Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια του Σαββάτου 25 Αυγούστου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε, τον έλεγχο που υπάρχει γύρω σας και κυρίως από άτομα που συνεργάζεστε. Αλλά έχετε τον τρόπο, να τους αποδεικνύετε την ελαστικότητα και την καθαρότητα σκέψης, την οποία διαθέτετε, έχοντας την ικανότητα να κατακτήσετε τον στόχο σας. Οι δραστηριότητες, οι οποίες θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, θα είναι κυρίως γύρω από θέματα σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η φαντασία σας σήμερα, θα σας οδηγήσει σε κόσμους πέραν της καθημερινότητας και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το διαισθητικό σας κομμάτι. Οι ενέργειες που θέλετε να κάνετε, θα έχουν ανεπτυγμένη δράση και θα σας γεμίσουν συναισθηματικά. Τα θερμά σας συναισθήματα, αντανακλούν στις σχέσεις σας και όλα θα πάρουν μία νέα πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αποφασιστικότητα, θα είναι το όπλο σας για να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις καταστάσεις που σας πιέζουν και σας ασκούν μεγάλη επιρροή. Αφουγκραστείτε το ένστικτό σας, το οποίο σας καθοδηγεί σε κύρια θέματα, αποφεύγοντας την τάση μελαγχολίας που σας διακατέχει, κάποιες στιγμές. Μην μένετε στα λόγια των τρίτων προσώπων, στηριχτείτε στις δικές σας επιθυμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρόθεση να ξεφύγετε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας, σας μεταβάλλει τις σκέψεις, κάνοντάς τες πιο δημιουργικές και ανάλαφρες. Η αποφυγή αποφάσεων επαγγελματικού τύπου, δεν σας κάνει ανεύθυνους, απλά χρειάζεστε μία ανάσα, συνεχίζοντας με δυναμισμό στην πορεία. Στραφείτε προς τον εαυτό σας και χαρίστε του, ότι του αξίζει.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν λειτουργεί βοηθητικά, ώστε να προχωρήσετε σε αποφάσεις που θα σας διαμορφώσουν ένα σίγουρο μέλλον. Απομακρυνθείτε από ότι απαιτεί την συγκέντρωσή σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε συναισθηματικά. Θυμηθείτε, ότι οι καταστάσεις τρέχουν σε μία πορεία, φτάνει να είστε σε θέση να κινηθείτε παράλληλα, βασιζόμενοι στην καθαρότητα σκέψης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευστροφία σας, εντείνει την αυτοεκτίμησή σας και καθορίζει τον τρόπο σκέψης, που θα κινηθείτε στο μέλλον, ώστε να χειριστείτε κατάλληλα τα κοινωνικά σας ζητήματα. Η διάθεση σας, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, είναι αρκετά έντονη σήμερα, βρεθείτε με φίλους και περάστε ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Μην επιτρέψετε στις συναισθηματικές μεταβολές, να βάλουν φρένο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Γίνετε πιο ρεαλιστές και ακολουθήστε τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας, σφραγίζοντας παράλληλα την δική σας υπόσταση. Αποφύγετε συμπεριφορές σχολαστικές, απέναντι στον σύντροφό σας, διότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιφέρει εντάσεις μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καταναλωτικά σας όρια, δεν θα πρέπει να τα ξεπεράσετε, διότι θα σας επιβαρύνουν τον οικονομικό τομέα. Ελέγξτε τις ενέργειές σας και προγραμματίστε τα σχέδια σας, με μία δομή και μεθοδικότητα. Οι συναντήσεις που αφορούν τον προσωπικό σας τομέα, θα πρέπει να είναι με αποφασιστικότητα και όχι να υπάρξει ταλάντευση των συναισθημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία με τους γύρω σας, θα είναι καλή, δίνοντάς σας το περιθώριο να συνυπάρξετε αρμονικά και να υπάρξει η εξέλιξη που έχετε θέσει. Οι δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν, θα έχετε την ικανότητα να τις αντιμετωπίσετε με επιμονή και υπομονή, μην διστάσετε σε αποφάσεις, στηριχτείτε στα θετικά σας στοιχεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εξελίξεις που θα συμβούν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Οι ενέργειες που θα κάνετε έπειτα, θα είναι σημαντικές για την πορεία σας. Το αίσθημα της συντροφικότητας και η θετική σας συμπεριφορά, θα εξαλείψουν παρελθοντικές εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση να ονειρευτείτε και να ξεφύγετε από την ρουτίνα, σας απομακρύνει από απαιτητικές καταστάσεις. Η ψυχολογία σας, δεν βοηθάει στην σταθεροποίηση σας σε σημαντικά ζητήματα και οι ανασφάλειες εισβάλλουν, και επηρεάζουν την σκέψη σας. Μπορεί όμως, να δεχθείτε βοήθεια από το κοντινό σας περιβάλλον, ώστε να ξεπεράσετε ότι σας απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κινητικότητα, σήμερα, στον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι αρκετά ανεπτυγμένη και η επικοινωνιακή σας τάση, θα βοηθήσει αρκετά. Προσοχή όμως, μην σταθείτε, σε λεπτολογίες που σας απορροφούν άσκοπα την ενέργεια σας. Η πρόθεση να βοηθήσετε άτομα που σας περιβάλλουν, είναι ανεπτυγμένη, με αποτέλεσμα να ενδυναμώνετε την αυτοπεποίθησή σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων