Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, σήμερα, κάντε πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας και βάλτε νέες δραστηριότητες στη ζωή σας. Το καλύτερο είναι να αποφύγετε να κάνετε υπερβολικά έξοδα και να προγραμματίσετε νέα σχέδια, που αφορούν τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Σκεφτείτε καλύτερα όσα πραγματικά θέλετε αυτό το διάστημα να καταφέρετε.

 

ΚΡΙΟΣ

Οι προκαταλήψεις και οι αρνητικές σκέψεις, δεν βοηθούν να φέρετε μία ισορροπία στην σχέση σας, αντιθέτως δημιουργούν κενά και αποστάσεις μεταξύ σας. Συμφιλιωθείτε με τον σύντροφό σας και δώστε την ευκαιρία που εσείς έχετε στο μυαλό σας. Φίλοι και κοινοί γνωστοί, θα ακολουθήσουν τις προτάσεις για διασκέδαση, εάν δείξετε ευχάριστη διάθεση.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με υποθέσεις τρίτων, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας. Η δοτικότητα και η ευαισθησία που σας διακατέχουν, είναι στοιχεία που κάνουν τους άλλους να νιώσουν ασφάλεια κοντά σας. Μην επιμείνετε να επαναφέρετε παλιές σχέσεις στην αρχική τους μορφή.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυσκολίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, σας έχουν δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση. Ασχοληθείτε με την άθληση ή τη γιόγκα και εστιάστε περισσότερο στον εαυτό σας. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα ευνοηθούν περισσότερο.

Ευνοούνται: Δημιουργία, αισθηματικά, ταξίδια, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία θα σας οδηγήσει σε μέρη που νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για συνεργασίες και συμφωνίες, καθώς η επικοινωνία μεταξύ των αντίστοιχων ατόμων θα επηρεαστεί δυσκολίες.

Ευνοούνται: Σπίτι, διαίσθηση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

 

ΛΕΩΝ

Ο καλός χειρισμός του λόγου και τα επιχειρήματα, είναι το κλειδί για την επανόρθωση των σχέσεων σας. Η ανοχή που έχετε δείξει μέχρι σήμερα, θα παροτρύνει τα θέματα σε επίπεδο συζητήσεων και θα πάρετε αποφάσεις, που θα εφαρμόσετε στο άμεσο μέλλον. Οι χρηματικές συναλλαγές, ίσως να παρουσιάσουν δυσμενή αποτελέσματα και καλύτερο θα ήταν να τις αποφύγετε.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, σχέσεις, μικρά ταξίδια, συνεργασίες

Δοκιμάζονται:  Υλικά αγαθά, δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εναλλαγές στην διάθεσή σας, θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Προσπαθήστε λοιπόν, να τις αποφύγετε όταν αυτό είναι εφικτό ή να λειτουργήσετε σε ήπιο κλίμα σε συζητήσεις. Παραμείνετε σε συμπεράσματα που έχετε επεξεργαστεί στο παρελθόν και σε θέματα που έχετε κρατήσει την ανάλογη στάση.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται:  Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

 

ΖΥΓΟΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις και οι πρωτότυπες ιδέες, θα ανοίξουν νέους πνευματικούς ορίζοντες στο μέλλον, χαρίζοντας περισσότερο ενδιαφέρον στην ζωή σας. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με νέες ιδέες που θα διαμορφώσουν μία ευνοϊκή κατάσταση στον επαγγελματικό σας τομέα. Επανεξετάστε τα σχέδια που θέλουν αποφασιστικότητα.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συγκρατείστε την φαντασία σας και μείνετε προσγειωμένοι σε λύσεις που επιβάλλονται για την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Σκεφτείτε με ωριμότητα και ορθολογική σκέψη, αφήνοντας την μέρα να περάσει με ήπιο ρυθμό. Μην επιτρέψετε να σπείρουν ανησυχίες άτομα που έχουν αρνητικό παρελθόν.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, έμπνευση, σπίτι

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός, είναι στοιχεία που θα προσδιορίσουν την στάση σας απέναντι σε σημαντικές αποφάσεις. Ίσως, συμβεί κάτι απρόοπτο που θα σημαδέψει την ημέρα σας και θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, για όταν θεωρήσετε ότι απειλήστε από συναισθηματικές καταιγίδες.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς ή απομόνωσης, θα σας ωθήσει να συζητήσετε με τα άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα ή με το να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε τις μέχρι τώρα ενέργειες, που έχετε κάνει. Η υπομονή σε στόχους που ήδη έχετε βάλει, θα σας ανταμείψει. Παράλληλα όμως, μην ξεχνάτε να αξιολογείτε τα γεγονότα που εξελίσσονται μπροστά σας.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εκπαίδευση και η μόρφωση είναι τα πρώτα ενδιαφέροντα που έχετε στο μυαλό σας, και τα μελλοντικά σας σχέδια θα έχουν ως στόχο την εξέλιξή σας. Θέλετε να κάνετε βήματα για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας και νέες ιδέες, θα βοηθήσουν σε αυτό.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

 

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να δείξετε ωριμότητα, απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις και επεξεργαστείτε τα θέματα που σας έχουν ανησυχήσει.  Οι εμμονές και οι αντιπαλότητες που έχουν δημιουργηθεί, μέσα στην ερωτική σας ζωή, θα απαιτήσουν μεγαλύτερο χρόνο για την διευθέτηση τους. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει με το μέρος σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων