Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Τρίτης 7 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 pappas konstantinos zodiaΣήμερα, μπορείτε να κάνετε θετικές αλλαγές που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Νέα σχέδια που αφορούν οικονομικά ζητήματα, αλλά και ότι αφορά κάποια νέα εκπαίδευση, θα ευνοηθούν και θα βελτιώσουν τον οικονομικό και επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να αξιολογήσετε διαφορετικά τα πράγματα και να κάνετε αλλαγές, που θα σας ευνοήσουν στο μέλλον.

 

ΚΡΙΟΣ

Οι διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά σας, θα ελαττωθούν και θα συνειδητοποιήσετε έναν άλλο τρόπο να τα χειριστείτε. Η επαναξιολόγηση κάποιων θεμάτων που σας έχουν απασχολήσει όλο αυτό το διάστημα, θα αλλάξει την τροπή των εξελίξεων. Κοντινά σας πρόσωπα, θα εκτιμήσουν τα ταλέντα και τις προθέσεις σας.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία σας να μιλήσετε και να συναντηθείτε με πολύ κόσμο, σας κάνει κοινωνικούς και βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Η διάθεσή σας θα εμψυχώσει τους άλλους γύρω σας. Η μέρα σας θα περάσει ευχάριστα, παρ’ ότι θα υπάρξουν λίγες στιγμές ανησυχίας. Θέματα εκπαίδευσης, δεν θα τα αφήσετε απαρατήρητα.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, δημιουργία, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως, σήμερα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, τα οποία έχουν μείνει ως εκκρεμότητες από το παρελθόν. Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή, θα επιβεβαιώσετε λάθη ή σωστές ενέργειες του παρελθόντος, που χάραξαν έναν δρόμο για τα επαγγελματικά σας. Μπορείτε επίσης, να διαμοιράσετε τις ευθύνες που σας έχουν αναθέσει στον εργασιακό σας τομέα, με άτομα που συνεργάζεστε.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εξέταση των συναισθημάτων που επικρατούν στο γύρω περιβάλλον, θα σας κάνει να  νιώσετε πιο σίγουροι για τις προτιμήσεις και τις συνεργασίες σας. Η ειλικρίνεια, θα βοηθήσει σε τυχόν διαφορές και ανταγωνιστικές τάσεις τρίτων. Με τον σύντροφό σας, θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10

 

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, θα απομακρύνουν την προσοχή σας από νέες δράσεις, που μπορούν να αναδείξουν τον δυναμικό και τολμηρό χαρακτήρα σας. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, που θα βοηθήσουν να αποβάλλετε την περίσσεια ενέργεια που έχετε εισπράξει, από τις υπερβολικές ευθύνες. Στον συναισθηματικό σας τομέα, θα νιώσετε μία έλξη για το παρελθόν και θα θελήσετε να περάσετε ευχάριστα με πρόσωπα που σας κατανοούν.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην διάρκεια της ημέρας, θα οργανώσετε τις σκέψεις σας και θα μπορέσετε να χαράξετε νέα σχέδια, για τον επαγγελματικό σας τομέα. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, που θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα ευνοήσουν την σταδιοδρομία σας. Στα ερωτικά σας, το φλερτ, ο έρωτας και το πάθος, θα αναδειχθούν έντονα.

Ευνοούνται: Νομικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12

 

ΖΥΓΟΣ

Οι υπερβολικές σκέψεις και ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας, θα λειτουργήσουν αρνητικά σε θέματα υγείας. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι στον στόχο σας και μην επιτρέπετε σε αρνητικές σκέψεις, να επηρεάζουν το αποτέλεσμα. Κρυφές καταστάσεις θα σας έλξουν στον ερωτικό σας τομέα. Αποφύγετε τις εντάσεις στις σχέσεις σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον εργασιακό σας τομέα, δεν είναι ανάλογη με τις προτάσεις που ίσως περιμένετε να σας αναδείξουν. Μπορείτε να δημοσιοποιήσετε τα σχέδιά σας και να ακολουθήσετε μία πιο οργανωμένη πορεία. Οι συναντήσεις με φίλους και άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου, θα γεννήσουν νέες ερωτικές σχέσεις.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, φαίνεται να επικρατεί μία ηρεμία, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπέρ σας και να φτάσετε σε θετικά αποτελέσματα. Επιτυχίες που πηγάζουν από την δική σας προσωπική ακτινοβολία, θα βελτιώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και κρίσιμα ζητήματα, τα οποία απαιτούν καθαρότητα σκέψης για να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Δεν είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, καθώς οι απότομες συναισθηματικές μεταβολές, επηρεάζουν την σταθερότητά σας. Στην ερωτική σας ζωή, μικρές αντιπαραθέσεις και εντάσεις, θα σας φέρουν σε απόσταση με τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Έρωτας, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίου και θα πρέπει να κινηθείτε με ηρεμία, χωρίς να βιαστείτε να αντιδράσετε. Ίσως, η στροφή προς τον εαυτό σας, θα δυναμώσει αδυναμίες και πάθη, που πρέπει να εξαλείψετε.

Ευνοούνται: Έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση και η θετικές συγκυρίες που συμβαίνουν στην ζωή σας, θα σταθούν ως εφαλτήριο των αλλαγών που θέλετε να κάνετε. Σήμερα, μπορείτε να φέρετε σε δημοσιότητα στοιχεία και σχέδια που τα έχετε οργανώσει από το παρελθόν και να ανταμειφθείτε, οικονομικά και ηθικά. Ευνοούνται θέματα σχέσεων, στην διάρκεια της ημέρας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων