Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 17ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, την αποσυμφόρηση της αρνητικής ενέργειας, που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από κάποιες συνθήκες, θα την βοηθήσουν οι εξορμήσεις στην φύση. Παρθένοι, η εξέταση σημαντικών δεδομένων, θα βοηθήσει πολύ σε αποφάσεις και νέες προτάσεις, που θα δεχθείτε. Σκορπιοί, οι συζητήσεις γύρω από απόκρυφα θέματα, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, κυριαρχεί ο ενεργητικός και δραστήριος χαρακτήρας σας, που δεν θέλει να του τοποθετούνται όρια στις κινήσεις του. Εκμεταλλευτείτε αυτή σας την διάθεση, διότι σας ξεχωρίζει από το γύρω περιβάλλον, δείχνοντας έναν δυναμικό άτομο. Προσοχή, όμως, στα όρια που πρέπει να τεθούν, ώστε να μην φανείτε υπερβολικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρακτική σας σκέψη, δεν σας αφαιρεί το δικαίωμα του ρίσκου, εφόσον μπορείτε και φιλτράρετε εκ των προτέρων οποιαδήποτε σκέψη. Μην μπαίνετε επομένως στον διχασμό αν μπορείτε να προτάξετε δυναμικά πρωτότυπες ιδέες σας, βρείτε το θάρρος σας και τολμήστε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, θα πρέπει να μην ξεχνάτε να παρατηρείτε και τις συμπεριφορές των γύρων σας, οι οποίες μπορούν να σας καθοδηγήσουν στις ενέργειες που πρέπει να πράξετε. Η διαίσθηση σας, είναι ένα στοιχείο που μπορείτε να εμπιστευτείτε, φτάνει να μην βρίσκεστε κάτω υπό έντονη συναισθηματική φόρτιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να εστιάσετε σε θέματα που έχουν σημασία για την προσωπική σας εξέλιξη, παραμερίζοντας περιττές σκέψεις. Η επιφυλακτικότητα σας, είναι αυτή που σας βοηθάει να προστατεύετε τον εαυτό σας, αλλά προσοχή μην είστε περισσότερο από ότι πρέπει, διότι μπορεί να σας κουράσει η υπερβολή.

ΛΕΩΝ

Η πρόσχαρη διάθεση, οδηγεί τις συνεργασίες που πρόκειται να συμβούν, σε ένα ιδεατό επίπεδο και να ανοιχτούν νέοι δρόμοι μπροστά σας. Ο κατάλληλος χειρισμός, παίζει σημαντικό ρόλο στην διεκπεραίωση των σχεδίων σας και θα σταθεί σταθμός, για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συναντήσεις σήμερα, θα είναι αρκετά κουραστικές για εσάς, λόγω του ότι σας απασχολούν πολλά θέματα, αλλά θα μπορέσετε να δείτε την θετική τους πλευρά, εφόσον δεν προσκολλάτε τις σκέψεις σας επίμονα σε αυτά. Μπορείτε λοιπόν, να περάσετε ευχάριστα και να χαλαρώσετε λίγο, από τις πολλές ευθύνες που σας συνοδεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Η συμπόνια που δείχνετε προς τα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων, εμφανίζει την ευαισθησία του χαρακτήρα σας. Οι συμβουλές σας, θα αποκτήσουν έναν εποικοδομητικό χαρακτήρα, για τα άτομα που αγαπάτε και θα τους βγάλετε από διλλήματα που έχουν το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάπτωση, οφείλεται στις αλλεπάλληλες συγκρούσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν, με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η εσωτερική αναζήτηση, είναι αυτή που θα σας δώσει την σωστή πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε, για να βρείτε την ισορροπία μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να κάνετε νέες συνεργασίες, σας δίνει την ώθηση να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να φανείτε αντάξιοι, στις απαιτήσεις που θα ζητηθούν. Αδράξτε κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται μπροστά σας και οι κινήσεις τόλμης και θάρρους, θα αυξήσουν την ζωτικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αισθάνεστε ότι θέλετε να δείξετε την αγάπη σας και τα αληθινά σας συναισθήματα, προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Τα δώρα και οι έξοδοι, είναι σε προτεραιότητα για σας και οι στιγμές που θα ζήσετε, θα έχουν διασκεδαστικό χαρακτήρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποχρεώσεις, σας δημιουργούν άγχος κάποιες φορές και σας προκαλούν οξύθυμη συμπεριφορά. Προσπαθήστε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά και μην τα έχετε ανάκατα μέσα στο μυαλό σας, διότι σας κουράζει συναισθηματικά και δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε με καθαρότητα σκέψης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ονειρική ματιά γύρω σας, μπορεί να σας ξεκουράζει βγάζοντας σας από ένα κοινότυπο τοπίο, αλλά ταυτόχρονα αφήνει περιθώρια και στους άλλους, να σας επηρεάσουν. Ο ρομαντισμός σας χαλαρώνει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε τι πραγματικά επιθυμείτε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων