Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια του Σαββάτου 17ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΛέοντες, ο αυθορμητισμός σας, σας οδηγεί σε ονειρικούς κόσμους. Η διάθεση αυτή, δίνει νέα πνοή στην ζωή σας. Υδροχόοι, η αγάπη που αισθάνεστε για την περιπέτεια και το άγνωστο, ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας και αντηχεί έντονα προς τους άλλους γύρω σας.

ΚΡΙΟΣ

Την περισυλλογή των στοιχείων που χρειάζεστε, σήμερα, βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση, ώστε να την πραγματοποιήσετε και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις, για τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Η ένταξή σας, σε οργανώσεις μπορεί σας δώσουν την υποστήριξη που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικονομική σας κατάσταση και οι συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν, θα επηρεάσουν την συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε με την διπλωματία που διαθέτετε, να φτάσετε σε θεμιτά αποτελέσματα. Η διφορούμενη κατάσταση στην προσωπική σας ζωή, θα σας φέρει σε διχασμούς, προσπαθήστε να εστιάσετε σε κύρια στοιχεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο δυναμικός τρόπος σκέψης σας, δίνει το περιθώριο να επανεξετάσετε με αποφασιστικότητα, τα πλάνα που υπάρχουν σε εξέλιξη. Η διάθεση, να βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον και να περάσετε ευχάριστα, κρίνεται από την συμπεριφορά σας. Αποφύγετε τις απότομες συναισθηματικές μεταβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εμπιστεύεστε άτομα που έχουν αρνητικές προθέσεις, στηριχτείτε στην διαίσθησή σας, ώστε να τους απομακρύνετε. Η συναισθηματική σας φόρτιση, μπορεί να καταλήξει σε παρορμητικές κινήσεις. Μείνετε μόνοι και συλλογιστείτε με ωριμότητα, την κάθε κίνηση που πρέπει να πράξετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, δεν έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα, εφόσον ο αυθορμητισμός σας είναι έντονος. Αισθάνεστε ότι η χαλάρωση είναι μία ανάγκη, για να ξεφύγετε λίγο από τις υποχρεώσεις. Βρεθείτε με τα αγαπημένα σας άτομα και διασκεδάστε μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αίσθηση της μοναχικότητας, είναι έντονη σήμερα και επιθυμείτε να κάνετε μία αναδρομή στις παρελθοντικές σας ενέργειες, ώστε να αποδώσετε πιο εποικοδομητικά στο μέλλον. Η αποχή σας, από δραστηριότητες θα βοηθήσει στην αυτοσυγκέντρωσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ενέργεια που κρύβετε μέσα σας, σήμερα μπορείτε να την εξωτερικέψετε και να ανταγωνιστείτε ενεργά, αποκτώντας αυτό που σας αξίζει. Μπορείτε να χαρείτε την ημέρα σας, με τα άτομα που αγαπάτε και να διασκεδάσετε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εμμονές και οι αρνητικές σκέψεις, σας κρατάνε δέσμιους προς την εξέλιξή σας. Η συναισθηματική κατάσταση που βρίσκεστε, δεν βοηθάει στα εργασιακά σας και γίνεται υπεύθυνη, στις αντιδράσεις που θα υπάρξουν. Ακολουθήστε έναν ήπιο δρόμο επικοινωνίας και καταθέστε τις απόψεις σας, χωρίς να εμβαθύνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος, σήμερα, βγαίνουν στην επιφάνεια και περιπλέκονται με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από το παρελθόν και να έρθετε στο σήμερα, παρατηρώντας με καθαρή σκέψη πως εξελίσσονται τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση σας, να ασχοληθείτε με προβληματισμούς των γύρων σας, είναι έντονη και στρέφετε την προσοχή σας προς αυτό. Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση, διότι θα σας προκαλέσει απρόοπτες δυσκολίες. Μην επιμείνετε σε λεπτολογίες, διότι μπορεί να σας εκνευρίσουν και να φέρουν δυσμενή επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζωτικότητά σας, λειτουργεί αρμονικά στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μπορεί να βελτιώσει τις διαφωνίες που προϋπήρξαν. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την διάθεση και οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλλο, να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε σε μέρη που αισθάνεστε ασφάλεια, είναι έντονη σήμερα και σας απομακρύνει από επιχειρηματικές σκέψεις. Βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε και έχετε την αίσθηση, ότι θα σας προσφέρουν την βοήθεια που χρειάζεστε. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων