Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ελέγξτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και προσπαθήστε σε όποια συζήτηση και αν πρέπει να κάνετε, να βασιστείτε σε επιχειρήματα και να αποφύγετε οποιαδήποτε ένταση. Μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί και πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, όμως σήμερα μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε νέες κινήσεις.

ΚΡΙΟΣ
Η άρνηση να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα, δημιουργεί μία συναισθηματική πίεση και οδηγείστε ίσως σε λανθασμένες αποφάσεις. Αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα και να ολοκληρώσετε θέματα που εκκρεμούν, από το παρελθόν. Η επιμονή και η υπομονή, είναι στοιχεία που θα σας ανταμείψουν.
Ευνοούνται: Επαγγελματικά, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10

ΤΑΥΡΟΣ
Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός, είναι τα όπλα για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Μία επαγγελματική έξοδος, θα διαμορφώσει ένα ήπιο κλίμα μεταξύ των συνεργατών σας. Δικαστικά θέματα και η εκπαίδευση, θα απασχολήσουν τις σκέψεις σας.
Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά, υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια κριτική που θα δεθείτε στα επαγγελματικά σας, θα σας παροτρύνουν να σκεφτείτε με περισσότερο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, για τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Μία συνάντηση με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.
Ευνοούνται: Έξοδα, οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προγραμματίστε και οργανώστε τα καταναλωτικά σας σχέδια, ώστε να μην ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό που έχετε κάνει. Οι αμφιταλαντεύσεις και οι δισταγμοί, δεν επιτρέπουν να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που επιθυμείτε και θέλετε να κάνετε. Μία βόλτα με φίλους σας και η ενασχόληση με κοινά ενδιαφέροντα, θα χαλαρώσει τις σκέψεις σας.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14

ΛΕΩΝ
Θέματα καριέρας και επαγγελματικά, θα ευνοηθούν σήμερα και θα νιώσετε μία ηθική ικανοποίηση. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει όλο το προηγούμενο διάστημα, έρχονται να δείξουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και θα επαναξιολογήσετε θέματα που έχουν δείξει κάποια καθυστέρηση.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 24, 10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γεγονότα και καταστάσεις που έχουν μία αρνητική εικόνα, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα νιώσετε λίγο άγχος. Η πειθαρχία και η ορθολογική σας σκέψη, είναι το βάθρο για να τα βάλετε σε μία τάξη, ώστε να μην σας αποπροσανατολίσουν. Το ενδεχόμενο για μία μακροχρόνια εξέλιξη των σχεδίων σας, θα απασχολήσει εσάς και τους συνεργάτες σας.
Ευνοούνται: Δημιουργία, αισθηματικά, ταξίδια, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογένεια, επαγγελματικά
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 19, 16

ΖΥΓΟΣ
Οι αρνητικές σκέψεις και οι φοβίες, δεν σας αφήνουν ελευθέρους να ονειρευτείτε και να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν. Η στροφή προς τον εαυτό σας, θα βοηθήσει να επεξεργαστείτε λάθη και ενέργειες, με αποτέλεσμα να αλλάξετε τον τρόπο σκέψη σας. Περιορίστε την δοτικότητά σας και εστιάστε στο κέντρο σας.
Ευνοούνται: Διαίσθηση, σπίτι, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 26, 10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάλυση των καταστάσεων που συμβαίνουν στην ζωή σας, θα ευνοήσει την επικοινωνία σας με κοντινά σας πρόσωπα. Η ειλικρίνεια και η κατάθεση των συναισθημάτων σας, θα αλλάξει την λανθασμένη πορεία που έχουν πάρει οι σχέσεις σας. Οι αθλητικές δραστηριότητες, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 18

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο εκνευρισμός και η συναισθηματική αστάθεια, μπορούν να φέρουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας. Απομακρυνθείτε από επιπόλαιες ενέργειες και σκέψεις, που μπορεί να επιφέρουν δυσκολίες στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Εμπιστευτείτε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.
Ευνοούνται: Επαγγελματικά, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 28, 10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε μακρινές αποστάσεις που θα ανανεώσουν την διάθεσή σας. Οι φιλικές συναντήσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις, θα αναδείξουν την έντονη προσωπικότητά σας. Στα ερωτικά σας, νέες σχέσεις θα σας χαρίσουν ένα θετικό κλίμα.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αρνητική σας ψυχολογία θα επιδεινώσει το κλίμα που επικρατεί γύρω σας. Κρυφές καταστάσεις και μυστικά, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα εκπλήξουν εσάς και τους άλλους γύρω σας. Μείνετε αποστασιοποιημένοι και μην βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα, που ίσως αργότερα μετανιώσετε.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, αισθηματικά
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10

ΙΧΘΥΕΣ
Η επιθυμία να ασχοληθείτε με ότι σας ανανεώνει, θα διαμορφώσει ένα θετικό κλίμα στις σχέσεις σας. Η σκέψη να απομακρυνθείτε από θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα σας, θα είναι το κίνητρο να προβείτε σε ενέργειες που θα φέρουν την προσωπική σας εξέλιξη.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Καριέρα, επαγγελματικά, φαντασία, σπίτι
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων