Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 14ης Μαΐου

Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

TΑΥΡΟΣ

Ταύροι προσέξτε περισσότερο σήμερα τις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, η ψυχολογία σας μπορεί να φέρει εντάσεις, εξωτερικεύστε περισσότερο όσα νιώθετε και ηρεμήστε. Υδροχόοι, έχετε ανάγκη να μιλήσετε περισσότερο σήμερα, κρατήστε όμως σταθερή στάση στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικοί σε κινήσεις που θέλετε να κάνετε αλλά και σε συζητήσεις, ελέγξτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και όσα θέλετε να πείτε. Στα συναισθηματικά σας κάποια κυκλοθυμική διάθεση μπορεί σήμερα να σας οδηγήσει σε εντάσεις, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε την ψυχολογία σας που σας επηρεάζει αρκετά σήμερα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στα συναισθηματικά σας, βρείτε τη χρυσή τομή στην επικοινωνία σας με τους άλλους και φροντίστε να εξωτερικεύετε όσα νιώθετε, ώστε να βελτιωθούν καταστάσεις, προχωρήστε με υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η μέρα σας βοηθάει να ανοιχτείτε περισσότερο σε άτομα που μπορούν να βοηθήσουν θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, η συμφιλιωτική σας διάθεση βοηθάει καταστάσεις και μπορεί να ξεπεραστεί κάθε θέμα που υπάρχει με άτομα που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συγκεντρωθείτε σε θέματα που θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας, οι αποφάσεις αυτό το διάστημα μπορούν να κρίνουν πολλά, γι’ αυτό και θα πρέπει να κινηθείτε με αρκετή σταθερότητα και σοβαρότητα. Πρόσεξτε αρκετά τις συναλλαγές σας με τους άλλους αλλά και τον τρόπο που εκδηλώνετε αυτά που νιώθετε. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να βρεθείτε με άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε ευχάριστα και μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα με καλύτερη διάθεση μπορείτε να ασχοληθείτε με υποθέσεις που θέλετε να προχωρήσετε και να βελτιώσετε θέματα μέσα σε προσωπικές σας σχέσεις. Γενικότερα μπορείτε να έλξετε κοντά σας τους άλλους και είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις, αλλά και να βρεθείτε με κοντινά σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να ξεκαθαρίσετε αρκετά ζητήματα, όμως θα πρέπει να συγκεντρώσετε αρκετά τις σκέψεις σας πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση. Ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες που έχετε, όπως και οικονομικά σας θέματα που χρειάζονται έναν καλό προγραμματισμό. Κάποια θέματα θα σας απασχολήσουν μέσα σε σχέσεις, όπως εξετάστε καλύτερα τα συναισθήματά σας πριν ανοίξετε συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνική σας καταξίωση ορίζεται από το σεβασμό αλλά και την ειλικρίνεια που έχετε προς τους άλλους, αυτό βοηθάει αρκετά τις συνεργασίες σας και να βρείτε τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν. Παρατηρήστε περισσότερο όσα συμβαίνουν γύρω σας και δράστε καταλλήλως. Στα συναισθηματικά σας, μπορείτε να μοιραστείτε όσα νιώθετε με το σύντροφο σας ή άτομα που αγαπάτε που θα σας καταλάβουν και θα σας καθοδηγήσουν σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθημερινά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και υποχρεώσεις που έχετε αφήσει στην άκρη, αρκετές μπορεί να είναι οι απαιτήσεις και όσα πρέπει να κάνετε όμως όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες σε όσα θέλετε να κάνετε και διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος που μπορεί να έχετε, για ζητήματα που ακόμα δεν έχετε ολοκληρώσει. Φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας και βρείτε χρόνο για άτομα που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα πιο ουσιαστικά με επαγγελματικά σας ζητήματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε με αποφασιστικότητα θα καταφέρετε περισσότερα και οι ξεκάθαρες σκέψεις σας ωθούν σε νέα μονοπάτια που θα βελτιώσουν τα σχέδιά σας. Στα συναισθηματικά σας, έχετε την κατάλληλη διάθεση για να έρθετε πιο κοντά σε όσους αγαπάτε και να επικεντρωθείτε σε σημαντικά ζητήματα των σχέσεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια εσωτερική ευαισθησία σήμερα σας επηρεάζει αρκετά, γι’ αυτό να είστε αρκετά προσεκτικοί ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικών σας. Σκεφτείτε περισσότερο όσα πραγματικά θέλετε να κάνετε. Επιδιώξτε σήμερα να βρεθείτε με πρόσωπα που μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, έχετε ανάγκη από ξεκούραση αλλά και ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, αν και κάποια πράγματα προχωράνε καλύτερα, μην κινηθείτε βιαστικά και σκεφτείτε περισσότερο πριν αναλάβετε νέες ευθύνες και ξεκινήσετε νέα σας σχέδια. Εξετάστε καλύτερα τις προοπτικές που υπάρχουν. Στα συναισθηματικά σας έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε και να εκφράσετε όσα νιώθετε, κάτι που θα βοηθήσει αρκετά σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, με περισσότερη ηρεμία μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα που αφορούν την καριέρα σας αλλά και προσωπικές επιθυμίες. Στα συναισθηματικά σας, έχετε τον κατάλληλο τρόπο να εκδηλώσετε όσα επιθυμείτε στο σύντροφο σας και να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ώστε να ανανεώσετε την επαφή σας με τους άλλους.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων