Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 5ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΛέοντες, μία συναισθηματική παρόρμηση μπορεί να σας δημιουργήσει μία έντονη ταραχή, η οποία θα γίνει αντιληπτή από τους άλλους γύρω σας. Η συμμετοχή σας, σε συζητήσεις και σε κοινά ενδιαφέροντα, θα πρέπει να γίνει προσεκτικά, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις. Σκορπιοί, μία ενδυνάμωση υπάρχει στην σκέψη σας, που καθοδηγεί τα σχέδιά σας που έχουν στόχο την επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε το, αναδεικνύοντας τις ικανότητες σας και δημιουργώντας ένα στιβαρό υπόβαθρο για την σταδιοδρομία σας. Υδροχόοι, η διάθεση να πλησιάσετε άτομα που σας έχουν ανάγκη, δείχνει την κατανόηση και την ευσυνειδησία που σας διακατέχει, αναδεικνύοντας έτσι τον πλούσιο εσωτερικό σας κόσμο.

ΚΡΙΟΣ

Οι ρυθμοί του παρελθόντος έχουν δημιουργήσει μία πτώση στην ψυχολογία σας και στρέφουν το ενδιαφέρον σας, προς την προσωπική σας αναζήτηση. Η έρευνα του εσωτερικού σας κόσμου, θα γίνει με σκοπό να ανατρέψετε δυναμικά τις καταστάσεις, που έχουν διαβάλει την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και πιστεύω, μπορούν να ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας και να βοηθήσουν τις σχέσεις με τους γύρω σας. Επωφεληθείτε αυτής της ευκαιρίας και επανεξετάστε τα στοιχεία που σας δίνονται, μπορείτε απλά να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συμφωνίες που έχουν προκαθοριστεί να συμβούν, παρουσιάζονται στο προσκήνιο ώστε, να δοθεί μία ολοκληρωμένη εικόνα και να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις. Αποφύγετε τις απότομες μεταβολές και την κυκλοθυμική διάθεση, που μπορούν να προκαλέσουν ανατροπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε παρατηρήσει ότι γύρω σας τα πράγματα, τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και εσείς πρέπει να τα ακολουθήσετε κάνοντας γερά βήματα. Αυτό δίνει μία αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας, μπαίνοντας στην διαδικασία να φιλοσοφήσετε τον τρόπο που χειρίζεστε τις μέχρι τώρα καταστάσεις και να σταθείτε αντάξιοι, σε κάθε σας απόφαση.

ΛΕΩΝ

Γεγονότα που φαίνονται επιβλητικά στις προσωπικές σας κινήσεις, σας έχουν αποξενώσει από κάθε ενέργεια και προσδοκία. Μείνετε απλά παρατηρητές και αφήστε τα να κυλήσουν, χωρίς την δική σας συμμετοχή. Αυτό θα σας ωθήσει να είστε έτοιμοι, για κάθε πρόκληση που θα συναντήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο συναισθηματικός παράγοντας και η ερωτική σας ζωή, σας ανησυχούν περισσότερο σήμερα, εστιάστε σε θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Τα ξεκαθαρίσματα λοιπόν, που επιθυμείτε να συμβούν, θα πάρουν το αποτέλεσμα που εσείς θα δώσετε με την δική σας συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

Η υπομονή που πρέπει να δείξετε σήμερα, θα σας βοηθήσει στην ισορροπία της ψυχολογίας σας. Τα προβλήματα που σας ακολουθούν, έχουν μειώσει την ενέργεια και την ζωτικότητα σας. Θυμηθείτε ότι υπάρχουν μέρες, που είναι καλύτερα απλά να περνούν, χωρίς καμία δράση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εντάσεις που υπήρξαν στο παρελθόν στον επαγγελματικό σας τομέα, έχουν δυναμώσει την ενέργειά σας και αντιδράτε με πιο αυστηρό τρόπο. Η αλλαγή αυτή, σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στον δρόμο σας για την επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αποφυγή ενός λανθασμένου τρόπου σκέψης που επικρατούσε στο παρελθόν, θα είναι για σας ένα είδος αναγέννησης. Προσπαθήστε λοιπόν, να εστιάσετε σε σημεία του χαρακτήρα σας, που θα σας χαρίσουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ θα θελήσετε να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας και να του χαρίσετε στιγμές διασκέδασης, προσέξτε να μην αμελήσετε θέματα που θα του υποσχεθείτε. Κάντε ότι είναι μέσα στα πλαίσια των δικών σας δυνάμεων και μην υπερεκτιμείτε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οικονομικές συναλλαγές, θα διαμορφώσουν τον τρόπο επιβίωσής σας, εφόσον θα έχουν το περιθώριο να είναι θετικές προς το άτομο σας. Προσπαθήστε να στηρίξετε αυτή την διαδικασία με διπλωματία και να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις, που θα σας φέρουν σε μετέωρη κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα είναι ζωτικής σημασίας και θα μπορέσετε να λάβετε τα μηνύματα που θα σας καθορίσουν μία νέα πορεία. Μπορούν λοιπόν, να ενδυναμωθούν οι σχέσεις μεταξύ σας και να αποκτήσετε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων