Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 18ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚαρκίνοι, η υπερευαισθησία σας είναι ένα μειονέκτημα το οποίο δεν σας αφήνει να παρατηρήσετε με ρεαλισμό τις εξελίξεις γύρω σας. Αφαιρέστε τις αρνητικές σκέψεις και στραφείτε προς τις επιθυμίες σας, αναζητώντας τον τρόπο να τις κατακτήσετε. Παρθένοι, οι ενέργειες που έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα, μπορεί να ήταν υπεράνθρωπες, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούσατε να τις υποστηρίξετε. Το αποτέλεσμα μπορεί να σας θυμώνει από την μία, από την άλλη όμως, σας δυναμώνει και το βλέπετε ως πρόκληση. Τοξότες, η αγάπη σας και η φροντίδα που δείχνετε προς τον σύντροφό σας, δηλώνουν την τρυφερότητα των συναισθημάτων σας. Μία μικρή όμως ανασφάλεια, έχει την ικανότητα να φέρει αρνητικά αποτελέσματα και να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σας.

ΚΡΙΟΣ

Υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, σας έχουν δημιουργήσει μία έντονη συναισθηματική φόρτιση και δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις να τρέξουν με γοργούς ρυθμούς, γιατί θα λειτουργήσετε απλά παρορμητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να προβάλλετε τα ταλέντα σας, είναι έντονη σήμερα και οργανώνετε εξόδους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να περάσετε όμορφα μαζί τους. Αφήστε πίσω λίγο τις υποχρεώσεις σας και μην πιέζετε τον εαυτό σας, να αντεπεξέλθει ταυτόχρονα σε όλα. Εξάλλου και αύριο μέρα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έντονος συναισθηματισμός, στρέφει την προσοχή σας προς το οικείο περιβάλλον και θέλετε να μιλήσετε μαζί με άτομα που σας υποστηρίζουν. Ζήστε την ζεστασιά του σπιτιού και αισθανθείτε άνετα, χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Ίσως και η μοναξιά, σας κάνει να σκεφτείτε με περισσότερη σοβαρότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, έχουν την απαιτούμενη ωριμότητα, γι’ αυτό μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε θέματα που είναι περιττά. Η κίνηση που υπάρχει στο γύρω περιβάλλον, δεν επαρκεί για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Καλό θα ήταν να κάνετε έναν επανέλεγχο.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας, θα κυλήσει με ηρεμία και γαλήνη αφήνοντας έξω προβλήματα και δυσκολίες. Από την μία, μπορεί να σας θυμίσει μία ρουτίνα και από την άλλη όμως μπορεί να σας ξεκαθαρίσει τις σκέψεις, για το απώτερο μέλλον σας. Ίσως οι δημιουργικές ασχολίες, μπορούν να αποσυμφορήσουν τις αρνητικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα προβλήματα και οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει στον επαγγελματικό σας τομέα, έχουν φέρει ένταση στα συναισθηματικά σας. Ένας απρόβλεπτος εκνευρισμός, ίσως προβάλλεται στις συζητήσεις που θα γίνουν, γι’ αυτό μην παίρνετε μέρος ειδικότερα σε θέματα που σας τον εντείνουν.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια παρασκήνια, υπήρξαν στο προσωπικό σας τομέα που διαστρέβλωσαν την αλήθεια προς το πρόσωπο σας. Η ενεργή συμμετοχή σας στην εξισορρόπηση τους, θα επαναφέρει τις ισορροπίες. Κινηθείτε με δικαιοσύνη και σοφία, χωρίς να παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αγωνία σας, να βρεθείτε με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, είναι αρκετά έντονη και σας αγχώνει. Μπορεί να έχουν υπάρξει εντάσεις, που σας έφεραν σε απομάκρυνση και η συμφιλίωση είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε με διπλωματία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δράσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν στον εργασιακό σας τομέα, έρχονται και παίρνουν την αποδοχή τους από τους άλλους. Είναι μέρα επιβράβευσης και αυτό σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας, διότι η κριτική ματιά των άλλων γύρων σας, είναι επικεντρωμένη πάνω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αγάπη σας για τους άλλους και η υποστήριξη σας προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σας κάνουν πιο δυνατούς. Οι σχέσεις σας, γίνονται καλύτερες ιδίως με το αντίθετο φύλο, αφού λειτουργείτε με ευαισθησία και υπομονή. Η στάση αυτή, θα καλυτερεύσει την ποιότητα ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα νομικής φύσεως, ίσως σας απασχολήσουν σήμερα και θα πρέπει να συμβάλλετε οικονομικά. Μιλήστε με τα αρμόδια άτομα, που θα σας δώσουν την λύση που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Οι δαπάνες σας, θα πρέπει να ταυτιστούν με τα έσοδα, ώστε να μην χάσετε τον οικονομικό έλεγχο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργασίες σας, θα στηριχτούν στην ειλικρίνεια και θα μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερα, δίνοντας σας τα κατάλληλα αποτελέσματα. Προωθήστε τα σχέδια σας με τον κατάλληλο τρόπο, αποβάλλοντας το άγχος από τις σκέψεις σας. Η μέρα, θα ευνοήσει την επικοινωνία σας, επομένως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων