Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 25ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΠαρθένοι, η κοσμική ζωή κεντρίζει το ενδιαφέρον σας και σηματοδοτεί την μελλοντική σας δράση, σε συνάρτηση με την προσωπική σας προσπάθεια, θα έχετε αρεστά αποτελέσματα. Σκορπιοί, η διάθεσή σας έχει επηρεαστεί από προστριβές με το κοντινό σας περιβάλλον. Ισορροπήστε τα συναισθήματα σας και διώξτε το άγχος από την ζωή σας. Υδροχόοι, η ευχάριστη διάθεση που σας διακατέχει, είναι το κλειδί για την ανανέωση της σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και προχωρήστε.

ΚΡΙΟΣ

Μία πληθώρα συναισθημάτων, σήμερα θα εκφράζουν τον ερωτισμό σας, δίνοντας όμορφες στιγμές στην σχέση σας. Η διάθεση, να αναζωπυρώσετε την σχέση σας θα είναι έντονη σήμερα και η προσφορά και τα δώρα, θα βοηθήσουν να ανανεωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Απλά καθημερινά πράγματα, θα σας ανησυχήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας και θα μειώσουν την ζωτική σας ενέργεια. Ίσως, σας αγχώσουν οι σκέψεις να τα προλάβετε και να φανείτε αντάξιοι, αλλά τα απρόοπτα δεν θα πάρουν θέση, κάνοντάς σας να χάσετε τον έλεγχο. Προσπαθήστε να τα δείτε πιο ξεκάθαρα και να βρείτε χρόνο με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να επανορθώσετε πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και να ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις, διοργανώνοντας νέα σχέδια στον χώρο σας. Οι βλέψεις για το μέλλον, θα είναι πιο ξεκάθαρες και θα μπορέσετε να βγάλετε το αντίστοιχο πόρισμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, εμφανίζεται έντονα και σας ταλαιπωρεί στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Μείνετε στο σπίτι ή συζητήστε με άτομα εμπιστοσύνης και καταθέστε τους, τις ανησυχίες σας, έτσι ώστε να αποβάλλετε το άγχος που σας έχει καταβάλει. Μην αφήνετε την υπερευαισθησία σας, να καθορίζει τις σκέψεις σας, απλά χαλιναγωγήστε τη.

ΛΕΩΝ

Η στροφή που έχουν πάρει τα πράγματα γύρω σας, αποζητούν περισσότερη ενέργεια και εσείς αισθάνεστε ότι έχετε μειωμένες δυνατότητες, να τα αντιμετωπίσετε. Αυτό σας προκαλεί ανασφάλεια και φέρει αρνητικές συνέπειες στην ιδιωτική σας ζωή. Ίσως η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας, δώσει μία ανάσα στο θέμα που σας απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γλυκύτητα που εμπεριέχουν οι τρόποι σας και η εύθυμη συμπεριφορά σας, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Δείξτε τους την πρόθεση που έχετε, να ενεργοποιήσετε μία καλή συνεργασία και στηρίξτε τα σχέδια που έχετε οργανώσει, για την εξέλιξή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η συμπεριφορά σας, ίσως παρουσιάσει μία ορμητικότητα απέναντι στους άλλους, σχηματίζοντας εντάσεις και αντιφάσεις. Καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε από συζητήσεις, που έχουν την δυνατότητα να σας βγάλουν εκτός ορίων και μετανιώσετε αργότερα γι’ αυτό. Βαδίστε με πιο σταθερά βήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποθέσεις που ανήκουν σε κρυφές καταστάσεις, θα έρθουν στο φως και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με σύνεση και ωριμότητα. Η επιφυλακτικότητα, θα είναι το όπλο σας για την υπεράσπισή σας και ίσως για τους κρυφούς εχθρούς, που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φιλικός σας περίγυρος, είναι σε θέση να σας δώσει την βοήθεια του και να σας στηρίξει σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Η διάθεση να επιλύσετε μικρές παρεξηγήσεις του παρελθόντος, θα χαράξουν μία καινούργια πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας, μπορούν να βελτιωθούν και να σας δώσουν την εξέλιξη που επιζητάτε, χωρίς να παρουσιαστούν επιπλοκές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Η σταθερότητα του χαρακτήρα σας, θα σας οδηγήσει σε μία άνοδο, λαμβάνοντας τις ανάλογες κριτικές, στις οποίες πρέπει να δώσετε την απαραίτητη σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία σας να ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας και ταυτόχρονα την ψυχολογία σας, είναι αρκετά έντονη σήμερα. Η μόρφωση, τα ταξίδια, οι νέες ενάρξεις θα σας απασχολήσουν και θα αδράξετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά σας θέματα, όπως εκκρεμότητες μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα στρέψετε την προσοχή σας, προς την επίλυση τους. Συναντήσεις με τα αρμόδια πρόσωπα, θα σας καθοδηγήσουν με ποιον τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε. Η προσαρμοστικότητα και οι ελιγμοί που έχετε ως έμφυτα προσόντα, θα σταθούν όπλα στον χειρισμό σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων