Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 28ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, μείνετε προσγειωμένοι σε θέματα που σας απασχολούν και επανεξετάστε τα, πριν κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Δίδυμοι, η απόμακρη στάση σας από το γύρω περιβάλλον σας, σας δημιουργεί μία συναισθηματική ψυχρότητα, φανείτε διπλωμάτες και ξεπεράστε το. Λέοντες, μην αφήνετε την ψυχολογική σας κατάσταση να βάλει φρένο στα όνειρά σας και να παλινδρομεί τις σκέψεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας συμβούν πράγματα που θα αισθανθείτε ότι είναι απροσπέλαστα και θα σας απογοητεύσουν, μειώνοντας την ενέργεια που έχετε. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με το γύρω περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόθεση να κάνετε πράγματα που έχουν πρωτότυπο χαρακτήρα, είναι αρκετά έντονη σήμερα και σας ανοίγουν μία διαφορετική οπτική για το μέλλον σας. Ακολουθήστε ότι σας δίνει την διαφορετικότητα, όμως τα σταθερά βήματα θα σας προστατέψουν από δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν, αν υπερβείτε κάποια όρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αρνητική ψυχολογική σας διάθεση, θα εμποδίσει να εξελιχθούν οι επαγγελματικές προτάσεις που θα δεχθείτε. Έχετε την διπλωματική ικανότητα, να προσπεράσετε αντιξοότητες που εμφανίζονται, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και χάνετε το θάρρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανεπτυγμένη αυτοπεποίθηση και η έκφραση, σας βοηθούν να βγάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω. Στηρίξτε τις αποφάσεις σας και ο δυναμικός τρόπος που τα χειρίζεστε, έχει την ικανότητα να σας κάνει οργανωτικούς και με ξεκάθαρες σκέψεις, για τις ενέργειες που θα προκύψουν.

ΛΕΩΝ

Η επιφυλακτικότητα σας, οφείλετε σε αρνητικές επιρροές που υπήρξαν στο παρελθόν, από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και σας έφεραν σε μία στασιμότητα για το μέλλον σας. Μπορείτε να αφουγκραστείτε τις συμπεριφορές τους και να δώσετε την ανάλογη προτεραιότητα, σε θέματα που σας απασχολούν, μένοντας ενεργοί σε μελλοντικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τάση για έξοδα, αυξάνεται όταν βρίσκεστε σε συναισθηματική πίεση. Σήμερα, ίσως αλλάξει σκοπό αυτή η τάση σας και εξελιχθεί, εξαιτίας της δοτικότητα σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όποιο και να είναι όμως το κίνητρο, προσπαθήστε να βάλετε τα όρια που θα κρατήσουν τα οικονομικά σας σε μία ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες σας σήμερα, έχουν το περιθώριο να βελτιωθούν και να αποκτήσουν την εικόνα που εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε λοιπόν, να επικοινωνήσετε και να αναπτύξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συνάντηση που έχετε προγραμματίσει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι ικανή να αναζωπυρώσει τις σχέσεις μεταξύ σας και να επιλυθούν δυσμενής επικοινωνίες που έφερναν παροδικά μία απομάκρυνση. Τα ειλικρινά σας συναισθήματα, θα χαρακτηρίσουν την θέση σας και δεν θα αφήσουν περιθώρια παρεξηγήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μοναχικότητα, είναι το στοιχείο που θα επικρατήσει έντονα στον συναισθηματικό σας κόσμο και θα σας δώσει το περιθώριο να εστιάσετε με ακρίβεια στις επιθυμίες σας. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε και να χρησιμοποιήετε τις δυνάμεις σας, που νομίζετε ότι τις έχετε χάσει μέχρι τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι τρέχουσες υποθέσεις που σας ακολουθούν, απαιτούν οργάνωση και πρακτικότητα στις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε. Η βοήθεια σας, είναι σημαντική για τους ανθρώπους που αγαπάτε και θα μπορέσετε να τους βγάλετε από το αδιέξοδο που έχουν εγκλωβιστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αίσθηση ότι τα μάτια των άλλων γύρω σας, είναι στραμμένα επάνω σας μπορεί να σας προκαλούν άγχος και να σας αποσπούν την προσοχή, από τις επαγγελματικές ενέργειες. Δείξτε τις ικανότητες σας και μην αφήσετε να σας καταβάλλει η αίσθηση της ήττας, απλά μείνετε επιφυλακτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φιλικές σας συναντήσεις, θα σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές και θα δημιουργηθούν νέες ιδέες για τα σχέδια του μέλλοντος. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς, θα έχουν ως αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων