Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 28 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*


Μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα στους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται βελτίωση. Σίγουρα όμως, δεν είναι η κατάλληλη μέρα, για να κινηθείτε βιαστικά. Εκμεταλλευτείτε νέες ιδέες και προσπαθήστε να βελτιώσετε σημαντικά θέματα για εσάς, με το να προγραμματίσετε σωστά τα επόμενα σας βήματα. Ελέγξτε περισσότερο τον τομέα των οικονομικών σας και αποφύγετε νέα έξοδα. Η ψυχολογία σας, θα επηρεάσει αρκετά πράγματα, γι’ αυτό κινηθείτε με όσο περισσότερη ισορροπία γίνεται, σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Η συνάντηση και συζητήσεις με φίλους σε νέους χώρους, οι οποίοι μπορούν να σας διασκεδάσουν, θα βελτιώσει την επικοινωνία σας και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να εξετάσετε συμπεριφορές και σκέψεις, που μέχρι τώρα δείχνουν να επηρεάζουν θέματα καριέρας ή της κοινωνικής σας καταξίωσης.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16

ΤΑΥΡΟΣ
Θέματα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα επιλύσετε με λογική και σύνεση. Αποφύγετε εντάσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας και να ασχοληθείτε με θέματα που σας χαλαρώνουν.
Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 18

HTML tutorial

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα επαγγελματικά σχέδια. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, που θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις στον προσωπικό σας τομέα και να διώξετε το άγχος που νιώθετε. Διασκεδάστε με αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια, θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα που χρονίζουν. Φροντίστε να αποφύγετε κόντρες και διενέξεις, που θα φέρουν εκτός ελέγχου τις συζητήσεις που πρόκειται να κάνετε. Η υπερβολική σας ευαισθησία, θα εμποδίσει την καθαρότητα των σκέψεων σας και καλό είναι να αποφύγετε οριστικές αποφάσεις, που ίσως αργότερα μετανιώσετε.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 7, 20

ΛΕΩΝ
Η έντονη κινητικότητα που θα επικρατήσει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ίσως αλλοιώσει την κρίση σας και καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα. Μείνετε προσηλωμένοι σε σχέδια που έχουν γερές βάσεις και επιφυλακτικοί σε παρασκήνια, που μπορεί να εξελιχθούν. Θέματα σχέσεων, θα έχετε την ευκαιρία να τα ξεκαθαρίσετε και να βρείτε κοινούς στόχους.
Ευνοούνται: Σχέσεις, φίλοι, κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νέα σχέδια, σήμερα, μπορούν να ανανεώσουν την διάθεσή σας και να βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Μια θετική στάση, θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στην σχέση σας. Οργανώστε εξόδους και μικρές εξορμήσεις, που θα βελτιώσουν την διάθεσή σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, φίλοι
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 7, 22

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο να εμβαθύνετε σε δύσκολα θέματα, εξαιτίας της μπερδεμένης ψυχολογίας σας. Η κυκλοθυμική συμπεριφορά, δημιουργεί αποξένωση από αγαπημένα σας πρόσωπα και οι εντάσεις, θα επηρεάσουν αρνητικά τα συναισθήματά σας.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, αισθηματικά
Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες υποθέσεις θα στιγματίσουν την ημέρα σας και θα στρέψουν την προσοχή σας, στην επίλυσή τους. Μείνετε ψύχραιμοι σε προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν. Ίσως, απρόοπτα γεγονότα θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε καταστάσεις. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, διαίσθηση
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, νομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 7, 24

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα, σας σπρώχνει να κάνετε νέα ανοίγματα και να δημιουργήσετε νέους δρόμους, που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Τολμήστε και ρισκάρετε σε νέες συνεργασίες, που μπορούν να σας αποφέρουν μακροχρόνια κέρδη. Μπορεί να λάβετε μία βοήθεια που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, στα οικονομικά σας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, θα αποκτήσουν μία καλύτερη εικόνα και οικονομικά θέματα του παρελθόντος, θα έρθουν σε μία ισορροπία. Δείξτε την ανάλογη σοβαρότητα και επιμέλεια, απέναντι σε θέματα που απαιτούν ανάλυση και οργάνωση. Στα ερωτικά σας, αποφύγετε βιαστικές και επιπόλαιες συμπεριφορές.
Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ευχάριστη διάθεση και η επιθυμία να βρεθείτε με φίλους ή συναδέλφους, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές κατά την διάρκεια της ημέρας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, με κοντινά σας πρόσωπα. Η κοινωνική σας ζωή, θα βελτιωθεί και θα αναδείξετε την προσωπική σας λάμψη.
Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 9

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα, τα οικονομικά σας μπορούν να έρθουν σε μία ισορροπία. Αποφύγετε το άγχος και την πίεση. Η προσπάθειά σας να επανεξετάσετε επαγγελματικά θέματα, θα σας οδηγήσει σε νέα ανοίγματα. Δείξτε προσοχή στα παρασκήνια που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, από κοντινά σας πρόσωπα.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων