Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια του Σαββάτου 12ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, μην προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις σε ζητήματα παρασκηνίων, εφόσον ο ψυχικός σας κόσμος έρχεται σε σύγκρουση με την λογική σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε και κάντε τον έλεγχο που χρειάζεται. Παρθένοι, ο ερωτισμός και ο μαγνητισμός που εκπέμπετε στον σύντροφό σας, είναι τα κίνητρά για να επιλύσετε τα ζητήματα που προέκυψαν. Τοξότες, η διάθεση να ταξιδέψετε και να διασκεδάσετε με φίλους, σας δίνει ένα πνεύμα ελευθερίας. Μην το χαλάσετε με τις απότομες συναισθηματικές μεταβολές.

ΚΡΙΟΣ

Η οξυθυμία είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα σας, που μπορεί να στέκεται ως εμπόδιο σε συζητήσεις που πρέπει να εξελιχθούν σε ήπιους τόνους, για να βγουν θετικά αποτελέσματα. Απομακρυνθείτε λοιπόν, από αυτές τις συμπεριφορές και λειτουργήστε με περισσότερη σοφία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην σκαλίζετε μνήμες του παρελθόντος, αν δεν είστε έτοιμοι να τις αναλύσετε και να δώσετε τις εξηγήσεις που χρειάζονται. Σήμερα, ο ψυχικός σας κόσμος μπορεί να περάσει μία αναταραχή, αν δώσετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν τρίτοι, εξαιτίας της δοτικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε μαζί τους, είναι μία κίνηση που μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση. Τα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε, σήμερα, χρειάζεται να τα σκεφτείτε από όλες τις πτυχές που σας δίνονται και έπειτα να πράξετε με ώριμες σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσπάθεια σας, να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας είναι πολύ έντονη και αυτό σας ωθεί να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μαζί τους. Μιλήστε με ειλικρινά συναισθήματα και αφήστε τις συζητήσεις να κινηθούν ελεύθερα, χωρίς εμμονές του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, είναι μία μέρα κατάλληλη για να επιλύσετε παρεξηγήσεις που υπήρξαν με κοντινά σας πρόσωπα. Οι σχέσεις σας περνάνε μέσα μία δοκιμασία και αυτό σας έχει δημιουργήσει ψυχολογική πίεση. Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, μπορείτε να εστιάσετε σε λάθη που έχουν γίνει μεταξύ σας και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια θέματα οικονομικού τύπου, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα σας προσδιορίσουν τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε στην πορεία. Προσπαθήστε να βρείτε διόδους, ώστε να μην σας εγκλωβίσουν κάποιες καταστάσεις που προϋπάρχουν και συνεχίζουν να εξελίσσονται

ΖΥΓΟΣ

Η σημαντικότερη κίνηση για σας, είναι να διαγνώσετε τα αισθήματα των ατόμων που σας ενδιαφέρουν, από τις συμπεριφορές που παρουσιάζουν. Έτσι θα είστε σίγουροι για τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε μαζί τους και αν θα είναι θετικό για σας, να συνεχίσουν να υπάρχουν στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σκέψεις σας, είναι μπερδεμένες και δεν ξέρετε με ποια σειρά θα πρέπει να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε τα σχέδια που έχετε επιλέξει. Αυτό θα σας απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος ενέργειας, όμως δεν θα σας απομακρύνει από φιλικές και κοινωνικές συναντήσεις, που έχετε περιθώριο να πραγματοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το φλερτ σήμερα, μπορεί να μπει στην ζωή σας ως οδηγός για νέα σχέδια και ιδέες, ενεργώντας με έναν διαφορετικό αέρα από τους άλλους. Μπορείτε επομένως να διασκεδάσετε και να χαρείτε με δραστηριότητες ή με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φορτισμένη ψυχολογία σας, σας ωθεί προς το σπίτι, ώστε να αισθανθείτε την ζεστασιά του. Τα άτομα που σας περιβάλλουν, μπορούν να σας βοηθήσουν, δίνοντας συμβουλές και στηρίζοντάς τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση που σας διακατέχει σήμερα, δεν σας αφήνει να μείνετε στο σπίτι, αλλά οι έξοδοι με φιλικά σας πρόσωπα, είναι αυτές που θα σας χαρίσουν ενέργεια και δράση. Οι εξορμήσεις μαζί τους, σας χαρίζουν μία πολύχρωμη ημέρα. Αφήστε πίσω τις σκοτούρες και περάστε ευχάριστα, χωρίς ενοχές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γλυκύτητα της συμπεριφοράς σας, σήμερα, θα σας δώσει ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η κοινωνικότητα που σας διέπει, θα προωθήσει τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, σε αρμόδια άτομα, τα οποία ίσως μπορέσουν να σας βοηθήσουν στο μέλλον.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων