Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια του Σαββάτου 28ης Ιουλίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας και εκκρεμότητες που υπάρχουν το διάστημα αυτό, ώστε να μην επηρεάζεται η διάθεσή σας. Παρθένοι, μπορείτε να χειριστείτε καταστάσεις με περισσότερο δυναμισμό και αυτό βοηθάει τα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι εναλλαγές της διάθεσή σας, οφείλονται στις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σχετίζονται και με τον επαγγελματικό σας τομέα. Σήμερα, υπάρχει το ενδεχόμενο να κλείσετε συμφωνίες που έχετε παραμελήσει και να έχετε οικονομική ενίσχυση ως αποτέλεσμα. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να περνάνε από μπροστά σας, μένοντας άπραγοι. Λειτουργείστε, ελευθερώνοντας τις πνευματώδης σκέψεις σας και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Οι διφορούμενες σκέψεις, επηρεάζουν και την προσωπική σας ζωή, βγάζοντάς σας από το πρόγραμμα σας. Σκεφτείτε, πιο απλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία αισιόδοξη διάθεση, σας διακατέχει σήμερα και μπορείτε να κινηθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι συνεργασίες που έχετε στο προσκήνιο να πραγματοποιηθούν, κρέμονται από τις δικές σας αποφάσεις. Βρεθείτε με φίλους και περάστε ευχάριστα την ημέρα σας, αποφεύγοντας αρνητικές σκέψεις, διότι μπορεί να επηρεάσετε το γύρω περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήνετε την φαντασία σας, να επηρεάσει πραγματικά γεγονότα, όπως και την κρίση σας. Σταθείτε λοιπόν, πιο συγκεντρωμένοι σε αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον σας. Οι συναντήσεις με οικεία σας πρόσωπα, μπορεί να σας προσφέρουν αισθήματα εμπιστοσύνης, αλλά διατηρείστε την επιφυλακτική στάση σας, σε θέματα που ανοίγονται υπό συζήτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κακή διάθεση, μπορεί να σας απομακρύνει από σοβαρά θέματα στον εργασιακό σας χώρο και να χάσετε ευκαιρίες για την πρόοδο σας. Προσπαθήστε, να κρατήσετε συγκεντρωμένες τις σκέψεις σας και να αποστασιοποιηθείτε σε εξωτερικά γεγονότα. Η σχέση σας, μπορεί να σας ανησυχεί ιδιαίτερα, σήμερα, όμως δεν έχετε την κατάλληλη ενέργεια, ώστε να εμβαθύνετε σε συζητήσεις. Αποφύγετε τα ξεκαθαρίσματα και μεταφέρετε τα, για άλλη μέρα.

ΛΕΩΝ

Παρατηρείτε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας, γιατί ίσως δεν προλαβαίνετε να τα χειριστείτε όπως πρέπει. Η στάση σας αυτή, σας κρατάει σε απόσταση και σας ωθεί, να αναλύσετε περισσότερο κάποια πράγματα. Βρείτε, τον εαυτό σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με δυναμισμό, εξάλλου είστε από την φύση σας ενεργά και δραστήρια άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, έχετε την κατάλληλη ενέργεια και μπορείτε να χειριστείτε τις καταστάσεις με υπευθυνότητα και με δυναμισμό. Η πρόοδο, που έχετε βάλει ως στόχο είναι δεδομένη, εφόσον έχετε αναλύσει στο παρελθόν όλα τα δεδομένα σας. Θα θελήσετε να διασκεδάσετε περισσότερο σήμερα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

ΖΥΓΟΣ

Η επιμονή σας στο παρελθόν και σε γεγονότα που έχουν συμβεί και σας επηρέασαν, σας κρατούν πίσω, χωρίς να σας επιτρέπουν να κάνετε εύκολα νέα ξεκινήματα. Κάντε τον απολογισμό σας και συνεχίστε ακάθεκτοι προς την επιτυχία. Κάποιες ανασφάλειες, μπορεί να εμφανιστούν στις σχέσεις σας και να φέρουν εντάσεις. Ισορροπήστε, τον συναισθηματικό σας κόσμο και πράξτε ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί στο παρελθόν να είχαν παρουσιαστεί κάποια παρασκήνια, αλλά δεν έχετε λόγο να εμμένετε σε αυτά, τα οποία έχουν την ικανότητα να σας δημιουργούν προκαταλήψεις. Η διάθεση αυτή, επηρεάζει και τις αποφάσεις σας, που είναι σημαντικές αυτή τη περίοδο. Συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας δώσουν την ασφάλεια που χρειάζεστε, καταλαγιάζοντας τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων και κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, θα διατηρείσει συγκροτημένη την σκέψη σας. Οι συζητήσεις σας, με τον σύντροφό σας, θα πρέπει να είναι σε φυσιολογικά πλαίσια και να αποφύγετε να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες, διότι δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ίσως συμβούν γεγονότα στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και χειρισμού σε κάποιες καταστάσεις. Τα αρμονικά συναισθήματα και οι καλές προθέσεις σας, θα διορθώσουν προβλήματα στις σχέσεις σας και θα έχετε το περιθώριο, να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ασφάλειά για σας, σήμερα, είναι σημαντική, διότι αισθάνεστε εξουθενωμένοι από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν γύρω σας. Ελέγξτε καλύτερα τις εσωτερικές συγκρούσεις, οι οποίες ευθύνονται γι’ αυτήν την κατάσταση. Βρείτε χώρους, που σας προσφέρουν την ασφάλεια που αποζητάτε και χαλαρώστε, μένοντας μακριά από διενέξεις και προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για την συλλογή απαραίτητων στοιχείων, που θα σας καθορίσουν τον τρόπο να κινηθείτε μελλοντικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Η δυνατότητα αυτή, θα δοθεί μέσα από κατάλληλες συνεργασίες. Οι συζητήσεις, που θα προκύψουν στο οικείο περιβάλλον σας, θα ξεκαθαρίσουν καταστάσεις που σας ανησυχούν και η υποστήριξη που θα υπάρξει, θα επιβεβαιώσει τα επιχειρήματα που θέτετε.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων