Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Ιουλίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Ο Ερμής και ο Άρης, σήμερα, επηρεάζουν αρκετά ζητήματα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Θέματα που σχετίζονται με το φιλικό σας περιβάλλον, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Θέματα που πρέπει να θεραπευτούν έρχονται στην επιφάνεια. Πρέπει να κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας, όμως χωρίς βιαστικές ενέργειες. Διαχειριστείτε καλύτερα όσα αισθάνεστε.

 

ΚΡΙΟΣ

Το δυνατό σας ένστικτο, θα είναι το βάθρο για να αναγνωρίσετε τα πρόσωπα που αξίζουν να συνεργαστείτε και να οργανώσετε μαζί τους, μακροχρόνια σχέδια. Μην αφήνετε διλήμματα και διχασμούς, να επηρεάσουν τις απόψεις σας και να φτάσετε σε λάθος συμπεράσματα. Στα συναισθηματικά σας, μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος, που θα σας οδηγήσουν σε παλιές σχέσεις.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να αλλάξετε συνήθειες και επαγγελματικά σχέδια, είναι αρκετά έντονη σήμερα και μπορείτε να χαράξετε νέους δρόμους. Η επαφή σας με νέα πρόσωπα, θα επικεντρωθεί σε νέα σχέδια που θα καταθέσετε με μεγάλη σιγουριά. Ίσως, υπάρξει μία μικρή αίσθηση ανασφάλειας, η οποία θα σταθεί εμπόδιο σε όσα έχετε επιλέξει. Διατηρείστε την αισιοδοξία σας, χωρίς να επιτρέπετε αναβολές στα σχέδιά σας.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 7, 16

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθήματα αισιοδοξίας χαρίζουν ευχάριστη ατμόσφαιρα και ευνοούν συναντήσεις και συνεργασίες, που μπορεί να προκύψουν.  Ίσως, να μην εμφανίσουν όλοι τις αγνές προθέσεις που εσείς έχετε, και αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει. Πριν ορίσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια, να είστε σίγουροι για τις προτιμήσεις και τις προσδοκίες σας. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν δώρα και εξορμήσεις, που θα σας χαρίσουν μία αισιόδοξη  διάθεση και ένα ευχάριστο κλίμα.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία οξυθυμία, θα ακολουθήσει στην διάρκεια της ημέρας, φέρνοντας εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία σας με κοντινά σας πρόσωπα. Μην προκαλείτε με τα λόγια σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τα συναισθήματά σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε θέματα εργασίας και δημιουργήστε ένα θετικό κλίμα, με τους συναδέλφους σας.

Ευνοούνται: Νομικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 18

 

ΛΕΩΝ

Σε καθημερινά θέματα, μπορεί να εμφανιστεί κάποια ένταση με κοντινά πρόσωπα, για ενέργειες που υπήρξαν στο παρελθόν. Ίσως βλέπετε πιο ονειρικά τα πράγματα γύρω σας και αυτό έρχεται σε αντίθεση, με τις προϋποθέσεις που έχετε ορίσει. Μια ρομαντική διάθεση, θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα και θα νιώσετε περισσότερη έλξη προς τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τα πράγματα στον εργασιακό σας τομέα. Φροντίστε να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές, που μπορεί να τις μετανιώσετε στο μέλλον. Επίσης, τα σχέδια που θέλετε να προτείνετε απαιτούν συγκέντρωση, για να αποφύγετε σοβαρά επακόλουθα από λάθος κινήσεις.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 7, 20

 

ΖΥΓΟΣ

Η σταθερότητα που δείχνετε απέναντι σε εργασιακά θέματα, βοηθά να δείξετε πόσο ικανοί είστε, απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση. Δώστε συμβουλές σε αγαπημένα σας πρόσωπα, οι οποίες θα τους βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Μία αυστηρή στάση, μπορεί να κρατήσετε απέναντι στον σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε θέματα που χρονίζουν.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, φίλοι

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να κάνετε θυσίες και να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων. Οι ενέργειές σας, θα πρέπει να είναι αργές και σταθερές, αποφεύγοντας έτσι λάθη που θα σας φέρουν εκτός ελέγχου. Οι εκδηλώσεις και οι κοινωνικές δράσεις, θα αναδείξουν τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν. Νέες ερωτικές σχέσεις, θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα σας χαρίσουν την περιπέτεια.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, δικαστικά θέματα

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 7, 22

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευαισθησία και μικρές αδυναμίες, θα εμποδίσουν τα σχέδια που έχετε σήμερα και θα οπισθοδρομήσουν ενέργειες, που έχετε προκαθορίσει. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, κάνοντας το πρώτο βήμα στα ερωτικά σας. Οι νέες περιπέτειες θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα γεμίσουν ευχάριστες στιγμές, την ημέρα σας. Τολμήστε, χωρίς αναβολές και αμφιβολίες.

Ευνοούνται: Έξοδα, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά σχέδια που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, από το παρελθόν. Νέες συνεργασίες, κυρίως με άτομα γυναικείου φύλου θα σας κάνουν πιο σίγουρους και δυναμικούς, απέναντι στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Οι προτάσεις που θα δεχθείτε από φιλικά σας πρόσωπα, είναι ικανές να αλλάξουν την διάθεσή σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ευχάριστη απάντηση μπορεί να λάβετε σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας, από προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν. Μία πρόσκληση για νέες συναντήσεις και συμφωνίες, θα αναδείξει τον δυναμισμό σας, φέρνοντας το αποτέλεσμα που θέλετε. Στα αισθηματικά σας, θα υπάρξει αποδοχή σε θέματα που θα συζητήσετε με τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, σχέσεις, συνεργασίες

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 9

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε από απρόοπτα γεγονότα, θα αλλάξουν την μέχρι τώρα οπτική σας. Οι ασχολίες σας με καινούργια σχέδια, θα χαράξουν μια νέα πορεία. Στα ερωτικά σας, θα αναδείξετε την προσωπική σας λάμψη, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα, στις σχέσεις σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων