣ

Η πρωτοτυπία και το εκλεκτό σας γούστο είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει γενικότερα και ακόμα και το πιο απλό αντικείμενο, δώρο, ρούχο που θα αγοράσετε, ξεχωρίζει για τη φινέτσα και το στυλ, οπότε σίγουρα θα διακριθείτε εσείς που ασχολείστε με την αισθητική, τη μόδα ή τη διακόσμηση. Πολύ καλή στιγμή για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας. Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στην προσωπική σας φροντίδα και στην ανάπαυλα, τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία και είναι το πρόγραμμά σας λιγότερο φορτωμένο. Μια κούρα ομορφιάς που θα σας κάνει να ξανανιώσετε, επιβάλλεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Βελτιώνονται σημαντικά τα οικονομικά σας καθώς δέχεστε τη θετική επιρροή Αφροδίτης, Ερμή, Ήλιου και Σελήνης και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, για να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι, ή για να αποκτήσετε κάτι που το έχετε βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό καιρό. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας. Αν ακολουθήσετε τα ένστικτά σας, προβλέπονται μπερδέματα στην ερωτική σας ζωή, από τα οποία δύσκολα θα απεμπλακείτε, οπότε αν υπάρχουν θέματα που σας απομακρύνουν από το ταίρι σας, συζητήστε τα εγκαίρως. Η ερωτική σας διάθεση είναι σε υψηλά επίπεδα. Αξιοποιήστε την.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια καινούρια συνεργασία είναι προ των πυλών, αλλά έχετε κάνει κίνηση ματ για να την καταφέρετε και για μια ακόμη φορά θα φανεί το ταλέντο σας στο να γυρίζετε μια δυσάρεστη κατάσταση προς όφελος σας. Το να γίνετε συνεργάτες με κάποιο άτομο στο οποίο οφείλετε χρήματα και μάλιστα παίζοντας επί ίσοις όροις, δεν είναι και λίγο. Θεαματικές θα είναι οι εξελίξεις. Η τρυφερότητα προς το ταίρι σας προκαλεί μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, με αποτέλεσμα να ενδυναμώνει η σχέση σας ολοένα και περισσότερο. Η προσωπική σας ζωή είναι σε αρμονία και είναι μια ευνοϊκή στιγμή για γάμο για εσάς που είστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική σας αποκατάσταση είναι κάτι που σας απασχολεί ιδιαίτερα και δεν μπορείτε να δώσετε την ενέργεια που θα δίνατε αν νιώθατε περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία, σήμερα όμως θα γίνει μια θετική ανατροπή και θα πάρετε τα πάνω σας. Βάλτε σε προτεραιότητα ένα σημαντικό οικονομικό θέμα και εξοικονομήστε χρήματα για να το τακτοποιήσετε. Μέσα από ένα ταξίδι θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και αν δεν κάνετε βιαστικές ενέργειες, θα έχει διάρκεια η σχέση. Ωστόσο, επειδή είστε αρκετά ενθουσιώδεις και έχετε δεσμευτεί επανειλημμένα χωρίς τελικά να προχωρήσουν οι σχέσεις, πάρτε το αργά.

ΛΕΩΝ

Η μέρα προβλέπεται πολύ ευχάριστη εξαιτίας μιας θετικής είδησης που θα ακούσετε και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας ειδικά όσων είστε γεννημένοι μέσα στο τρίτο δεκαήμερο που έχουν σφίξει τα πράγματα όσον αφορά τα οικονομικά σας. Η μέρα προσφέρεται για επαφές με σημαντικά πρόσωπα που θα προωθήσουν τις ιδέες και τα ταλέντα σας. Φίλοι που σας έχουν πεθυμήσει μπορεί να σας κάνουν παράπονα αλλά θα είναι καλοπροαίρετα, οπότε μη βιαστείτε να πάρετε αμυντική στάση. Το ενδιαφέρον των άλλων θα πρέπει να σας δώσει χαρά και όχι να σας προκαλέσει εκνευρισμό, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε την παρέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την τάση να δοκιμάζετε τις αντοχές των άλλων και όταν βλέπετε τα σκούρα, τρέχετε να προλάβετε ώστε να αποτρέψετε τις παρεξηγήσεις, όμως καλύτερα να κόψετε αυτή την τακτική γιατί θα έρθει η στιγμή που δεν θα μπορείτε να ανατρέψετε τα γεγονότα. Η μέρα προσφέρεται για βελτίωση των σχέσων σας και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε. Η σχέση σας ενδεχομένως να μην ικανοποιεί τις προσδοκίες σας, προκειμένου όμως να είστε μόνοι, παραμένετε εκεί, ασχέτως αν δεν σας καλύπτει, κάτι που αργά ή γρήγορα θα φανεί και θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και με ποιο τίμημα.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι που σας προκαλούσε στασιμότητα στη ζωή σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να το αποβάλλετε από πάνω σας και είναι μια πολύ δυνατή στιγμή για εσάς. Μπορεί να είναι ένα ζήτημα υγείας που θα το αντιμετωπίσετε με θετικά αποτελέσματα, ενώ για κάποιους άλλους μπορεί να είναι το ξεκίνημα μιας συνεργασίας με όρους που θα σας συμφέρουν πολύ. Θέλετε να έρθετε σε επαφή με φιλικά σας πρόσωπα, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά πως η επικοινωνία σας θα είναι άνευ περιεχομένου, κάτι που σας απογοητεύει, με αποτέλεσμα να θεωρείτε άσκοπη τη συναναστροφή σας μαζί τους. Στην πορεία θα γνωρίσετε κάποιον που θα σας προκαλέσει θετικές εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν υπάρχουν στιγμές που είστε λίγο πιο ήσυχοι από οικονομικά άγχη, έχετε την τάση να ξεχνιέστε και την ψευδαίσθηση πως θα είναι η συγκεκριμένη φάση μόνιμη, με αποτέλεσμα να ξανοίγεστε. Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο και κρατήστε λίγο τις ορέξεις και τις επιθυμίες σας σε επιτρεπτά όρια. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο αν συνεχίσετε έτσι. Η ανεβασμένη ψυχολογία σας επηρεάζει θετικά και τους γύρω σας και γενικά επικρατεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να χαλαρώσει τις σκέψεις σας και προσπαθήστε να συμπεριλάβετε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεπίλυτα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν, έχουν σαν αποτέλεσμα να βλέπετε αγχωτικά όνειρα και εφιάλτες που σας προκαλούν ιδιαίτερο άγχος και προβληματισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάντως μη βάζετε με το μυαλό σας το κακό. Δεν είναι οιωνοί τα συγκεκριμένα όνειρα. Είναι προβολή του συσσωρευμένου σας άγχους. Φροντίστε να χαλαρώσετε. Τα αισθηματικά σας είναι στον αέρα γιατί εσείς δεν λέτε να το πάρετε απόφαση πως κάποια ιστορία έχει λήξει, ώστε να καταφέρετε και να συνεχίσετε τη ζωή σας. Στο χέρι σας είναι να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα, αρκεί να τον ψάξετε. Κανονίστε να κάνετε μία έξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά ζητήματα σας προβληματίζουν αρκετά και προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο για να διαχειριστείτε την κατάσταση δίχως να προκαλέσετε εντάσεις αλλά δεν τα καταφέρνετε, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται μια ιστορία που σας προκαλεί εκτός από δυσαρέσκεια και αρκετές απώλειες. Βάλτε συγκεκριμένα όρια και προσπαθήστε να μην τα ξεπερνάτε (όσο είναι εφικτό). Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα βγάλει στην επιφάνεια σκέψεις και συναισθήματα που είχατε βαθιά κρυμμένα μέσα σας. Οι αναμνήσεις θα σας αποσυντονίσουν και θα είστε αρχικά αμήχανοι, στην πορεία όμως κι όταν σπάσει ο πάγος, θα νιώσετε χαρά που δεν αλλοιώθηκαν οι σχέσεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες δυσκολίες που κάνουν την εμφάνισή τους (μπορεί να έχουν σχέση με κάποιο οικείο σας πρόσωπο ή με τη δουλειά σας), θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα επηρεάσουν και τις ζωές των αγαπημένων σας προσώπων, οπότε θα πρέπει να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας και να δείτε με ξεκάθαρο νου πώς τρόπο θα πράξετε. Νιώθετε πως βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί, υπάρχουν συμπεριφορές που σας παραξενεύουν και δεν ξέρετε πώς να τις ερμηνεύσετε και γενικά είστε αγχωμένοι ως προς τον τρόπο που πρέπει να φερθείτε εσείς. Μη μένετε στα γεγονότα. Προσπεράστε τα δίχως να δίνετε έμφαση.

ΙΧΘΥΣ

Μέσα από την εργασία σας παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση και με αυτόν τον τρόπο καλύπτετε άλλες ανάγκες, όμως κάποια στιγμή που θα βγουν όλες στην επιφάνεια, θα είναι εκρηκτικές οι αντιδράσεις σας. Σήμερα προβλέπονται κάποιες καλές εξελίξεις στη δουλειά σας και θα θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά με αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε να μην κουβαλάτε περιττό φορτίο αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας και πάρτε αποφάσεις που θα σας αποδεσμεύσουν από στάσιμες καταστάσεις. Όσο κι αν σας φαίνεται επώδυνο,να είστε σίγουροι πως αργότερα θα είστε χαρούμενοι με τις αποφάσεις σας.

Πηγή: www.lifo.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων