Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 7ης Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*
pappas konstantinos zodiaΠαρθένοι, τα σχέδιά σας σήμερα, θα μπορέσουν να προχωρήσουν και να χαράξουν τον δρόμο που επιθυμείτε, μπορείτε ταυτόχρονα να δεχθείτε και μία βοήθεια από το φιλικό σας περιβάλλον. Τοξότες, οι υποχρεώσεις και τα οικονομικά σας, μπορεί να σας περιορίσουν. Αποφύγετε, τα έξοδα με κάθε τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση, μπορεί να φέρει προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο, διότι σας κάνει ευέξαπτους απέναντι στα άτομα που συνεργάζεστε. Προσπαθήστε να χειριστείτε τα αισθήματά σας και δείτε τα πράγματα, με διαφορετική οπτική γωνία. Μία υπερβολική ευαισθησία, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καταστάσεις φαίνονται γύρω σας, ότι εξελίσσονται με ρυθμούς οι οποίοι θα σας αναπτερώσουν το ηθικό, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι οι στόχοι σας έχουν φτάσει στο θεμιτό σας αποτέλεσμα. Μπορείτε να δώσετε ακόμα περιθώριο στην οργάνωσή τους, επαναξιολογώντας όλα σας τα δεδομένα. Η επανένωση με άτομα που σας ενδιαφέρουν, έχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί και μία γλυκύτητα στην συμπεριφορά σας, θα πάρει την πρώτη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας, θα κυλήσουν με ηρεμία και θα σας φορτίσουν θετικά. Ίσως πάρετε απαντήσεις για παρελθοντικές κινήσεις που έχετε κάνει και η αποδοχή από το περιβάλλον σας, θα σας ξεκουράσει ψυχικά. Μία εύθυμη διάθεση, θα εμφανιστεί στους γύρω σας και οι προσωπικές σας ανησυχίες, θα κατευναστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην υποπέσετε σε αρνητικές σκέψεις του μυαλού σας, αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια αρνητική εικόνα στους γύρω σας. Εξετάστε τι πραγματικά σας πιέζει και βρείτε την λύση του, αφήνοντας ελεύθερη την διαίσθησή σας. Η αυτοσυγκράτηση του χαρακτήρα σας και της οξύθυμης συμπεριφοράς σας, θα παρεμποδίσει τις αναταράξεις που μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Για να ξεκαθαρίσετε παλιές υποθέσεις που σας έχουν επηρεάσει αρνητικά, χρειάζεται να βρίσκεστε σε μία ισορροπία, για να μπορέσετε να τις επιλύσετε. Προσοχή, μην παρασυρθείτε από υποθέσεις και αποφασίσετε βιαστικά. Η εσωστρέφεια, σας στρέφει σε έναν απολογισμό του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σκέψεις σας σήμερα, είναι γεμάτες αισιοδοξία και σας οδηγούν σε ενέργειες που θα έχουν εξέλιξη στο μέλλον. Η μελλοντική αυτή επιτυχία, πηγάζει από την προσωπική σας λάμψη και εσείς μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε, χωρίς περιορισμούς. Η συμφιλίωση είναι το κλειδί, για να βελτιώσετε την επικοινωνία με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική σας πορεία, προδιαγράφεται καλή, μέσω της επιμονής μπορείτε να φτάσετε αυτά που έχετε στοχεύσει. Βάλτε τα δυνατά σας και οπλιστείτε με θάρρος και δύναμη, για να τα καταφέρετε. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να παρατηρείτε τις συμπεριφορές των γύρων σας, γιατί έχουν κάτι να σας πουν. Οργανώστε συναντήσεις με άτομα που έχετε μία κοινή πορεία και αποκομίστε ενδιαφέροντα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας σήμερα να ασχοληθείτε με πολλά θέματα, σας δίνει μία ευχάριστη αίσθηση. Η παιδεία, ο καλλιτεχνικός τομέας και η διασκέδαση, θα είναι πράγματα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον σήμερα. Η γενναιοδωρία σας, μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση θεμάτων που υπάρχουν σε σχέσεις και θα ανταμειφθείτε στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο οικονομικός σας τομέας, έχει αρκετά ελλείμματα και πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σε αυτόν, για την άρτια επίλυσή κάποιων εκκρεμοτήτων. Οι καταστάσεις γύρω σας, μπορεί να μην σας βοηθούν, αλλά το σθένος και η υπομονή σας, είναι τα κίνητρα για να τα καταφέρετε. Η μέρα είναι κατάλληλη, για ξεκαθαρίσματα και για συζητήσεις σε βάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα αισθήματα των άλλων, μπορείτε να τα εισπράξετε μέσω των ενεργειών που κάνουν και η στάση σας, θα πρέπει να είναι ανάλογη. Η σταθερή σκέψη, θα βοηθήσει να σταθείτε αντάξιοι στα πιστεύω σας. Οι όμορφες σκέψεις, θα οδηγήσουν την σχέση με τον σύντροφό σας, σε νέες εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα και οι οικονομικές εκκρεμότητες, θα σας απορροφήσουν αρκετή ενέργεια και η προσοχή σας, θα στραφεί εκεί. Ο συναισθηματικός σας κόσμος, είναι αρκετά φορτισμένος και δεν σας αφήνει να κάνετε ξεκάθαρες σκέψεις, για τα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε, να απομονωθείτε και βρείτε τα με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σκέψεις σας, σήμερα, έχουν την οργάνωση που χρειάζεται για να μπορέσετε να διαπιστώσετε, πως πρέπει να λειτουργήσετε μελλοντικά, ώστε οι αποφάσεις σας να είναι απόλυτες και σαφείς. Η διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, σας ανεβάζει την ψυχολογία, πραγματοποιήστε απλά τις επιθυμίες σας.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων